мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Купујете ново рачунар? Плеасе хелп.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21 авг 2007, 09:30
Нови члан групе

Еј. Тако сам добио помоћ на неки други форум, где неки људи су ми неке ствари. Сада сам коначно пронашао оно што желим, али ми треба неко да проверите ствари и подијелити искуства ако они имати неки. Или само рећи оно што мислите! Пуно хвала!
Ја сам из Норвешке, тако да је сајт у норвешком, али мислим да је хардвер исти се зове на енглеском?
Неке речи могу бити погрешно, Жао ми је, али И'н Норуегиан
Дакле овде је хардуарес:

ЦПУ Интел Цоре 2 Дуо Е6750, 1460кр
ДВД-бурнер НЕЦ АД-7173, 275кр
Не знам шта то зове на енглеском језику Самсунг СпинПоинт П120 250 ГБ С-АТА, 500кр
Маинцард Асус П5Б, 800кр
Меморија / РАМ Гусар ТУИН2Кс-6400 2 ГБ (2 кс 1 ГБ) ЦЛ5, 769кр
Екран Самсунг СынцМастер 940БУ, 1758кр
Сцреенцард Инно3Д ГеФорце 8800 ГТС 640 МБ, 2750кр
Елецтрициты супплы Хипер ХПУ-4М580, 744кр

Пуно хвала за одговоре
Old 21 авг 2007, 09:43
Донаторска Група

Врло добро спец'д.

Диван ХДД (имам исто) тече мирно и супер.

Добар баланс у свему, поготово ако у комбинацији са ТФТ 1680кс1050. Она ће убити све што на њега бачен на 1280кс1024 монитор сте спец'д ипак. Моћ оскудица за мислити о 320мб верзију је 8800 ипак, као 640мб верзија нуклеарног уништења на много начина за то екран.

А суап извадити П5-Б за П5-К и корист од 1333мхз ФСБ ЦПУ је способан. Цене ти не би требало пуно више, ако је уопште. Али ако се моје рецомендатион у вези картица и даље ћете уштеди новац свеукупно.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 21 авг 2007, 10:09
Мембер Гроуп

Промените ХДД. Ићи са нешто СЕАГАТЕ или Уестерн Дигитал.

Такође 1 на 320мб гтс преко 640мб. Осим ако то озбиљан гаминг ће тек бити расипање новца.
Old 21 авг 2007, 10:16
Донаторска Група

Ако Темпс и буке су ваша ствар, иди за Самсунг.

Ако је ваша ствар брзину, иди за Хитацхи Дескстар.

Нажалост Скыриде, добивен слаже са вама тамо.

-Каноакавирус
Old 21 авг 2007, 10:28
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Ако Темпс и буке су ваша ствар, иди за Самсунг.

Ако је ваша ствар брзину, иди за Хитацхи Дескстар.

Нажалост Скыриде, добивен слаже са вама тамо.
Ја само мислим да је моја врата дриве је пуно куитер него Самсунг погон у мој хтпц.

Такође ако желите ли стварно брзо желе Раптор. Прескупо, али исплати се (ако требати га).
Old 21 авг 2007, 10:38
Донаторска Група

Раптор су оверприцед, оверфаст, оверлоуд, грејање елемената.

Добар 7200рпм диск са густина 166гб по пладњу (тако већина њих данас) ће се у непосредној близини, односно у случају'с Т166 Самсунг 500ГБ, тукли један Раптор (150гб нцк верзија) при учитавању игре.

Није ли викање овде Скыриде, тако да не мислите да. Раптор је било добро у њихов дан, али тога дана је прошло. Они који живе изван претходну аццоладес. Технологије, као и увек, је преселио на.

-Каноакавирус
Old 21 авг 2007, 11:00
Мембер Гроуп

тако и у другим ријечима једног 2кс 320гб дискове у РАИД 1 би се тукао један Раптор 150гб?
Old 21 авг 2007, 11:19
Донаторска Група

Као и претходни пост, потенцијално, да.

Али исто тако, то је све доле за вођење погона дефраггед етц допуштајући главе за читање података секуентиаллы.

Блах блах, знате резултат себе.

-Каноакавирус
Old 21 авг 2007, 11:26
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Као и претходни пост, потенцијално, да.

Али исто тако, то је све доле за вођење погона дефраггед етц допуштајући главе за читање података секуентиаллы.

Блах блах, знате резултат себе.
Зар ви.

ја никада нисам преварити изазвати потребу да. ЈА праведан реформатизовати сваких пар месеци или тако. као чисти систем.
Old 21 авг 2007, 11:32
Донаторска Група

Сваки своје, али зашто то не само ваш ЦЦлеанер погон и преварити?

Много мање компликација и спасити ћете доста времена.

Праведан знатижељан.

-Каноакавирус
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц