![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хочу встановити Windows Vista Ultimate і використовувати його як би мені нормальний комп'ютер? шкодую, що немає нічого про сервер Причини, чому я хочу, щоб так що я можу моделювання величезний разі! Я збирався вивезти сервер частин і місце мого ПК частин всередині В основному, я хотів як раз той випадок, але IV отримав все це, як я отримав це дійсно дешево (50 фунтів), і я думав, я можу запустити його як звичайний комп'ютер ? і тому я можу використовувати всі 40 HDD (80gb's кожна) Специфікації я тільки не є 3GHz процесор 3 ГБ оперативної пам'яті Завдяки Піту
|
| |||
| |||
| Так, можна, якщо у вас звукова карта і відеокарта встановлена вона буде працювати так само, як штраф я рекомендував би дізнатися характеристики комп'ютера перше, щоб побачити якщо що-небудь буде потрібно модернізація, я сподіваюся, що це допомагає деяким, що стосується Боб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не впевнений, що я отримаю це питання.
У вас є сервер і ви хочете, щоб вирвати нутрощі, і покласти на нього перспектива, ну, тоді він не буде сервер, то було б нормально ПК з Vista. Так він буде діяти тільки як звичайний комп'ютер в будь-якому випадку ... Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| вибачте Hybr! D Спочатку я збирався просто вирвати усередині сервера випадок і поклав мій комп'ютер усередині корпусу сервера .. але думати про це більше було б простіше просто використовувати сервер, як і всі жорсткі диски є провідні і так далі, і я думаю, що специфікації краще, ніж їм що працює на хвилину занадто .. mrberty Завдяки мат! жорстоке WIP від бічної панелі і перевірити, щоб побачити картину про звуку і графіки ![]()
__________________ |
|
| |||
| |||
| OK Pete Брунька:) та Dont згадати про це Мати тих пір, поки у вас їх було б корисно використовувати його в якості комп'ютера з Vista на дозвольте мені не як пошук йде. :)
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| |||
| |||
| Мати зробить Ще раз спасибі
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є сервер зараз? Якщо це так завантажити Еверест і він скаже вам точну специфікацію до ПК
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Запуск що Еверест прог Піта, а потім опублікувати інформацію тут і якої операційної системи ви хотіли б працювати на ній, до речі ви дізналися про звукової карти і графіки?
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| |||
| |||
| На жаль з приводу несвоєчасного відповіді (проблеми з підключенням) вони сервера для завантаження Windows Vista. вона карт AGP Graphics / ні звукової карти, але був вбудованої звукової і є 6 слотів PCI (я думаю, може бути, менше 6) На жаль, сервер whent на середині установки програми (Firefox) і звичай повернути назад на .. дим виходу на задній панелі корпусу розповідає мені, чому Я зв'язався з другого магазин боку, і там щасливі замінити його на інший, оскільки вони мають більше .. таким йду вниз наступної неділі так хвора, ще одна людина швидко .. Я не знаю, якщо це ж характеристики, але погано пост повернутися сюди і повідомити вам, що я в підсумку
__________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використовувати телевізора як монітор і як Нормальний телевізором. | Falariun | Графічні карти & Монітори | 8 | 2 листопада 2009 15:21 |
| Комп'ютер стартує Як нормальна ... але немає відео! | maru7590 | Генеральний обладнання чат | 1 | 14 вересня 2009 15:34 |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Допомога! Відновлення "Мій комп'ютер" повернутися до нормального ..... | MikeDirt | Операційні системи Windows | 11 | 9 листопада 2007 14:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |