![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј. Тако сам добио помоћ на неки други форум, где неки људи су ми неке ствари. Сада сам коначно пронашао оно што желим, али ми треба неко да проверите ствари и подијелити искуства ако они имати неки. Или само рећи оно што мислите! Пуно хвала! ![]() Ја сам из Норвешке, тако да је сајт у норвешком, али мислим да је хардвер исти се зове на енглеском? Неке речи могу бити погрешно, Жао ми је, али И'н Норуегиан ![]() Дакле овде је хардуарес: ЦПУ Интел Цоре 2 Дуо Е6750, 1460кр ДВД-бурнер НЕЦ АД-7173, 275кр Не знам шта то зове на енглеском језику Самсунг СпинПоинт П120 250 ГБ С-АТА, 500кр Маинцард Асус П5Б, 800кр Меморија / РАМ Гусар ТУИН2Кс-6400 2 ГБ (2 кс 1 ГБ) ЦЛ5, 769кр Екран Самсунг СынцМастер 940БУ, 1758кр Сцреенцард Инно3Д ГеФорце 8800 ГТС 640 МБ, 2750кр Елецтрициты супплы Хипер ХПУ-4М580, 744кр Пуно хвала за одговоре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Врло добро спец'д. Диван ХДД (имам исто) тече мирно и супер. Добар баланс у свему, поготово ако у комбинацији са ТФТ 1680кс1050. Она ће убити све што на њега бачен на 1280кс1024 монитор сте спец'д ипак. Моћ оскудица за мислити о 320мб верзију је 8800 ипак, као 640мб верзија нуклеарног уништења на много начина за то екран. А суап извадити П5-Б за П5-К и корист од 1333мхз ФСБ ЦПУ је способан. Цене ти не би требало пуно више, ако је уопште. Али ако се моје рецомендатион у вези картица и даље ћете уштеди новац свеукупно.
|
| |||
| |||
| Промените ХДД. Ићи са нешто СЕАГАТЕ или Уестерн Дигитал. Такође 1 на 320мб гтс преко 640мб. Осим ако то озбиљан гаминг ће тек бити расипање новца. |
|
| |||
| |||
| Ако Темпс и буке су ваша ствар, иди за Самсунг. Ако је ваша ствар брзину, иди за Хитацхи Дескстар. Нажалост Скыриде, добивен слаже са вама тамо.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Такође ако желите ли стварно брзо желе Раптор. Прескупо, али исплати се (ако требати га). |
|
| |||
| |||
| Раптор су оверприцед, оверфаст, оверлоуд, грејање елемената. Добар 7200рпм диск са густина 166гб по пладњу (тако већина њих данас) ће се у непосредној близини, односно у случају'с Т166 Самсунг 500ГБ, тукли један Раптор (150гб нцк верзија) при учитавању игре. Није ли викање овде Скыриде, тако да не мислите да. Раптор је било добро у њихов дан, али тога дана је прошло. Они који живе изван претходну аццоладес. Технологије, као и увек, је преселио на.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| тако и у другим ријечима једног 2кс 320гб дискове у РАИД 1 би се тукао један Раптор 150гб? |
|
| |||
| |||
| Као и претходни пост, потенцијално, да. Али исто тако, то је све доле за вођење погона дефраггед етц допуштајући главе за читање података секуентиаллы. Блах блах, знате резултат себе.
|
| |||
| |||
| Куоте:
ја никада нисам преварити изазвати потребу да. ЈА праведан реформатизовати сваких пар месеци или тако. као чисти систем. |
|
| |||
| |||
| Сваки своје, али зашто то не само ваш ЦЦлеанер погон и преварити? Много мање компликација и спасити ћете доста времена. Праведан знатижељан.