![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. Так що я отримав деяку допомогу на іншому форумі, де деякі люди отримали мені деякі речі. Тепер я нарешті знайшов те, що я хочу, але мені потрібен чоловік, щоб перевірити матеріалу і поділитися досвідом, якщо вони є. Або просто сказати, що вони думають! Спасибо большое! ![]() Я з Норвегії, так сторінку на норвезькому мовою, але я думаю, що обладнання з однойменною назвою на англійській мові? Деякі слова можуть бути неправильно, я перепрошую, але I'n норвезька ![]() Так ось це апаратні засоби: Процесор Intel Core 2 Duo E6750, 1460kr DVD-Burner NEC AD-7173, 275kr Я не знаю, що це називається на англійську Samsung SpinPoint P120 250 GB S-ATA, 500Кр Maincard Asus P5B, 800kr Память / RAM Corsair TWIN2X-6400 2 Гб (2 х 1 Гб) CL5, 769kr Екран Samsung SyncMaster 940BW, 1758kr Screencard Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB, 2750kr Електропостачання Hiper HPU-4M580, 744kr Велике спасибі за відповіді |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже добре дозволяє білд. Superb HDD (я ж) працює тихо і прохолодно. Хороший загальний баланс, особливо в поєднанні з 1680x1050 TFT. Він вб'є всі кинули на нього на моніторі 1280x1024 ви хоч дозволяє білд. Можете думати про 320MB версію 8800, хоча, як 640MB версії Overkill на цьому екрані. Але замініть P5-B для P5-K і використовувати FSB 1333 МГц процесор здатний. Не повинна коштувати набагато більше, якщо на всіх. Але якщо взяти мою Recomendation про картку ви все ще будете економити гроші в цілому.
|
| |||
| |||
| Змінити HDD. GO-то Seagate і Western Digital. Також на 1 GTS 320MB більш 640MB. Якщо ви робите серйозний гра це буде лише марною тратою грошей. |
|
| |||
| |||
| Якщо Temps і шум ваша річ, йти за Samsung. Якщо швидкість ваша річ, йти за Hitachi Deskstar. Вибачте Skyride, Gotta не погодитися з вами.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Також, якщо ви хочете швидкістю ви дійсно хочете Raptor. Дорогий, але варто (якщо ви нужда його). |
|
| |||
| |||
| Raptor є завищеними, overfast, overloud, нагрівальні елементи. Хорошим 7200rpm диски з щільністю 166gb на пластину (так що більшість з них в даний час) будуть близькі, або у випадку T166 Samsung's 500GB, побили Raptor (150GB NCQ версія) під час завантаження гри. Чи не кричати вас сюди Skyride, так що не думаю, що. Raptor були хороші в день, але в цей день пройшов. Вони живуть за попередні похвал. Технологія, як завжди, перейшов на.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| так само в інших словах 2x 320GB дисків в RAID-1 буде бити Raptor 150GB? |
|
| |||
| |||
| Як і попередні посади, можливо, так. А крім того, все це до підтримання диска defragged т.д. дозволяє голову читати дані послідовно. Бла-бла, ви знаєте, оцінка себе.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я ніколи не Defrag Тому що я ніколи не доведеться. Я просто переформатувати кожні пару місяців або близько того. як чисту систему. |
|
| |||
| |||
| Кожному своє, але чому б просто не CCleaner диска і дефрагментації? Набагато менше клопоту і ви заощадите багато часу. Просто цікаво.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога купівлі прав комп'ютер | stevescholes | Генеральний обладнання чат | 17 | 6 січня 2009 22:27 |
| Покупка комп'ютера, потрібна допомога. | Decai | Генеральний обладнання чат | 22 | 4 січня 2009 20:39 |
| Я купую новий комп'ютер | Mason151 | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 листопада 2007 17:10 |
| Покупка нового комп'ютера ... | gbasterfield | Генеральний обладнання чат | 16 | 8 жовтня 2007 10:48 |
| Покупка нового комп'ютера | xandeebee | Генеральний обладнання чат | 2 | 7 вересня 2007 07:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |