![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcem si nainštalovať Windows Vista Ultimate a použiť ju ako by aj normálne PC? Prepáčte, nie je nič o serveri Dôvody, prečo chcem takže môžem mod obrovské veci! som sa nechať servera diely a miesto môjho PC dielov vnútri v podstate som chcel len v prípade, ale aj tu všetky, ako som to naozaj lacné (50 libier) a myslela som, že by mohol bežať aj ako bežné PC ? a tak môžem použiť všetkých 40 HDD (80GB pre každého) iba špecifikácie i ne je 3GHz cpu 3 GB RAM vďaka pete
|
| |||
| |||
| Áno, môžete, ak máte zvukovú kartu a grafickú kartu nainštalované to bude fungovať rovnako ako pokutu bych odporučiť zistenia počítače Specs najprv zistiť, či niečo bude potrebovať modernizáciu, dúfam, že to pomôže, čo sa týka niektorých rob. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistá, jestli jsem si otázku.
Máte server a chcete ripovať z vnútra a priehľad dať na neho dobre, potom by nemali byť na serveri, bude to normálne PC s Vista. Takže by to prostě správať ako normálny PC rovnako ... Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ospravedlňovať sa Hybr! D Pôvodne som išiel na niečo vypari rámci servera prípadu a dal môj PC v rámci servera prípade .. ale přemýšlel o tom viac, bolo by jednoduchšie jednoducho použiť server ako všetky disky sú káblové a tak ďalej a myslím si, že parametre sú lepšie, než to, čo im Beh na minime príliš .. mrberty vďaka kámo! chorých WIP vypnutie bočný panel a skontrolujte, teraz vidieť o zvukové a grafické ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| ok bud pete:) i dont spomenúť to mate tak dlho, ako ste ich mali, bolo by vhodné použiť ho ako PC s priehľad na nechť mi, ako je hľadať. :)
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| |||
| |||
| bude to mate zase vďaka
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je server dnes? Ak áno download Everest a bude hovoriť presné špecifikácie pre PC
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Beh že Everest prog pete, a potom po vašom info tu a ktorý OS chcete spustiť na to, btw ste sa dozvedeli o zvukové a grafické karty?
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď (problémy s pripojením), ktoré server spustený na Windows Vista. ju mal AGP grafickou kartou / bez zvukové karty, ale na palube zvuk a je k dispozícii 6 PCI slotov (myslím 6 možná menej) bohužiaľ servera whent vypnúť uprostred inštalácie programov (firefox) a zvyknutý zase späť na .. dym vyjede na zadnej strane ks prípade mi hovorí, prečo kontaktovať aj druhú stranu shop a radi ju nahradiť inou, pretože majú viac .. tak jsem šel nasledujúcej nedeľu tak zle ešte raz čoskoro .. i dont nie je-li to byť rovnaké špecifikácie, ale zle post tady a či viete, čo som skončila s
__________________ |