![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey. Ben başka bir forumda, burada bazı insanlar bana bazı şeyler var biraz yardım var. Şimdi nihayet istediğim şeyler bulundu, ancak bazı şeyler varsa ve deneyimlerini paylaşmak check out birine ihtiyacım var. Ya da sadece onlar ne düşündüğünüzü söyleyin! Thanks a lot! ![]() Ben Norveç, bu nedenle sayfaları Norveççe bulunmaktadır, ama donanım ingilizce üzerinde aynı denir düşünmek mi? Bazı kelime, ama I'n Norveççe üzgünüm yanlış olabilir ![]() Yani burada donanımların geçerli: CPU Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner NEC AD-7173, 275kr Ben İngilizce ne denir bilmiyorum Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500kr Maincard Asus P5B, 800kr Hafıza / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5, 769kr Ekran Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Elektrik temini Hiper HPU-4M580, 744kr Teşekkürler yanıtlar için çok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok iyi spec'd. Superb HDD (I) aynı olması sessiz ve serin çalışır. Genel denge, İyi Hele bir de 1680x1050 TFT ile birlikte. O şey ona 1280x1024 atılmış öldürecek size rağmen spec'd sonra monitör. 8.800 bir 320MB sürümü hakkında düşünmek isteyebilirsiniz ancak gibi 640MB sürümü ekranı Overkill olduğunu. Ama P5 getirin-B P5 için K ve cpu kapasitesine sahip 1333MHz FSB faydalanmak. Siz çok daha, eğer hiç maliyet gerekmez. Ama eğer hala para genel tasarruf edeceğiz kartı ile ilgili benim recomendation alın.
|
| |||
| |||
| HDD değiştirin. GO ile bir şey Seagate veya Western Digital. Ayrıca 1 640MB üzerinde 320MB GTS gör. Sürece yapmak ciddi Oyun sadece para kaybı olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Eğer temps ve gürültü senin şey vardır Samsung gidin. Eğer hızı şey, bir Hitachi Deskstar için gidin. Üzgünüz Skyride, sizinle orada katılmıyorum lazım.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca eğer gerçekten bir raptor istediğiniz hızı istiyorum. Pahalı ama değer mi (eğer ihtiyaç duymak o). |
|
| |||
| |||
| Raptor's, overloud, ısıtma elemanları overfast overpriced vardır. 166gb başına yoğunluğu plakalı (onları günümüzde) yakın, gelir veya Samsung T166 500GB durumunda en çok bir raptor yükleme Oyunları'nda (150gb NCQ version) beat ile 7200rpm iyi bir sürücü. Burada Skyride, ki sanmıyorum aşağı bağırarak. Raptor's onların gün, ama iyiydi o gün geçti. , Önceki Övgüler kapalı yaşıyoruz. Teknoloji, her zamanki tarihinde taşınmıştır.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| bu yüzden bir başka deyişle baskında 1 bir 2x 320GB sürücüler raptor 150gb dövmek istiyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Önceki posta olarak, potansiyel olarak, evet. Fakat aynı zamanda, It's All aşağı sürücü vb başkanı sırayla veri okumak için izin defragged tutmaya. Blah blah, sen puanı kendiniz biliyorum.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
i lüzum asla neden ben dolandırmak asla. ay ya da öylesine i adil yeniden her çift. Temiz bir sistemi gibi. |
|
| |||
| |||
| Her biri kendi, ama neden sadece sürücü CCleaner değil ve dolandırmak? Daha az güçlük ve çok zaman kaydetmek gerekir. Just curious.
![]() |
|
| Bookmarks |