![]() |
|
| |||
| |||
| Hei. Tātad man neliela palīdzība uz citu forumu, kur daži cilvēki got man stuff. Tagad es beidzot atrada lietām, ko es gribu, bet man vajag, lai kāds izbraukšana stuff un dalīties pieredzē, ja tie ir daži. Vai vienkārši pateikt, ko viņi domā! Thanks a lot! ![]() Es esmu no Norvēģijas, lai lapas norvēģu valodā, bet es domāju, ka aparatūra tiek saukts pats uz angļu valodu? Daži no vārda varētu būt nepareizi, es atvainojos, bet I'n norvēģu ![]() Tātad, šeit ir hardwares: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner Nec AD-7.173, 275kr Es nezinu, ko tas sauc angļu valodā Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Memory / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Ekrāns Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Elektroenerģijas apgāde Hiper HPU-4M580, 744kr Thanks a lot uz atbildēm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti labi spec'd. Superb HDD (es pats) darbojas klusi un atdzesē. Labs līdzsvars kopumā, it īpaši ja to apvieno ar 1680x1050 tft. Tas būs nogalināt kaut ko izmet pie to 1280x1024 kontrolēt esat spec'd though. Padomāt par 320MB versiju 8.800 gan, kā 640mb versija ir overkill uz šo ekrānu. Bet swap out P5-B P5-K un izmantot 1333MHz FSB CPU spēj. Nevajadzētu maksāt jums daudz vairāk, ja vispār. Bet, ja jūs lietojat manu recomendation uz karti jūs vēl ietaupīt naudu kopumā.
|
| |||
| |||
| Mainīt HDD. GO ar kaut Seagate vai Western Digital. Arī 1 par 320MB GTS virs 640mb. Ja vien tu do nopietns gaming tas būtu tikai naudas izšķiešana. |
|
| |||
| |||
| Ja temps un trokšņa ir jūsu lieta, iet Samsung. Ja ātrums ir jūsu lieta, iet uz Hitachi Deskstar. Atvainojiet Skyride, gotta nepiekrītu jums tur.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Arī tad, ja jūs vēlaties ātrums tiešām vēlaties raptor. Dārgi bet ir tā vērts (ja jūs vajadzība it). |
|
| |||
| |||
| Raptor's ir overpriced, overfast, overloud, apsildes elementi. Labs 7200rpm disks ar blīvumu 166gb per platter (tā lielākā daļa no viņiem mūsdienās) būs tuvu vai gadījumā, 500GB Samsung T166, beat raptor (150gb NCQ versija) iekraušanas laikā spēles. Nav kliegšana tu šeit lejā Skyride, tāpēc nedomāju, ka. Raptor's bija labas viņu diena, bet šīs dienas ir pagājis. Viņi dzīvo pie iepriekšējā apbalvojumus. Tehnoloģija, kā vienmēr, ir pārvietots uz.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tik citiem vārdiem sakot, 2x 320GB diskus 1 RAID varētu pārspēt raptor 150gb? |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā iepriekšējā amatā, iespējams, jā. Bet, tas viss uz leju, lai tur vadīt defragged utt ļauj galvu nolasīt datus secīgi. Blah blah, jūs zināt score pats.
|
| |||
| |||
| Quote:
Es nekad defrag iemesla man nekad nav nepieciešams. Es tikko formatētu ik pāris, vai arī tā mēnešiem. piemēram, tīru sistēmu. |
|
| |||
| |||
| Katram savas, bet kāpēc tikai CCleaner jūsu diska, un defrag? Daudz mazāk apgrūtinājumus un jūs ietaupīsiet daudz laika. Just curious.
![]() |
|
| Bookmarks |