![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben en son Windows Vista kurmak ve i kullanmak ister normal bir PC? için üzgünüm Hiçbir şey sunucunun nedenleri i istiyorum Ben de büyük bir durumda şık olabilir! i sunucu parça çıkar ve içinde temel olarak benim bilgisayar parçaları yerine gidiyordu sadece durumda ama i gerçekten ucuz (£ 50 var IV tüm var istedim) ve i normal bir PC gibi çalışabilir düşünüyordum ? ve i (80GB tüm 40 HDD kullanabilirsiniz her) yok 3ghz işlemci olan tek özellikleri 3 GB RAM teşekkür Pete
|
| |||
| |||
| Evet olabilir, sürece bir ses kartı ve grafik kartı gibi iyi ben tavsiye ederim herhangi bir yükseltme ihtiyacı olacağını görmek için bilgisayarı ilk Specs bulmaya çalışacaktır yüklediyseniz, bu biraz ne Rob konusunda yardımcı olur umarım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emin i soruyla.
Bir sunucu ve siz insides dışarı çapkın ve üzerinde Vista istiyorum, iyi, o zaman bir sunucu olmaz, bu Vista ile normal bir bilgisayar olabilir. Dolayısıyla bu sadece normal bir bilgisayar gibi her hareket edeceğini ... Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| üzgünüm Hybr! D aslında ben sadece sunucu durumda ve ters çapkın ve sunucu durumda .. içinde benim bilgisayar koymak gidiyordu ancak hakkında daha kolay olsun tüm harddrives ve çok telli olarak sunucu kullanmak için de düşünce ve i özellikleri ne minite at çok .. çalışan Sohbet daha iyi olduğunu düşünüyorum mrberty teşekkürler dostum! yan paneli kapalı hasta WIP ve kontrol ses ve grafik konusunda görmek için ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| aynı şekilde vardı hiçbir nasıl arama gider yaz izin üzerinde Vista ile bir PC olarak kullanmak için yararlı olacağını sürece tamam Pete dostum:) ve söz dont dostum. :)
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| |||
| |||
| dostum sayesinde tekrar yapacak
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olan sunucu artık çalışıyor? Bu durumda indirme Everest ve bu bilgisayar tam Spec söyler
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Çalıştırdığınızda Everest disiplini Pete ve sonra burada bilgi yazı ve bunun üzerinde çalışan istiyorsunuz OS, btw bir ses kartı ve grafikler hakkında bilgi mi?
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| |||
| |||
| Son cevap bunlar sunucu Windows Vista boot (bağlantı problemleri) için üzgünüm. bir AGP grafik kartı vardı / ses kartı ama Teknede ve ses 6 PCI yuvası mevcut (i vardı) .. üzerinde (Firefox) ve alışkanlık Geri Dön programları yüklemenin ortasında ne yazık ki sunucu whent kapalı 6 belki daha az düşünüyorum duman PC davanın arka çıkma bana neden olarak daha fazla .. var ve başka bir ile değiştirmek için mutlu ikinci el alışveriş temas bu yüzden kötü yakında .. bir tane var önümüzdeki Pazar aşağı gidiyorum yok eğer bunu özellikleri aynı ama kötü sonrası buraya ve Ben ne son bildirin dont
__________________ |