![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribu instalēt Windows Vista Ultimate un izmantot to kā es būtu parastā pc? sorry man nav nekas par servera iemesliem, kāpēc es vēlos lai es varētu mod milzīga lieta! I gatavojas izņemt servera daļas un vietu datoru daļas iekšpusē tā pamatā gribēju tikai lietu, bet iv got visu to, Man to tiešām lēts (£ 50), un es domāju es varētu palaist to kā parastā pc ? un lai es varētu lietot visus 40 HDD (80GB ir katra) tikai specs man neviens nav 3GHz CPU 3 gb ram thanks Pete
|
| |||
| |||
| Jā, varat, ja vien jums ir skaņas karte un grafikas kartei tas strādā tieši tāpat kā naudas es ieteiktu noskaidrot dators Specs pirmais, redzēt, ja kaut kas būtu nepieciešama modernizācija, I hope this helps daži, kas attiecas uz aplaupīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neesat pārliecināts, man jautājums.
Jums ir serverī, un jūs vēlaties izplēst insides un nodot vista par to, labi, tad tas nebūtu serverī, tas būtu normālos PC ar Vista. Tāpēc vēlētos darboties kā parasto PC anyway ... Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| atvainojiet Hybr! D sākotnēji I gatavojas tikai izplēst iekšpusē servera lietā un nodot manu pc iekšā serverī ja .. bet domājot par to vairāk būtu vieglāk tikai izmantot serverī, jo visi harddrives ir vadu augšup un tā tālāk, un es domāju specs ir labāk nekā im sācies minite pārāk .. mrberty thanks mate! slikti WIP pie sānu paneli un pārbaudiet, tagad, lai redzētu par skaņu un grafika ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ok Pete bud:) un dont minēt mate tik ilgi, cik Jums bija tos būtu lietderīgi to izmantot kā datora ar Vista ļaujiet man nav, kā meklēt iet. :)
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| |||
| |||
| darīs mate thanks again
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai serverī, kurā darbojas tagad? Ja tā lejupielāde Everest un tas būs jums precīzi spec ar PC
|
| |||
| |||
| Run, ka Everest prog Pits, un tad pēc Jūsu informācijas šeit un kuru OS jūs vēlētos, lai darbotos tā, btw Jūs uzzinājāt par skaņas karti un grafiku?
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| |||
| |||
| atvainojos par novēlotu atbildi (savienojuma problēmas) tie serveri booted uz Windows Vista. tas bija AGP graphics card / nav skaņas karte, bet bija kuģa pareizas un tur ir 6 PCI SLOTS pieejami (es domāju, ka 6 varbūt mazāk) diemžēl serveris whent paceļoties vidū uzstādīšanas programmas (firefox) un paradis savukārt atpakaļ .. dūmi iziet atpakaļ uz pc ja man saka, kādēļ i sazinājās lietotu veikalā un tur labprāt to aizstāt ar citu, jo tiem ir vairāk .. tā došos noteikti nākamā svētdiena tik slikti nav citu drīz .. i dont ne ja tas būtu pats specs bet slikti post atpakaļ šeit un jums zināt, ko es galu galā ar
__________________ |