![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej. Tako sam dobio neke pomoći na neki drugi forum, gdje neki ljudi got me neke stvari. Sada sam napokon pronašao stvari želim, ali treba mi netko da provjerite stvari i podijeliti iskustva ako oni imati neki. Ili samo reći ono što mislite! Thanks a lot! ![]() Ja sam iz Norveške, tako da stranice su u norveškom, ali mislim da je hardver se zove isto na engleskom? Neke riječi mogu biti u krivu, žao mi je, ali I'n norveški ![]() Na taj način ovdje je hardwares: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner Nec AD-7173, 275kr Ne znam što je to zove na engleskom SAM-ovi SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard ASUS P5B, 800kr Memorija / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Zaslon Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Opskrba strujom Hiper HPU-4M580, 744kr Hvala puno za odgovore |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrlo dobro spec'd. Vrhunska hdd (imam isti) traje miran i hladan. Dobro stanje u ukupnom poretku, pogotovo ako u kombinaciji s TFT 1680x1050. Ona će ubiti sve bačen na to na monitoru 1280x1024 ste spec'd ipak. Moć ištanje to misliti o 320MB verziju 8.800 ipak, kao 640mb verziju je overkill za taj ekran. Ali swap out P5-B za P5-K i iskoristiti 1333MHz FSB CPU je sposoban. Ne bi vas koštati mnogo više, ako uopće. Ali ako se moja preporuka u vezi kartica i dalje ćete uštedjeti novac u ukupnom poretku.
|
| |||
| |||
| Promjena HDD. GO s nešto Seagate ili Western Digital. Također na 1 GTS 320MB preko 640mb. Osim ako ne ozbiljan igre to će biti samo gubitak novaca. |
|
| |||
| |||
| Ako temps i buka su vaša stvar, ide za Samsung. Ako je brzina je vaša stvar, ići na Hitachi Deskstar. Žao nam je Skyride, dobivši ne slažu s tobom tamo.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Isto tako ako želite brzo stvarno želite Raptor. Skupo ali isplati (ako trebati ga). |
|
| |||
| |||
| Raptor's su precijenjen, overfast, overloud, grijaćih elemenata. Dobar 7200rpm disk sa gustoće 166gb po pladnju (tako većina ih je danas) će doći blizu, ili u slučaju Samsung's T166 500GB, tuku Raptor (150GB NCQ verzija) kod učitavanja igre. Nije li vikanje ovdje Skyride, tako da ne mislim da je. Raptor je bilo dobro u njihov dan, a taj dan je prošao. Oni žive od prethodnih priznanja. Tehnologije, kao i uvijek, on je premješten.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tako da u drugim riječima 2x 320GB diskove u RAID 1 bi se tukao Raptor 150GB? |
|
| |||
| |||
| Kao i prethodni post, potencijalno, da. Ali isto tako, to je sve dolje do vođenja pogona defragged itd. dopuštajući glave za čitanje podataka u nizu. Blah blah, znate sami rezultat.
|
| |||
| |||
| Quote:
ja nikada prevariti nanijeti ja nikada trebati. ja pravedan reformatizovati svakih par mjeseci ili tako. kao čist sustav. |
|
| |||
| |||
| Svaki svoje, ali zašto ne pravedan CCleaner tvoj voziti, i prevariti? Mnogo manje komplikacija i da ćete uštedjeti mnogo vremena. Dovoljno je znatiželjan.