μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Η αγορά ενός νέου υπολογιστή! Παρακαλώ βοηθήστε.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Αυγούστου 2007, 09:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Έι. Έτσι έχω κάποια βοήθεια σε ένα άλλο φόρουμ, όπου κάποιοι άνθρωποι με πήρε κάποια πράγματα. Τώρα βρήκα επιτέλους τα πράγματα που θέλω, αλλά πρέπει κάποιος να ανακαλύψετε τα πράγματα και να μοιραστούν εμπειρίες και αν έχουν κάποια. Ή απλώς να πουν τη γνώμη τους! Thanks a lot!
Είμαι από τη Νορβηγία, έτσι ώστε οι σελίδες είναι στα νορβηγικά, αλλά νομίζω ότι το υλικό ονομάζεται το ίδιο για την αγγλική;
Μερικές από τις λέξεις μπορεί να είναι λάθος, Λυπάμαι, αλλά I'n νορβηγική
Έτσι, εδώ είναι το hardwares:

CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr
DVD-Burner Nec AD-7173, 275kr
Δεν ξέρω τι λέγεται στα αγγλικά Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr
Maincard Asus P5B, 800kr
Memory / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr
Οθόνη Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr
Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr
ΔΕΗ Hiper HPU-4M580, 744kr

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Old 21 Αυγούστου 2007, 09:43
Ομάδα Δωρητών

Πολύ καλά spec'd.

Superb hdd (έχω την ίδια) που θα διαρκέσει ήσυχο και δροσερό.

Καλή ισορροπία συνολικά, ειδικά αν συνδυαστεί με μία TFT 1680x1050. Είναι Θα σκοτώσει οτιδήποτε ρίχνονται σε αυτό σχετικά με την 1280x1024 οθόνη που έχετε spec'd όμως. Μήπως θέλουν να σκεφτούν μια έκδοση 320MB του 8800 αν και, όπως η 640MB έκδοση είναι υπερβολή για την οθόνη.

Αλλά swap τα P5-B για P5-K και κάνουν χρήση των 1333MHz FSB της CPU είναι σε θέση. Δεν πρέπει να σας κοστίσει πολύ περισσότερο, αν όχι καθόλου. Αλλά αν πάρετε recomendation μου σχετικά με την κάρτα που θα σώσει ακόμα χρήματα συνολικά.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 21 Αυγούστου 2007, 10:09
Μέλος Ομάδα

Αλλάξτε το HDD. GO με κάτι Seagate ή Western Digital.

Επίσης, 1 για το GTS 320MB πάνω από τα 640MB. Αν δεν το κάνετε σοβαρό τυχερών παιχνιδιών θα είναι απλώς σπατάλη χρημάτων.
Old 21 Αυγούστου 2007, 10:16
Ομάδα Δωρητών

Αν temps και τον θόρυβο είναι το στοιχείο σας, πηγαίνετε για το Samsung.

Αν η ταχύτητα είναι το πράγμα σας, πάμε για ένα Hitachi Deskstar.

Λυπούμαστε Skyride, Πρέπει να διαφωνήσω μαζί σας εκεί.

-Kanoakavirus
Old 21 Αυγούστου 2007, 10:28
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Αν temps και τον θόρυβο είναι το στοιχείο σας, πηγαίνετε για το Samsung.

Αν η ταχύτητα είναι το πράγμα σας, πάμε για ένα Hitachi Deskstar.

Λυπούμαστε Skyride, Πρέπει να διαφωνήσω μαζί σας εκεί.
Απλώς πιστεύω ότι η κίνηση πύλη μου είναι πολύ πιο ήσυχο από το Samsung κίνηση στο htpc μου.

Επίσης, αν θέλετε ταχύτητα που θέλετε πραγματικά αρπακτικών. Ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο (αν ανάγκη it).
Old 21 Αυγ 2007, 10:38
Ομάδα Δωρητών

Raptor είναι υπερτιμημένα, overfast, overloud, θερμαντικά στοιχεία.

Ένα καλό 7200rpm δίσκο με πυκνότητα ανά 166gb πιατέλα (έτσι τα περισσότερα από αυτά σήμερα), θα έρθουν κοντά, ή, στην περίπτωση της T166 της Samsung 500GB, κερδίσει ενα Raptor (150GB NCQ έκδοση) κατά τη φόρτωση παιχνίδια.

Δεν μπορείτε να φωνάζει εδώ κάτω Skyride, έτσι δεν νομίζω ότι. Raptor ήταν σε καλή ημέρα τους, αλλά εκείνη την ημέρα έχει περάσει. Από όπου και αν ζουν μακριά προηγούμενη επευφημίες. Τεχνολογίας, όπως πάντα, έχει προχωρήσει.

-Kanoakavirus
Old 21 Αυγούστου 2007, 11:00
Μέλος Ομάδα

τόσο με άλλα λόγια μια 2x 320GB δίσκους σε RAID 1 θα κερδίσει ενα Raptor 150GB;
Old 21 Αυγ 2007, 11:19
Ομάδα Δωρητών

Όπως προηγούμενη θέση, ενδεχομένως, ναι.

Αλλά επίσης, είναι όλα τα κάτω για να τη διατήρηση της οδήγησης defragged κλπ επιτρέπει το κεφάλι για να διαβάσετε τα δεδομένα διαδοχικά.

Μπλα μπλα, γνωρίζετε το σκορ σας.

-Kanoakavirus
Old 21 Αυγούστου 2007, 11:26
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Όπως προηγούμενη θέση, ενδεχομένως, ναι.

Αλλά επίσης, είναι όλα τα κάτω για να τη διατήρηση της οδήγησης defragged κλπ επιτρέπει το κεφάλι για να διαβάσετε τα δεδομένα διαδοχικά.

Μπλα μπλα, γνωρίζετε το σκορ σας.
ye ye.

Ποτέ δεν θ defrag προκαλέσει ποτέ δεν πρέπει να. i just reformat κάθε δύο μήνες ή έτσι. σαν ένα καθαρό σύστημα.
Old 21 Αυγούστου 2007, 11:32
Ομάδα Δωρητών

Κάθε δική τους, αλλά γιατί να μην CCleaner μόνο δίσκο σας, και defrag;

Πολύ λιγότερη ταλαιπωρία και θα εξοικονομήσουμε πολύ χρόνο.

Απλά περίεργος.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.