![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš noriu įdiegti "Windows Vista Ultimate ir naudoti jį kaip aš normalus PC? atsiprašau ne nieko apie serverio priežastis, kodėl aš noriu taigi galiu mod didžiulis atveju! Buvau ketiname iš serverio dalys ir vietos mano pc dalių viduje iš esmės norėjau tik tuo atveju, jeigu IV gavo visi, tai kaip aš tai tikrai pigiai (£ 50) ir aš galvojau galėtų galiu naudoti ją kaip normalus pc ? ir taip galiu naudoti visus 40 HDD (80GB nie kiekvienas) Aš ne tik Specifikacijos yra 3GHz CPU 3 GB RAM Thanks Pete
|
| |||
| |||
| Taip, galite, kiek norite turėti garso plokštę ir grafikos plokštę įdiegta ši sistema veiks kaip bauda norėčiau rekomenduoti išsiaiškinti kompiuterio specifikacijos pirmiausia pažiūrėkite, ką reikėtų tobulinti, tikiuosi, tai padės kai ką dėl Rob. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote man klausimas.
Jūs turite serverį ir norite išplėšti vidų ir įdėti Vista tai gerai, tai nebūtų serveryje, jis bus normalus PC su Vista. Taigi, tai tiesiog veikia kaip įprastas kompiuteris anyway ... Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| atsiprašau Hybr! D Aš iš pradžių buvo ketinama tik išplėšti iš serverio atvejo ir įdėti savo PC vidų serverio atveju .. bet galvoti apie tai daugiau, kad būtų lengviau naudoti tik serverio, nes visi harddrives yra laidinio aukštyn ir taip toliau ir manau, kad specifikacija būtų geriau, negu jiems važiuojant minite per .. mrberty Thanks mate! blogai WIP prie šoninių panelių ir patikrinti dabar pamatyti apie garso ir vaizdo ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| Gerai Pete bud:) ir dont paminėti mate kiek jums turėjo jiems tai būtų naudinga jį naudoti kaip su Vista leiskite ne kaip ieškoti važiuoja vnt. :)
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| |||
| |||
| darys mate Thanks again
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra serveryje, kuriame veikia dabar? Jei taip Atsisiųsti Everest ir jis tau pasakys tiksliai Spec iš kompiuterio
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Pradėti kad Everest prog Pete, ir ten įdėti savo info čia ir kuris OS norite paleisti ji, beje sužinojote apie garso plokštę ir grafikos?
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome dėl pavėluoto atsakymo (ryšio problemas) jie serverį įkelti į "Windows Vista". ji AGP graphics card / nėra garso plokštės, bet reikėjo gero ir laive yra 6 PCI galima (manau, kad 6 gal mažiau) Deja serveris whent išjungti įrengimo programų (Firefox) ir įpratęs pasukti atgal .. vidurį dūmų nutraukimo ir grąžinti bylą PC pasakoja man, kodėl Aš kreipėsi dėvėtų parduotuvė ir ten mielai jį pakeisti kitu, nes jie turi daugiau .. taip einu žemyn šalia sekmadienis taip blogai yra dar viena greičiau .. I dont no, jeigu ji bus pats Specifikacijos bet blogai paštu grįžti čia ir tegul žinote, ką aš galų gale su
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant kaip monitorius TV ir kaip normalus televizorius. | Falariun | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 2 lapkritis 2009 15:21 |
| Kompiuteris pradeda normaliai ... bet ne video! | maru7590 | General Hardware Chat | 1 | 14 rugsėjis 2009 15:34 |
| FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 | steveballmer | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš | DMB | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 20, 2009 13:40 |
| Padėti! Atkūrimas Mano kompiuteris grįžti į įprastą ..... | MikeDirt | Windows "operacinės sistemos | 11 | 9 lapkritis 2007 14:57 |
| Temos įrankiai | |
| |