![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. Tak jsem dostal nějakou pomoc z jiného fóra, kde někteří lidé mě některé věci. Teď jsem konečně našel to, co chci, ale potřebuju někoho, podívejte se na věci a sdílení zkušeností, pokud se některé z nich. Nebo prostě říct, co si myslíte! Díky moc! ![]() Jsem z Norska, takže stránky jsou v norštině, ale já si myslím, že hardware je stejný na angličtinu? Některé z těchto slov by mohlo být špatně, je mi líto, ale I'n Norština ![]() Takže tady je hardwares: Procesory Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner Nec AD-7173, 275kr Nevím, co je to v angličtině nazývaný Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Paměť / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Obrazovka Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Dodávky elektřiny Hiper HPU-4M580, 744kr Díky moc za odpovědi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velmi dobře spec'd. Superb hdd (mám stejný) běží potichu a cool. Dobrý celkovou rovnováhu, zvláště když v kombinaci s 1680x1050 TFT. To budete zabíjet něco házet na to na 1280x1024 monitoru jste spec'd ačkoli. Chtít přemýšlet o 320mb verzi 8800 se však, jak se 640mb verzi je přemíra pro tuto obrazovku. Ale swapového z P5-B a P5-K a využít je 1333MHz FSB procesoru je schopen. Neměla by vás mnohem víc, pokud vůbec. Ale pokud si vzít mé recomendation o kartu budete stále spořit celkově.
|
| |||
| |||
| Změnit HDD. GO s něčím Seagate nebo Western Digital. I +1 na 320mb GTS přes 640 mb Není-li vám vážná hra bude jen plýtvání penězi. |
|
| |||
| |||
| Pokud temps a hluku jsou vaše věc, jít pro Samsung. Pokud je vaše věc, rychlost, jděte na Hitachi Deskstar. Je nám líto Skyride, musím nesouhlasit s tebou tam.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
Také pokud chcete opravdu rychlostí budete chtít raptor. Drahé, ale stojí za to (pokud si potřeba ji). |
|
| |||
| |||
| Raptor jsou předražené, overfast, overloud, topných těles. Dobrým 7200rpm disk s hustotou 166gigabajt na talíře (tak většina z nich v současné době) přijde poblíž, nebo v případě Samsung T166 500gb, porazil raptor (150gigabajt ncq znění) při nakládce hry. Ne prokřikováním jste tady Skyride, takže si nemyslím, že. Raptor to bylo dobré v jejich den, ale ten den prošlo. They're žijící z předchozích accolades. Technologie, jako vždy, byl přesunut na.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| takže jinými slovy 2x 320gb disků v RAID 1 by porazil raptor 150gigabajt? |
|
| |||
| |||
| Stejně jako předchozí příspěvek, který by mohl, ano. Ale také, je to vše na vedení řídit defragged etc umožňující hlavy až k číst data sekvenčně. Bla bla, znáte skóre sami.
|
| |||
| |||
| Citace:
Nikdy jsem Defrag způsobit i nikdy nebudete muset. Jen jsem přeformátujete každých několik měsíců nebo tak. jako čistý systém. |
|
| |||
| |||
| Každý svou vlastní, ale proč ne jen CCleaner disku a Defrag? Mnohem méně zmatků a budete ušetřit spoustu času. Jsem jen zvědavý.