![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej. Tak som dostal nejakú pomoc z iného fóra, kde niektorí ľudia ma niektoré veci. Teraz som konečne našiel to, čo chcem, ale potřebuju niekoho, pozrite sa na veci a zdieľanie skúseností, ak sa niektoré z nich. Alebo jednoducho povedať, čo si myslíte! Díky moc! ![]() Som z Nórska, takže stránky sú v nórčine, ale já si myslím, že hardvér je rovnaký na angličtinu? Niektoré z týchto slov by mohlo byť zle, je mi ľúto, ale I'n Nórčina ![]() Takže tu je hardwares: Procesory Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner Nec AD-7173, 275kr Neviem, čo je to v angličtine nazývaný Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Pamäť / RAM Corsair twin2x-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Obrazovka Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Dodávky elektriny Hiper HPU-4M580, 744kr Díky moc za odpovede |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi dobre spec'd. Superb hdd (mám rovnaký) beží potichu a cool. Dobrý celkovú rovnováhu, najmä keď v kombinácii s 1680x1050 TFT. To budete zabíjať niečo hádzať na to na 1280x1024 monitore ste spec'd hoci. Chcieť premýšľať o 320mb verziu 8800 sa však, ako sa 640MB verziu je očividnej pre túto obrazovku. Ale swapového z P5-B a P5-K a využiť je 1333MHz FSB procesora je schopný. Nemala by vás oveľa viac, ak vôbec. Ale ak si vziať mojej Recomendation o kartu budete stále sporiť celkovo.
|
| |||
| |||
| Zmeniť HDD. GO s niečím Seagate alebo Western Digital. I +1 na 320mb GTS cez 640 mb Ak vám vážna hra bude len plytvanie peniazmi. |
|
| |||
| |||
| Ak temps a hluku sú vaša vec, ísť pre Samsung. Ak je vaša vec, rýchlosť, choďte na Hitachi Deskstar. Je nám ľúto Skyride, musím nesúhlasiť s tebou tam.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Tiež ak chcete naozaj rýchlosťou budete chcieť raptor. Drahé, ale stojí za to (ak si potreba ji). |
|
| |||
| |||
| Raptor sú předražené, overfast, overloud, vykurovacích telies. Dobrým 7200rpm disk s hustotou 166gigabajt na taniere (tak väčšina z nich v súčasnosti) príde blízkosti, alebo v prípade Samsung T166 500GB, porazil raptor (150gigabajt NCQ znenie) pri nakládke hry. Nie prokřikováním ste tu Skyride, takže si nemyslím, že. Raptor to bolo dobré v ich deň, ale ten deň prešlo. They're žijúcej z predchádzajúcich accolades. Technológie, ako vždy, bol presunutý na.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| takže inými slovami 2x 320gb diskov v RAID 1 by porazil raptor 150gigabajt? |
|
| |||
| |||
| Podobne ako predchádzajúci príspevok, ktorý by mohol, áno. Ale tiež, je to všetko na vedenie riadiť defragged etc umožňujúce hlavy až k čítať dáta sekvenčne. Bla bla, poznáte skóre sami.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nikdy som Defrag spôsobiť aj nikdy nebudete musieť. Len som přeformátujete každých niekoľko mesiacov alebo tak. ako čistý systém. |
|
| |||
| |||
| Každý svoju vlastnú, ale prečo nie len CCleaner disku a Defrag? Oveľa menej zmätkov a budete ušetriť veľa času. Som len zvedavý.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s nákupom právo počítač | stevescholes | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 6. január 2009 22:27 |
| Nákup počítača, potrebujú pomoc. | Decay | Všeobecné Hardware Chat | 22 | 4. január 2009 20:39 |
| Já jsem kúpe nového počítača | Mason151 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 7. november 2007 17:10 |
| Nákup nového počítača ... | gbasterfield | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 8. októbra 2007 10:48 |
| Nákup nového počítača | xandeebee | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 7. septembra 2007 07:57 |
| Thread Tools | |
| |