![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcę zainstalować Windows Vista Ultimate i używać go jako Chciałbym zwykły PC? Niestety nie mogę nic na temat serwera powodów, dla których chcę I tak może mod ogromne przypadku! I trafia do wykupienia serwera i miejsce części mojego komputera części wewnątrz niego zasadniczo Chciałem tylko przypadek, ale iv got wszystkim to, jak mam to naprawdę tanie (£ 50) i Pomyślałem Czy mogę go uruchomić jak zwykły PC ? i tak można używać wszystkich 40 HDD (80 GB na każdy) Tylko specyfikacją i nie ma 3ghz cpu 3 GB pamięci RAM dzięki pete
|
| |||
| |||
| Tak, można tak długo, jak masz karty dźwiękowej i karty graficznej zainstalowany będzie pracować tak jak grzywny i zaleca znalezienie obecnie komputer Specyfikacja najpierw sprawdzić, czy wszystko musiałyby modernizacji mam nadzieję, że tym, co pomaga w odniesieniu do niektórych rob. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mogę uzyskać pewność, pytanie.
| |||
| |||
| przepraszam Hybr! D i pierwotnie miało tylko wypruć wewnątrz serwera przypadku mojego komputera i umieścić wewnątrz serwera przypadku .. lecz myślenie o nim więcej byłoby łatwiej po prostu korzystać z serwera wszystkie harddrives są okablowanych i tak dalej i myślę, że specyfikacje są lepsze niż to, co im jazdy na minite zbyt .. mrberty thanks mate! chorych wip off boku panelu i sprawdzić się, aby zobaczyć temat dźwięku i grafiki ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ok pete BUD:) i dont wspomina go oficer tak długo, jak to miało im byłoby wykorzystanie go jako PC z Vista na pozwól mi nie idzie, jak wyszukiwania. :)
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| |||
| |||
| uczyni mate thanks again
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy serwer działa teraz? Jeśli tak pobrania Everest i będzie można powiedzieć dokładnie spec od komputera
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Uruchom że Everest prog pete, a następnie wysłać swoje informacje, które tutaj OS chcesz uruchomić na nim, btw czy dowiedzieć się o karty dźwiękowej i graficznej?
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| |||
| |||
| Przepraszam za późną odpowiedź (problemy) ich uruchomieniu serwera do systemu Windows Vista. było agp karta graficzna / karty dźwiękowej, ale nie miał na pokładzie i nie ma dźwięku 6 slotów PCI dostępne (6 Myślę, może mniej) niestety serwer whent się w środku instalacji programów (Firefox) i skręcić z powrotem na przyzwyczajenie .. dym wyjściu z tyłu komputera przypadku mówi do mnie, dlaczego Skontaktowałem drugiej strony sklepu i szczęśliwi, aby zastąpić go innym, jak mają więcej .. tak jestem zejście obok niedziela tak źle mają inną wkrótce .. i dont jeśli nie jest to samo, ale źle specyfikacją post tu i let you know what i kończy się z
__________________ |