![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искам да инсталирате Windows Vista Ultimate и да го използвате като Бих нормален компютър? Съжалявам, че не нищо за сървър причините, поради които искам да за да мога да моден огромното случай! Щях да взема на сървъра части и мястото ми PC части вътре в нея основно Исках просто случая, но IV имам всичко от него, както аз го имам много евтини (£ 50) и си мислех да пускам го като нормално PC ? и затова може да използва всичките 40 HDD (80GB на всяка) единственото очила и не е 3ghz CPU 3 GB овен Благодарение Пит
|
| |||
| |||
| Да можеш, толкова дълго, колкото да има звукова карта и графична карта инсталирана тя ще работи също толкова добре бих препоръчал намирането на компютъра спецификациите първо да видим дали нещо ще трябва модернизация, надявам се това да помогне за какво се отнася до някои Роб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен ли въпроса.
Вие имате сървър и вие искате да се откъснете от insides и пуснати изглед на нея, добре, тогава не би било в сървъра, той ще бъде нормален компютър с Vista. Така че той просто действа като нормален компютър все пак ... Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| съжалявам Hybr! Г Първоначално Щях просто да си пускам вътрешността на сървъра случая и да си PC вътре в сървъра случая .. но мисля за него повече, че ще бъде по-лесно просто да се използва като сървър всички harddrives са жични и т.н. и аз мисля, че спецификациите са по-добре от това, което Im текат в minite прекалено .. mrberty Благодаря приятелю! wip малтретиране от страна панел и провери сега, за да видите за звук и графики ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ОК Пит приятел:) и DONT споменем, че пич, стига сте ги е, че би било полезно да го използвате като компютър с изглед върху нека не ми как върви търсенето. :)
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| |||
| |||
| Ще направя колега благодаря отново
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали сървър работи сега? Ако е така свалени Еверест и ще ви кажа точно спецификационен на PC
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Пусни че Еверест PROG Пит, а след това информацията си тук и OS, която бихте искали да се движат по нея, BTW разбра за звукови карти и графики?
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за късния отговор (проблеми с връзката) те сървъра booted за Windows Vista. тя имаше AGP графична карта / не звукова карта, но на борда на звук и там е 6 PCI слотове на разположение (мисля 6 може би по-малко), но за съжаление сървърът whent разстояние по време на инсталиране на програми (Firefox) и приучавам включите отново .. дим излиза от задната част на бр делото ми казва защо се свързах втора ръка магазин и там радваме да го замени с друг, тъй като те имат повече .. И аз съм захождането следващата неделя толкова лошо има още един скоро .. I DONT не ако тя бъде същата спецификациите, но болен пост върна тук и да Ви информираме, че това, което свърши с
__________________ |