![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarom, hogy a Windows Vista Ultimate és használja, mint azt egy normál pc? Sajnálom, hogy nincs semmilyen szerver miért akarok Szóval lehet mod hatalmas ügy! Én megyek, hogy a kiszolgáló alkatrészek és elhelyezni a PC részek benne alapvetően szerettem volna, de csak a IV megvan minden azt kaptam, hogy tényleg olcsó (£ 50), és arra gondoltam én is nézni, mint egy normál pc ? és így tudok minden 40 HDD (80GB által egyenként) az egyetlen és nem is specs 3GHz cpu 3 GB RAM kösz Pete
|
| |||
| |||
| Igen is, amíg van egy hangkártyát és grafikus kártyával mûködik, mint a finom Azt javasoljuk, megállapítására, hogy a számítógép Specs először, hogy ha bármi lenne szüksége korszerűsítése, remélem, ez segít néhány milyen kapcsolatban Rob. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem biztos, hogy a kérdést.
| |||
| |||
| sajnálat Hybr! D Eredetileg azt akartam csak kitép belsejéből a szerver esetén, és az én-m pc belül a szerver ügy .. de azt gondoltam, hogy könnyebb lenne, ha csak a szerver használja, mint a merevlemezt a vezetékes és így tovább, és úgy gondolom, hogy a szemüveg jobban, mint im fut a minite is .. mrberty kösz haver! ill WIP ki az oldalsó panelt, és ellenőrizze, hogy most körülbelül hang-és grafikus ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| OK pete bimbós:) és dont megemlíteni mate, amíg el nekik, hogy hasznos lenne, ha ezt használják a PC Vista engedd meg, hogy a keresés nem megy. :)
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| |||
| |||
| megteszünk mate köszönöm
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a szerver fut most? Ha igen letöltés Everest és azt mondani a pontos spec a PC
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Fuss, hogy az Everest prog pete, majd küldje el info itt és amely OS amit futtatni akar rajta, btw ugye Megtudhatunk hangkártya és grafika?
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| |||
| |||
| Elnézést a kései válasz (a csatlakozási problémákat) a szerver házipapucs a Windows Vista rendszert. volt AGP grafikus kártya / nincs hangkártya, de még a fedélzeti hang-és van 6 PCI slots elérhető (azt hiszem 6 talán kisebb), sajnos a szerver whent le közepén telepítése programokat (firefox), és szokás viszont vissza .. füst kilépő hátlapján a pc esetében azt mondja, hogy miért én felvette a kapcsolatot a second hand shop és boldog, hogy azt egy másik, mivel azok tovább .. én is megyek le jövő vasárnap úgy rossz, hogy egy másik hamarosan .. i dont sem, ha ez a szemüveg, de ugyanolyan rossz utáni vissza ide, és tudatja Önnel, amit a végén a
__________________ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségével TV készülékét Monitor és normál Telly. | Falariun | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | November 2, 2009 15:21 |
| Számítógép indítása a szokásos ... de nem Video! | maru7590 | Általános fémáru Chat | 1 | Szeptember 14, 2009 15:34 |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Segítség! Restoring a számítógépet vissza a normális ..... | MikeDirt | A Windows operációs rendszerek | 11 | 9. november 2007 14:57 |
| Téma eszközök | |
| |