![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé. Szóval van egy kis segítség a másik fórumon, ahol néhány ember vett nekem pár dolgot. Most végre megtaláltam a dolog, amit akarsz, de kell valaki, hogy nézd meg a dolgot, és megosztani a tapasztalatokat, ha van valami. Vagy csak azt, amit gondolsz! Nagyon köszönöm! ![]() Én Norvégia, így az oldalak a norvég, de azt hiszem, a hardver nevezik ugyanazt az angol? Néhány szó lehet baj, sajnálom, de a norvég I'n ![]() Szóval itt a hardwares: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-író Nec AD-7173, 275kr Nem tudom, mi a neve az angol Samsung SpinPoint P120 250 GB-os S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Memória / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Képernyő Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Áramellátás Hiper HPU-4M580, 744kr Nagyon köszönöm a válaszokat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon jól spec'd. Páratlan hdd (I ugyanaz a) fut, csendes, hűvös. Jó egyensúlyt átfogó, különösen, ha a kombinált 1680x1050 TFT. Meg fogom ölni valamit dobott rajta a monitor 1280x1024 you've spec'd is. Lehet, hogy szeretné gondolni a 320mb változata a 8800, hogy, mivel a 640mb változatban is túlzás, hogy a képernyőn. De a csere a P5-B a P5-k, és használja a 1333mhz FSB a CPU képes. Önnek nem kell sokkal több, ha egyáltalán. De ha én recomendation a kártya akkor még menteni pénz.
|
| |||
| |||
| Változás a HDD. GO valami Seagate vagy Western Digital. Szintén 1 a GTS 320mb az 640mb. Kivéve, ha nem súlyos Gaming akkor csak kidobott pénz. |
|
| |||
| |||
| Ha temps és zaj van a dolog, látogasson el a Samsung. Ha a sebesség a dolog, akkor a Hitachi Deskstar. Sajnáljuk Skyride, egyet kell, hogy itt van.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Akkor is, ha azt akarjuk sebességet akarsz valójában egy ragadozó. Drága, de megéri (ha szükség IT). |
|
| |||
| |||
| Raptor ezek a túlárazott, overfast, overloud, fűtő-elemek. Egy jó 7200rpm meghajtó egy sűrűsége 166gb egy tál (így a legtöbb ma) jön közelében, illetve abban az esetben, Samsung T166 500GB, megverte a ragadozó (150gb ncq változat) berakodásánál játékot. Nem kiabáltak, akkor itt Skyride, így nem hiszem el. Raptor az volt, hogy jó napot, de ez a nap telt el. They're élő off előző accolades. Technológia, mint mindig, egyre tovább.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tehát más szóval a 2x 320GB meghajtók RAID 1 lenne megverni a Raptor 150gb? |
|
| |||
| |||
| Mint előző post potenciálisan igen. De még ez mind lefelé tartva a meghajtó defragged stb lehetővé teszi a fejét, hogy olvassa el az adatok sorrendben. Bla bla, tudod, hogy a pontszámot meg.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Sosem töredezettségmentesítse Mert soha nem kell. Most újra minden pár hónap múlva. mint a tiszta rendszert. |
|
| |||
| |||
| Mindegyik saját, de miért nem csak a CCleaner a meghajtóba, és töredezettségmentesítse? Sokkal kisebb szóváltás és akkor mentse el a legtöbb időt. Csak kíváncsiságból.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép | stevescholes | Általános fémáru Chat | 17 | 6. január 2009 22:27 |
| Vásárlás a számítógéphez, egy kis segítség. | Decai | Általános fémáru Chat | 22 | 4. január 2009 20:39 |
| Én buying új számítógép | Mason151 | Általános fémáru Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Vásárlás egy új számítógép ... | gbasterfield | Általános fémáru Chat | 16 | 8. október 2007 10:48 |
| Vásárlás egy új számítógép | xandeebee | Általános fémáru Chat | 2 | 7. 2007 Szeptember 07:57 |
| Téma eszközök | |
| |