![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה להתקין את Windows Vista Ultimate ולהשתמש בה הייתי רגיל במחשב? מצטער, אני לא כלום על השרת של סיבות למה אני רוצה אז אני יכול המשרד הענק מקרה! אני הולך להוציא את השרת ואת המקום חלקים חלקים בתוך המחשב שלי זה בעצם אני רוצה רק את המקרה אלא IV יש את כל זה יש לי את זה כמו ממש זול (50 £) ואני חשבתי שאני יכול להפעיל אותו כמו PC רגיל ? ולכן אני יכול להשתמש בכל 40 HDD (80gb של כל אחד) אני רק לא הוא מפרט 3ghz CPU 3 GB ראם תודה פיט
|
| |||
| |||
| כן אתה יכול, כל עוד יש לך כרטיס קול וכרטיס המסך מותקן זה יעבוד בדיוק כמו בסדר אני ממליץ למצוא את מפרט המחשב הראשון כדי לראות אם משהו היה צריך לשדרג, אני מקווה שזה עזר לך קצת מה לגבי רוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא בטוח שאני מקבל את השאלה.
| |||
| |||
| מצטער Hybr! ד במקור אני הולך לקרוע את רק בתוך מקרה של השרת ולשים את המחשב בתוך התיק שרת .. אבל לחשוב על זה יותר זה יהיה קל יותר, פשוט להשתמש בשרת כמו כל harddrives הם חוטית למעלה וכן הלאה ואני חושב מפרט טובים יותר ממה IM לרוץ לעבר minite מדי .. mrberty תודה חבר! חולה wip הנחה את הפאנל בצד ולבדוק עכשיו לראות עוד על צליל וגרפיקה ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| אישור פיט נבט:) ו dont להזכיר אותו חבר, כל עוד אתה צריך אותם זה יהיה שימושי להשתמש בו בתור מחשב עם Vista על לא נתנו לי איך הולך החיפוש. :)
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| |||
| |||
| אעשה שוב תודה חבר
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם השרת פועל עכשיו? אם כן הורד Everest ואת זה תוכל לדעת בדיוק spec של ה-PC
|
| |||
| |||
| הפעלה כי Everest prog פיט, ולאחר מכן לפרסם כאן את פרטי מערכת ההפעלה אשר אתה רוצה להריץ עליו, btw האם לגלות על כרטיס הקול וגרפיקה?
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| |||
| |||
| מצטער על האיחור בתשובה (בעיות התחברות) הם booted Server ל-Windows Vista. זה היה agp כרטיס המסך / כרטיס הקול, אבל לא היה הקול המשולב ללא פעיל, ויש 6 משבצות זמין PCI (אני חושב 6 אולי פחות) לצערנו השרת whent מחוץ במרכז התקנת תוכניות (Firefox) או לחזור באותה דרך על הרגל .. עשן היציאה האחורית של PC מקרה אומר לי למה אני קשר עם חנות יד שניה ויש שמח להחליף אותו עם אחד אחר כאשר הם צריכים יותר .. כך בבוקר יום ראשון הבא הולך למטה חולה אז יש עוד אחד בקרוב .. i dont אם זה לא יהיה אותו מפרט אבל חולה לכתוב כאן ולתת את יודעת מה אני בסופו של דבר עם
__________________ |