![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim instalirati Windows Vista Ultimate i koristiti ga kao ja će normalan PC? žao mi nema ništa o poslužitelja razloga zašto želim tako da ja mogu mod velike slučaju! Sam bio idući u uzeti server dijela i stavite moj pc dijelova unutar Internet basically sam htjela, ali samo u slučaju iv got sve to kao da sam dobio jako jeftino (£ 50), te sam mislio JA mogao trčanje Internet kao normalan pc ? i tako ja mogu koristiti sve HDD 40 (80gb's each) jedino naočale i nema je 3ghz CPU 3 GB RAM-a hvala Izumitelj
|
| |||
| |||
| Da možete, kao čeznuti kao te imati zvučnu karticu i grafička kartica to će raditi isto kao fino bih preporučiti pronalaženje računalo Specifikacije prvi vidjeti ako ništa što bi trebao nadogradnjom, nadam se da ovo pomaže što se tiče neke poharati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne znam ja dobiti na pitanje.
Imaš server i želite iscijepati na vidik utroba i stavite na njega, dobro, onda to ne bi bilo poslužitelju, bilo bi normalno računalo sa Vidik. Tako bi samo djelovati kao normalni PC anyway ... My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| žao mi je Hybr! D prvobitno sam bio idući u samo iscijepati unutrašnjost poslužitelju slučaj i stavite moj pc unutar poslužitelju slučaju .. ali razmišljam o tome da bi bilo još lakše koristiti samo poslužitelj kao svi su harddrives ožičen gore i tako dalje i mislim da su naočale su bolje nego što im se izvodi na minite previše .. mrberty thanks mate! WIP bolestan od strane panela i provjerite sada vidjeti zvuk i grafiku ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ok Pete pupiti:) i ne spominjemo to drugarica kao čeznuti kao te ih je bilo bi korisno da ih koriste kao sa vidik na pc neka mi ne ide kako se traži. :)
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| |||
| |||
| će učiniti mate hvala opet
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li je poslužitelj pokrenut sada? Ako je tako preuzimanje Everest i to će ti reći točno spec. za PC
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Run to Everest PROG Pete, a potom objavite svoje info ovdje i OS koji želite pokrenuti na to, btw ste saznali za zvuk i grafiku karticu?
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| |||
| |||
| ispričavam se o kasnom odgovoru (veza problemi) oni booted poslužitelja na sustav Windows Vista. imala je AGP grafičkom karticom / ne zvučna kartica, ali je imao onboard zvuk i tu je na raspolaganju 6 PCI utora (mislim 6 možda manje) nažalost poslužitelju whent off u sredini instalirate programe (krijesnica) i navika okrenuti na .. dim izlaska stražnjem dijelu pc slučaju reći mene zašto ja kontaktirao second hand shop i tamo sretne ga zamijeniti s jednom drugom, jer imate više .. pa sam još silazio slijedeća nedjelja tako bolestan uskoro imati neki drugi .. ja dont no ako se isto naočale ali bolestan post ovamo i neka znate što ja kraj gore sa
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Korištenje TV kao monitor i kao normalan Telly. | Falariun | Graphics Cards & Monitors | 8 | 2. studeni 2009 15:21 |
| Computer Započinje kao normalna ... ali nema video! | maru7590 | General Hardware Chat | 1 | 14 rujan 2009 15:34 |
| FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 20. svibanj 2009 13:40 |
| Pomoć! Vraćanjem računala natrag na normalni ..... | MikeDirt | Windows Operating Systems | 11 | 9. studeni 2007 14:57 |
| Thread Tools | |
| |