![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима! Био сам на планирање купујете ново преносно рачунар, а ја пронашао 2 Делл рачунара која ме занимају: Тхе Делл КСПС М1330 и Делл Инспирон 1520 ЈА је хандсоме то су: Интел Цоре Дуо Процессор 2.0-2.2ГХз 2БГ РАМ 150-200ГБ Хард Дриве НВИДИА ГеФорце 8600 256МБ Грапхицс Цард Уиндоус Виста Ултимате Међутим, наишао сам 2 питања: Тхе Делл М1330 има само ГеФорце 8400 128МБ графичком картицом, а само Делл Инспирон 1520 долази са Уиндоус Виста Хоме Премиум, што ја не желим. Ја одлазим, да се помоћу овог рачунара за играње (не јако екстремним), графика / уеб дизајн, и општи рад. Од ова два рачунара, које би било боље? Или, можете ли ми други сугеришу другачије преносно рачунар око цену од 1.000 фунти која ће задовољити моје потребе? Хвала Такође сам чуо да је испорука од Делл уеб страници су прилично непоуздан. Био сам задивљен ако знате било које друге веб странице, где Бритисх могу прилагодити и купити Делл пријеносницима? |
|
| |||
| |||
| ја би избегавати некога Делл ако то желите да ажурирате у било које време цос сам чуо (али не знам за одређено) да их цант упграде |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иди на пцспециалист.цо.ук и десгн лаптоп тамо.
| |||
| |||
| Ми користимо Делл лаптоп на послу. Прошле године имали смо хиљадама подсјетио због батерије постављање на ватру! Оне заправо запаљене у боот запослених, док је он дривинг хоме! |