![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chci si nainstalovat Windows Vista Ultimate a použít ji jako by i normální PC? Promiňte, není nic o serveru Důvody, proč chci takže můžu mod obrovské věci! jsem se nechat serveru díly a místo mého PC dílů uvnitř v podstatě jsem chtěl jen v případě, ale iv tu všechny, jako jsem to opravdu levné (50 liber) a myslela jsem, že by mohl běžet i jako běžné PC ? a tak mohu použít všech 40 HDD (80GB pro každého) pouze specifikace i ne je 3ghz cpu 3 GB RAM díky pete
|
| |||
| |||
| Ano, můžete, pokud máte zvukovou kartu a grafickou kartu nainstalovány to bude fungovat stejně jako pokutu bych doporučit zjištění počítače Specs nejprve zjistit, jestli něco bude potřebovat modernizaci, doufám, že to pomůže, co se týče některých rob. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistá, jestli jsem si otázku.
| |||
| |||
| omlouvat se Hybr! D Původně jsem šel na něco vypárat uvnitř serveru případu a dal můj PC v rámci serveru případě .. ale přemýšlel o tom více, bylo by jednodušší prostě použít server jako všechny disky jsou kabelové a tak dále a myslím si, že parametry jsou lepší, než to, co im běh na minite příliš .. mrberty díky kámo! nemocné WIP vypnutí boční panel a zkontrolujte, nyní vidět o zvukové a grafické ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ok bud pete:) i dont zmínit to mate tak dlouho, jak jste je měli, bylo by vhodné jej použít jako PC s průhled na nechť mi, jak je hledat. :)
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| |||
| |||
| bude to mate zase díky
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je server dnes? Pokud ano download Everest a bude říkat přesné specifikace pro PC
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Běh že Everest prog pete, a potom po vašem info zde a který OS chcete spustit na to, btw jste se dozvěděli o zvukové a grafické karty?
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za pozdní odpověď (problémy s připojením), které server spuštěn na Windows Vista. ji měl AGP grafickou kartou / bez zvukové karty, ale na palubě zvuk a je k dispozici 6 PCI slotů (myslím 6 možná méně) bohužel serveru whent vypnout uprostřed instalace programů (firefox) a zvyklý zase zpátky na .. kouř vyjede na zadní straně ks případě mi říká, proč kontaktovat i druhou stranu shop a rádi ji nahradit jinou, protože mají více .. tak jsem šel příští neděli tak špatně ještě jednou brzy .. i dont není-li to být stejné specifikace, ale špatně post tady a ať víte, co jsem skončila s
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Použití TV jako monitor a jako normální Telly. | Falariun | Graphics Cards & Monitory | 8 | 2 listopadu 2009 15:21 |
| Počítač se spustí, ale jako normální ... No Video! | maru7590 | Obecné Hardware Chat | 1 | 14.září 2009 15:34 |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Nápověda! Obnova počítač vrátí do normálního stavu ..... | MikeDirt | Operační systémy Windows | 11 | 9. listopadu 2007 14:57 |
| Thread Nástroje | |
| |