menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Není možné zavést systém přímo z CD - pomozte prosím!

Reply

Thread Nástroje
Old 4 ledna 2008, 07:44
Nový člen skupiny

Default Není možné zavést systém přímo z CD - pomozte prosím!

Dobrý den, jsem nový na fórech, doufal, že někdo může pomoci ...

Na druhý den můj notebook (Toshiba equium) havaroval bez zjevného důvodu a teď to nebude nastartovat vůbec. Výběr nouzovém režimu nefunguje, vše se bude dělat, je jít do oken ložné obrazovka na několik sekund a pak se to restartuje znovu.

Přítel si ji pro mě, a jsme stáhli tento obrázek KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso na jiném počítači (doufejme, že to znamená něco, pro někoho!) A pak uložen na CD-R disku. Změnil boot sekvence na notebooku, takže by se zavádět z CD, než pevný disk, vložte CD a restart a nic! Jeho stále jen dělá přesně totéž. Můžete slyšet na CD-ROM tvorby zvuky, ale nic se neděje.

Doufám, že někdo může pomoci, pokud Potřebuju se dostat k souborům na mém notebooku, bože Nesnáším počítače!

Kitty x
Old 4 ledna 2008, 13:48
Banned Skupina

mabye ur pevný disk je poškozen

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 4. ledna 2008, 14:46
Dárce Skupina

Nemůžete jen vypálit soubor - musíte vypálit ji jako obrázek s cílem zavést systém vypnout ji.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 4 ledna 2008, 15:15
Dárce Skupina

Byla cd vypálit jako boot cd, pokud to nebylo poté, kdy BIOS hledá zaváděcí záznam nebude najdete na CD a pak přesunout na další v boot sekvenci, která je na pevný disk a pak se vaše štukatura ve stejném smyčku jak jste se se svým notebookem v okamžiku. Víte, že KNOPPIX je verze linux a ne Windows (jen zapouzdřit jste si počítač by se zpět do normálního)

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 5 ledna 2008, 06:00
Nový člen skupiny

Díky chlapi,

Takže to vypadá jako když jsem nebyl na CD pravdu, já jen přetáhnout soubor na CD a složky zkopírovány jako obvykle. Pokud někdo by mohl říct mi právo způsobem, jak to pak, že by bylo skvělé. Četl jsem všechno naznačuje, že by mělo fungovat, je to tak fustrating!

Kitty
Old 5 ledna 2008, 07:50
Dárce Skupina

Před příliš mnoho času s KNOPPIX disku, nebude to obnovení systému Windows pro Vás (jen nechám obnovit některé údaje, pokud budete mít štěstí). Další důležité, máte instalační disk systému Windows? nebo zotavení Disk dodávané s Laptop?.

Le t nám vědět, které .... pokud je to pro zotavení disku, může být možnost pro Nedestruktivní Obnova, která bude uchovávat vaše data neporušená.

Také je to jeden XP nebo Vista, nastavit?

Pokud vy nebo váš b / f vědět, co děláte a chcete vypálit KNOPPIX disk správně, stáhněte kopii IMGBurn (freeware) zde: http://www.imgburn.com/ nebo pokud máte nainstalované Nero stačí otevřít soubor v iso Nero.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 ledna 2008, 09:02
Nový člen skupiny

Ahoj, Phile
dobře jsme KNOPPIX spustit uložíte soubor na novou CDR pomocí programu ISOrecorder. Dalším krokem bylo jít na root shell typu "cfdisk" a vstoupit. To bylo pro nás seznam všech oddílů a my šli na opravu těch, kde je souborový systém NTFS. Nicméně, jediný oddíl, který přišel byl sda1. Tak jsme odešlo cfdisk, pak se vrátil zpět do shellu a napsali "ntfsfix / dev/sda1" v naději, že by mohl něco udělat. Vypněte KNOPPIX a restartovány notebooku bez CD, ale stále stejný starý příběh.

Myslím, že bychom dosáhli hranice toho, co můžeme dělat, mám jakési chápat to, aby k tomuto bodu, ale jeho získání příliš technické nyní ještě důležitější je velmi nudný.

Laptop má Windows XP, nemyslím, že jsem dostal Windows disk, ale já mám využití disku, ale zdráhá použít jako bf řekl, že by mohlo znamenat ztrátu dat. Je možné použít KNOPPIX k ukládání souborů (např. fotografie a slovo docs) na paměťovou kartu nebo CD před zkusím využití disku? Tedy pokud mám přijít o data na notebooku jsem podpořil ji?
Old 5 ledna 2008, 09:50
Dárce Skupina

Chcete-li být upřímný mé zkušenosti s KNOPPIX a Linux je omezená, takže jsem neměla nejlepší osoba, která má radit vám na toto .... Možná někdo jiný na zde bude poštou nebo poradit.

Možná by stálo za to rozběhu zotavení disk vidět, pokud nejsou Destructibe zotavení Alternativa existuje, i když, pokud se to, že bude snadné cestě. Jen se mít na pozoru, aby klikali na cokoliv, co by mohlo začít plné zotavení, pokud si nejste jisti vycouvat.

Neexistuje jiný způsob zachraňování vaše data, a že by k odstranění HDD z notebooku a dejte je do USB externí Ozvučnice. To pak může být připojen na jiný systém pro tahání dat / souborů.

HTH
Old 5 ledna 2008, 09:52
Dárce Skupina

Byl bych také řekl, když jste měl originální XP disk, můžete být schopni provést opravu systému.
Old 5 ledna 2008, 16:55
Dárce Skupina

Zkuste zavádením s XP CD a používat mbrfix na konzolu pro zotavení.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) ryannathans Operační systémy Windows 12 11. července 2009 07:42
"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" gramble Obecné Software Chat 1 8 června 2009 23:28
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí trayde Operační systémy Windows 4 18. března 2009 07:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.