![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej. So I got pomocy na innym forum, gdzie ludzie się do mnie kilka rzeczy. Teraz wreszcie znalazł rzeczy chcę, ale potrzebuję kogoś do zapoznania się z rzeczy i wymiany doświadczeń, jeżeli mają one pewne. Albo po prostu powiedzieć, co myślisz! Thanks a lot! ![]() I'm from Norwegia, więc strony są w języku norweskim, ale myślę, że sprzęt jest taki sam na angielski? Niektóre słowa mogą być złe, I'm sorry, ale I'n norweski ![]() Więc tutaj jest hardwares: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD Burner Nec AD-7173, 275kr I don't know what it's called in english Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Memory / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Ekran Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Dostaw energii elektrycznej Hiper HPU-4M580, 744kr Serdecznie dziękuję za odpowiedzi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo dobrze spec'd. Superb hdd (mam takie same) prowadzi spokojne i chłodne. Dobre równowagi ogólnej, szczególnie w połączeniu z 1680x1050 TFT. It'll zabić wszystko rzucone na to na 1280x1024 monitor Ciebie spec'd though. Warto pomyśleć o 320mb wersji z 8800 chociaż, jak w wersji 640MB Overkill jest dla tego ekranu. Ale swap się P5-B do P5-K i korzystają z FSB 1333MHz procesor jest zdolny. Jeżeli nie kosztuje znacznie więcej, jeżeli w ogóle. Ale jeśli wziąć mój recomendation dotyczące karty będziesz nadal oszczędzić ogólnej.
|
| |||
| |||
| Zmień HDD. GO coś Seagate lub Western Digital. Również +1 na 320mb GTS nad 640MB. Jeśli nie poważne gra to tylko strata pieniędzy. |
|
| |||
| |||
| Jeśli czas i hałasu są twoje rzeczy, przejdź do Samsunga. Jeżeli prędkość jest rzeczą swój przejdź do Hitachi Deskstar. Niestety Skyride, Muszę z tobą nie zgadzam.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Także jeśli chcesz prędkości you really want a Raptor. Drogie, ale warto go (jeśli potrzebować go). |
|
| |||
| |||
| Raptor są overpriced, overfast, overloud, elementy grzejne. Dobry dysk 7200rpm z gęstość 166gb na talerz (tak dziś większość z nich) będą zbliżone do, lub w przypadku Samsunga T166 500GB, pobić jeden Raptor (150gb ncq wersji) na ładowanie gry. Nie można tutaj krzyczące Skyride, więc nie uważam, że. Raptor's były dobre w dzień, ale ten dzień upłynął. They're mieszkających poza poprzednie pochwały. Technologia, jak zawsze, została przeniesiona na.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| to innymi słowy jedna 2x 320gb dyski w RAID 1, mógłby dać sygnał do Raptor 150gb? |
|
| |||
| |||
| Podobnie jak poprzednie stanowisko pracy, potencjalnie, tak. Ale też, to wszystko jest do utrzymania prowadzenia defragged itp pozwalając głowy do odczytywania danych sekwencyjnie. Blah Blah, znasz gości samodzielnie.
|
| |||
| |||
| Cytat:
I nigdy nie defrag cause I nie trzeba. Ja po prostu sformatować co kilka miesięcy, tak. jak czyste systemu. |
|
| |||
| |||
| Każdy własnych, ale dlaczego nie tylko CCleaner dysku i defrag? Dużo mniej kłopotów i będziesz zaoszczędzić sporo czasu. Just curious.