по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Не можете да стартирате от CD - помогне, моля!

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Януари 2008, 07:44
Новите държави Група

Default Не можете да стартирате от CD - помогне, моля!

Здравейте аз съм нов за форуми, надявайки се някой може да помогне ...

Онзи ден ми лаптоп (Toshiba equium) разбил не очевидна причина и сега тя няма да се стартира изобщо. Изборът не е безопасен режим на работа, всички ще го направите, е да отидете на Windows товарене екран за няколко секунди и след това се рестартира отново.

Гадже погледна го за мен и сме изтеглили този файл KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso на друг компютър (надяваме се, че означава нещо за някого!) И след това я записват върху CD-R диск. Промениха обувка последователност на лаптопа, така че би обувка от CD на твърдия диск, преди да сложи CD и рестартира и нищо! Му все още се правят само на точно същото нещо. Мога чуете CD диск вземане шумове, но нищо не се случва.

Надявам се някой може да помогне както аз трябва да отида до файлове на моя лаптоп, Боже мой Мразя компютри!

Кити X
Old 4-ти Януари 2008, 13:48
Забранени група

mabye Ур harddrive е счупен

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 4 януари 2008, 14:46
Номер на групата

Вие не може да изгори само файла - имате нужда да я изгори като снимка с цел стартиране на разстояние него.

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 4-ти Януари 2008, 15:15
Номер на групата

Беше CD горят като обувка CD, ако не беше тогава, когато изглежда BIOS за зареждане го регистрира, няма да намерим един на CD и след това се движат към следващия в багажника последователността, която е на твърдия диск и след това ви остана в една и съща електрическа верига, както сте с вашия лаптоп в момента. Знаете ли, че Knoppix е версия на Linux, а не Windows (само облицовам, че на компютъра ви ще се върне към нормалното)

Моята система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 четворни
Дънната платка:
Acer EG31M
RAM памет:
2 Концертен DDR2 667
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition на борда
Hard Drive (и):
500gb + 250gb + 180gb SATA 2
Оптично устройство (а):
DVD + RW DVD
Дело / PSU:
Случай и без PSU @ 500 вата
Охлаждане:
ФОНДОВА
Мрежа / Интернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монитор (и):
19 "LCD и 15 Inch LCD
Операционна система (и):
Тройна Обувка - Windows Vista Ultimat
Old 5-ти януари 2008 година, 06:00
Новите държави Група

Благодаря момчета,

Така че изглежда като че ли не са направени на CD право, аз просто влачат на файла в папката на компактдиска и копиран, както бихте нормално. Ако някой може да ми кажете правилният начин да го направите сега, че ще бъде страхотно. Всичко, което сте четат подсказва, че той трябва да работи, това е така fustrating!

Кити
Old 5-ти януари 2008 година, 07:50
Номер на групата

Преди разходите на твърде много време с KNOPPIX диска, това няма да се възстанови Windows за вас, (само да ви възстанови някои данни, ако имате късмет). По-важни, има ли диск за инсталиране на Windows? или възстановяване на дискове, както доставят с лаптоп?.

Le т с нас, които .... ако става дума за възстановяване на диск, може да има опция за нетърговски разрушителна възстановяване, която ще пази вашите данни непокътнати.

Също така е тази XP или Vista Setup?

Ако вие или вашият B / F знаят какво правят и искат да горят на KNOPPIX диск правилно, вземете копие от IMGBurn (безплатен), от тук: http://www.imgburn.com/ или ако имате инсталиран Nero може просто да отворите ISO файл в Nero.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5-ти януари 2008 година, 09:02
Новите държави Група

Здравей, Фил,
добре че имаме knoppix да тече от спасяването на файла върху нов Становище използване програма наречена ISOrecorder. Следващата стъпка беше да отида в корена черупки тип "cfdisk" и влиза. Това означаваше да ни даде списък на всички дялове и ние ще се определят тези, където е файлова система NTFS. Въпреки това, само дяла, които излязоха е sda1. Така че ние прекрати cfdisk, после се върнах в черупки и написали "ntfsfix / dev/sda1" с надеждата, че може да направим нещо. Изключете knoppix и рестартиран лаптоп без CD, но все още същата стара история.

Мислите, че сме достигнали лимита на това, което можем да направим сега, аз нещо разбира, че до този момент, но му се твърде технически сега и по-важното е много скучно.

Лаптоп е Windows XP, не мислите Имам диск на Windows, но аз се погрижили за възстановяване на диска, но е склонна да го използвате като BF каза, че може да означава загуба на данни. Възможно ли е да използвате Knoppix да запишете файлове (т. е. снимки и дума Docs) върху Memory Stick или CDS, преди да се опитам възстановяване на диск? След това, ако го направя губи данни за лаптоп съм го подкрепи?
Old 5-ти януари 2008 година, 09:50
Номер на групата

За да бъде честен моя опит с KNOPPIX и Linux е ограничена, така че аз не съм най-добрият човек да се консултира по този .... Може би някой друг от тук, ще публикувате или посъветва.

Той може да си струва започването за възстановяване диск, за да види дали без Destructibe Възстановяване Възможност съществува все пак, ако не, че ще бъде лесен маршрут. Само внимавайте да не кликват върху нещо, което може да започне пълно възстановяване, ако сигурни върна.

Има и друг начин за спасяване на вашите данни и че ще бъде да се отстрани HDD от лаптоп и да я тури в USB Външни обсебване. Това може да бъде свързан към друга система, за да покажете на данни / файлове.

HTH
Old 5-ти януари 2008 година, 09:52
Номер на групата

Трябва също така каза, ако сте имали XP оригиналния диск, може да бъде в състояние да извърши система за ремонт.
Old 5-ти януари 2008 година, 16:55
Номер на групата

Опитайте зареждане с XP CD и използването mbrfix в конзолата за възстановяване.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка elanorbreton Windows операционни системи 3 2-ри октомври 2009 година 15:10
Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) ryannathans Windows операционни системи 12 11 Юли 2009 07:42
"Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" gramble Общи Софтуер Чат 1 8 юни 2009 23:28
Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон hbees888 Windows операционни системи 1 25 май 2009 г. 23:01
Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ trayde Windows операционни системи 4 18 Март 2009 07:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc