mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Cumpara un calculator nou! Vă rugăm să ajute.

Reply

Thread Tools
Old Aug 21st 2007, 09:30
Noile state Group

Default Cumpara un calculator nou! Vă rugăm să ajute.

Hei. Aşa că am luat nişte ajutor pe un alt forum, în cazul în care unii oameni sa-mi niste chestii. Acum am găsit în sfârşit lucrurile pe care vreau, dar am nevoie de cineva pentru a verifica afară de lucruri şi de a împărtăşi experienţe, dacă acestea au unele. Sau pur si simplu spun ceea ce cred! Multumesc mult!
Sunt din Norvegia, astfel încât paginile sunt în norvegiană, dar cred că hardware-ul se numeste la fel pe limba engleză?
Unele dintre cuvânt ar putea fi greşit, îmi pare rău, dar I'n norvegiană
Deci, aici este Hardwares:

CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr
DVD-Burner NEC AD-7173, 275kr
Nu ştiu cum se numeşte în limba engleză Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kohm
Maincard Asus P5B, 800kr
Memorie / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr
Ecran Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr
Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr
Aprovizionarea cu energie electrică Hiper HPU-4M580, 744kr

Mulþumiri foarte mult pentru răspunsurile
Old Aug 21st 2007, 09:43
Grupul de donator

Foarte bine spec'd.

HDD Superb (Am aceeaşi) ruleaza linişte şi răcoros.

Bun echilibrul global, mai ales dacă combinat cu un TFT 1680x1050. Acesta va ucide orice aruncate la el de pe 1280x1024 monitorul care le-aţi spec'd totuşi. S-ar putea dori să se gândească la o versiune de 320MB 8800 deşi, ca şi versiunea 640MB este nejustificată pentru acest ecran.

Dar, de swap out P5-B pentru un P5-K şi face uz de FSB 1333MHz CPU este capabil. În cazul în care nu costa mult mai mult, în cazul în care, la toate. Dar, dacă luaţi recomendation meu în ceea ce priveşte carte veţi economisi bani în continuare de ansamblu.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old Aug 21st 2007, 10:09
Grupul de stat

Schimbarea HDD. Du-te cu ceva Seagate sau Western Digital.

De asemenea, pe 1 GTS 320MB de peste 640MB. Daca nu faci grave jocuri de noroc, va fi doar o risipă de bani.
Old Aug 21st 2007, 10:16
Grupul de donator

În cazul în care temps şi zgomotul sunt dvs. de lucru, du-te pentru Samsung.

În cazul în care viteza este de lucru, du-te pentru o Hitachi Deskstar.

Skyride Ne pare rău, trebuie sa nu sunt de acord cu tine acolo.

-Kanoakavirus
Old Aug 21st 2007, 10:28
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
În cazul în care temps şi zgomotul sunt dvs. de lucru, du-te pentru Samsung.

În cazul în care viteza este de lucru, du-te pentru o Hitachi Deskstar.

Skyride Ne pare rău, trebuie sa nu sunt de acord cu tine acolo.
I chiar cred că meu disc este o poarta quiter mult decât unitatea Samsung în HTPC mea.

De asemenea, dacă doriţi viteza într-adevăr doriţi un Raptor. Scumpe, dar merită (dacă aţi avea nevoie IT).
Old 21 august 2007, 10:38
Grupul de donator

Raptor sunt overpriced, overfast, overloud, elemente de încălzire.

Un bun 7200rpm unitate cu o densitate de 166gb pe Cablu (atât de cele mai multe dintre ele din zilele noastre) va veni aproape de, sau, în cazul de T166 Samsung 500GB, bătăi o pasare rapitoare (150GB NCQ versiune), la jocuri de încărcare.

Nu tipa te aici jos Skyride, asa ca nu cred asta. Raptor au fost bune la vremea lor, dar în acea zi a trecut. Ei trăiesc de pe distincţii anterioare. Tehnologie, ca întotdeauna, sa mutat pe.

-Kanoakavirus
Old Aug 21st 2007, 11:00
Grupul de stat

acest lucru în alte cuvinte o 2x 320GB şofer în RAID 1 s-ar bate un Raptor 150GB?
Old 21 august 2007, 11:19
Grupul de donator

Ca post anterior, potenţial, da.

Dar, de asemenea, totul în jos pentru a menţine unitatea defragged etc care să permită capul pentru a citi datele secvenţial.

Blah blah, ştii scorul tine.

-Kanoakavirus
Old Aug 21st 2007, 11:26
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
Ca post anterior, potenţial, da.

Dar, de asemenea, totul în jos pentru a menţine unitatea defragged etc care să permită capul pentru a citi datele secvenţial.

Blah blah, ştii scorul tine.
Voi vă.

N-am mai Defrag provoca niciodată nu am nevoie. i chiar reformat o dată la câteva luni sau cam asa ceva. ca un sistem de curat.
Old Aug 21st 2007, 11:32
Grupul de donator

Fiecare cont propriu, dar de ce nu doar CCleaner drive-ul dvs., şi Defrag?

O mare parte hassle mai puţin şi veţi salva o mulţime de timp.

Doar curios.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje