мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Купујете ново рачунар ... Помоћ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. сеп 2007, 09:57
Нови члан групе

Здраво свима!

Био сам на планирање купујете ново преносно рачунар, а ја пронашао 2 Делл рачунара која ме занимају:

Тхе Делл КСПС М1330 и Делл Инспирон 1520

ЈА је хандсоме то су:
Интел Цоре Дуо Процессор 2.0-2.2ГХз
2БГ РАМ
150-200ГБ Хард Дриве
НВИДИА ГеФорце 8600 256МБ Грапхицс Цард
Уиндоус Виста Ултимате

Међутим, наишао сам 2 питања:

Тхе Делл М1330 има само ГеФорце 8400 128МБ графичком картицом, а само Делл Инспирон 1520 долази са Уиндоус Виста Хоме Премиум, што ја не желим.

Ја одлазим, да се помоћу овог рачунара за играње (не јако екстремним), графика / уеб дизајн, и општи рад.

Од ова два рачунара, које би било боље? Или, можете ли ми други сугеришу другачије преносно рачунар око цену од 1.000 фунти која ће задовољити моје потребе?

Хвала

Такође сам чуо да је испорука од Делл уеб страници су прилично непоуздан. Био сам задивљен ако знате било које друге веб странице, где Бритисх могу прилагодити и купити Делл пријеносницима?
Old 22. сеп 2007, 13:51
Мембер Гроуп

ја би избегавати некога Делл ако то желите да ажурирате у било које време цос сам чуо (али не знам за одређено) да их цант упграде
Old 23. сеп 2007, 04:33
Донаторска Група

Иди на пцспециалист.цо.ук и десгн лаптоп тамо.

Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2

Процесор (и):
Интер Дуал Цоре Е2160@3.02Гхз
Матичне плоче:
Асус П5ПЛ2-Е
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ ДДР2 533Мхз ПЦ4200
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7600ГС 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 160ГБ ХДД Сата
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РОМ и ЛитеОн 20кс ДВД-РУ
Цасе / псу:
Мастер и фрижидери Цасе Антец псу
Хлађење:
2кс Антец Обожаватељи
Нетуорк / Интернет:
БТ Броадбанд
Монитор (е):
Самсунг СынцМастер 931цу 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про, Виста Ултимате, Убунту
Old 28. сеп 2007, 06:03
Мембер Гроуп

Ми користимо Делл лаптоп на послу. Прошле године имали смо хиљадама подсјетио због батерије постављање на ватру! Оне заправо запаљене у боот запослених, док је он дривинг хоме!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц