![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм нов за форуми, надявайки се някой може да помогне ... Онзи ден ми лаптоп (Toshiba equium) разбил не очевидна причина и сега тя няма да се стартира изобщо. Изборът не е безопасен режим на работа, всички ще го направите, е да отидете на Windows товарене екран за няколко секунди и след това се рестартира отново. Гадже погледна го за мен и сме изтеглили този файл KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso на друг компютър (надяваме се, че означава нещо за някого!) И след това я записват върху CD-R диск. Промениха обувка последователност на лаптопа, така че би обувка от CD на твърдия диск, преди да сложи CD и рестартира и нищо! Му все още се правят само на точно същото нещо. Мога чуете CD диск вземане шумове, но нищо не се случва. ![]() Надявам се някой може да помогне както аз трябва да отида до файлове на моя лаптоп, Боже мой Мразя компютри! Кити X |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye Ур harddrive е счупен
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не може да изгори само файла - имате нужда да я изгори като снимка с цел стартиране на разстояние него.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Беше CD горят като обувка CD, ако не беше тогава, когато изглежда BIOS за зареждане го регистрира, няма да намерим един на CD и след това се движат към следващия в багажника последователността, която е на твърдия диск и след това ви остана в една и съща електрическа верига, както сте с вашия лаптоп в момента. Знаете ли, че Knoppix е версия на Linux, а не Windows (само облицовам, че на компютъра ви ще се върне към нормалното)
| |||
| |||
| Благодаря момчета, Така че изглежда като че ли не са направени на CD право, аз просто влачат на файла в папката на компактдиска и копиран, както бихте нормално. Ако някой може да ми кажете правилният начин да го направите сега, че ще бъде страхотно. Всичко, което сте четат подсказва, че той трябва да работи, това е така fustrating! Кити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преди разходите на твърде много време с KNOPPIX диска, това няма да се възстанови Windows за вас, (само да ви възстанови някои данни, ако имате късмет). По-важни, има ли диск за инсталиране на Windows? или възстановяване на дискове, както доставят с лаптоп?.
Le т с нас, които .... ако става дума за възстановяване на диск, може да има опция за нетърговски разрушителна възстановяване, която ще пази вашите данни непокътнати. Също така е тази XP или Vista Setup? Ако вие или вашият B / F знаят какво правят и искат да горят на KNOPPIX диск правилно, вземете копие от IMGBurn (безплатен), от тук: http://www.imgburn.com/ или ако имате инсталиран Nero може просто да отворите ISO файл в Nero. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Здравей, Фил, добре че имаме knoppix да тече от спасяването на файла върху нов Становище използване програма наречена ISOrecorder. Следващата стъпка беше да отида в корена черупки тип "cfdisk" и влиза. Това означаваше да ни даде списък на всички дялове и ние ще се определят тези, където е файлова система NTFS. Въпреки това, само дяла, които излязоха е sda1. Така че ние прекрати cfdisk, после се върнах в черупки и написали "ntfsfix / dev/sda1" с надеждата, че може да направим нещо. Изключете knoppix и рестартиран лаптоп без CD, но все още същата стара история. Мислите, че сме достигнали лимита на това, което можем да направим сега, аз нещо разбира, че до този момент, но му се твърде технически сега и по-важното е много скучно. Лаптоп е Windows XP, не мислите Имам диск на Windows, но аз се погрижили за възстановяване на диска, но е склонна да го използвате като BF каза, че може да означава загуба на данни. Възможно ли е да използвате Knoppix да запишете файлове (т. е. снимки и дума Docs) върху Memory Stick или CDS, преди да се опитам възстановяване на диск? След това, ако го направя губи данни за лаптоп съм го подкрепи? |
|
| |||
| |||
| За да бъде честен моя опит с KNOPPIX и Linux е ограничена, така че аз не съм най-добрият човек да се консултира по този .... Може би някой друг от тук, ще публикувате или посъветва. Той може да си струва започването за възстановяване диск, за да види дали без Destructibe Възстановяване Възможност съществува все пак, ако не, че ще бъде лесен маршрут. Само внимавайте да не кликват върху нещо, което може да започне пълно възстановяване, ако сигурни върна. Има и друг начин за спасяване на вашите данни и че ще бъде да се отстрани HDD от лаптоп и да я тури в USB Външни обсебване. Това може да бъде свързан към друга система, за да покажете на данни / файлове. HTH |
|
| |||
| |||
| Трябва също така каза, ако сте имали XP оригиналния диск, може да бъде в състояние да извърши система за ремонт. |
|
| |||
| |||
| Опитайте зареждане с XP CD и използването mbrfix в конзолата за възстановяване. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) | ryannathans | Windows операционни системи | 12 | 11 Юли 2009 07:42 |
| "Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 юни 2009 23:28 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ | trayde | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 07:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |