менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть.

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 серпня 2007, 09:30
Нові члени групи

Default Покупка нового комп'ютера! Будь ласка, допоможіть.

Ей. Так що я отримав деяку допомогу на іншому форумі, де деякі люди отримали мені деякі речі. Тепер я нарешті знайшов те, що я хочу, але мені потрібен чоловік, щоб перевірити матеріалу і поділитися досвідом, якщо вони є. Або просто сказати, що вони думають! Спасибо большое!
Я з Норвегії, так сторінку на норвезькому мовою, але я думаю, що обладнання з однойменною назвою на англійській мові?
Деякі слова можуть бути неправильно, я перепрошую, але I'n норвезька
Так ось це апаратні засоби:

Процесор Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr
DVD-Burner NEC AD-7173, 275kr
Я не знаю, що це називається на англійську Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500Кр
Maincard Asus P5B, 800kr
Память / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 Гб (2 х 1 Гб) CL5, 769kr
Екран Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr
Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr
Електропостачання Hiper HPU-4M580, 744kr

Велике спасибі за відповіді
Old 21 серпня 2007, 09:43
Донор групи

Дуже добре дозволяє білд.

Superb HDD (я ж) працює тихо і прохолодно.

Хороший загальний баланс, особливо в поєднанні з 1680x1050 TFT. Він вб'є всі кинули на нього на моніторі 1280x1024 ви хоч дозволяє білд. Можете думати про 320MB версію 8800, хоча, як 640MB версії Overkill на цьому екрані.

Але замініть P5-B для P5-K і використовувати FSB 1333 МГц процесор здатний. Не повинна коштувати набагато більше, якщо на всіх. Але якщо взяти мою Recomendation про картку ви все ще будете економити гроші в цілому.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 21 серпня 2007, 10:09
Член групи

Змінити HDD. GO-то Seagate і Western Digital.

Також на 1 GTS 320MB більш 640MB. Якщо ви робите серйозний гра це буде лише марною тратою грошей.
Old 21 серпня 2007, 10:16
Донор групи

Якщо Temps і шум ваша річ, йти за Samsung.

Якщо швидкість ваша річ, йти за Hitachi Deskstar.

Вибачте Skyride, Gotta не погодитися з вами.

-Kanoakavirus
Old 21 серпня 2007, 10:28
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Якщо Temps і шум ваша річ, йти за Samsung.

Якщо швидкість ваша річ, йти за Hitachi Deskstar.

Вибачте Skyride, Gotta не погодитися з вами.
Я просто думаю, що мій затвор багато quiter ніж Samsung дисків в моєму HTPC.

Також, якщо ви хочете швидкістю ви дійсно хочете Raptor. Дорогий, але варто (якщо ви нужда його).
Old 21 серпня 2007, 10:38
Донор групи

Raptor є завищеними, overfast, overloud, нагрівальні елементи.

Хорошим 7200rpm диски з щільністю 166gb на пластину (так що більшість з них в даний час) будуть близькі, або у випадку T166 Samsung's 500GB, побили Raptor (150GB NCQ версія) під час завантаження гри.

Чи не кричати вас сюди Skyride, так що не думаю, що. Raptor були хороші в день, але в цей день пройшов. Вони живуть за попередні похвал. Технологія, як завжди, перейшов на.

-Kanoakavirus
Old 21 серпня 2007, 11:00
Член групи

так само в інших словах 2x 320GB дисків в RAID-1 буде бити Raptor 150GB?
Old 21 серпня 2007, 11:19
Донор групи

Як і попередні посади, можливо, так.

А крім того, все це до підтримання диска defragged т.д. дозволяє голову читати дані послідовно.

Бла-бла, ви знаєте, оцінка себе.

-Kanoakavirus
Old 21 серпня 2007, 11:26
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Як і попередні посади, можливо, так.

А крім того, все це до підтримання диска defragged т.д. дозволяє голову читати дані послідовно.

Бла-бла, ви знаєте, оцінка себе.
Ye Ye.

Я ніколи не Defrag Тому що я ніколи не доведеться. Я просто переформатувати кожні пару місяців або близько того. як чисту систему.
Old 21 серпня 2007, 11:32
Донор групи

Кожному своє, але чому б просто не CCleaner диска і дефрагментації?

Набагато менше клопоту і ви заощадите багато часу.

Просто цікаво.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер stevescholes Генеральний обладнання чат 17 6 січня 2009 22:27
Покупка комп'ютера, потрібна допомога. Decai Генеральний обладнання чат 22 4 січня 2009 20:39
Я купую новий комп'ютер Mason151 Генеральний обладнання чат 1 7 листопада 2007 17:10
Покупка нового комп'ютера ... gbasterfield Генеральний обладнання чат 16 8 жовтня 2007 10:48
Покупка нового комп'ютера xandeebee Генеральний обладнання чат 2 7 вересня 2007 07:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.