μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από CD - Βοήθεια παρακαλώ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 07:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από CD - Βοήθεια παρακαλώ!

Γεια σας είμαι νέος στο φόρουμ, ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει ...

Η δεύτερη μέρα μου laptop (Toshiba equium) τράκαρε δεν προφανή λόγο και τώρα δεν θα ξεκινήσει καθόλου. Επιλέγοντας το safe mode δεν λειτούργησε, το μόνο που θα κάνουμε είναι να προχωρήσουμε στην οθόνη φόρτωσης των Windows για ένα-δύο δευτερόλεπτα και μετά την επανεκκίνηση ξανά.

Φίλο εξέτασε αυτό για μένα και θα κατεβάσει το αρχείο αυτό KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso σε έναν άλλο υπολογιστή (ελπίζω ότι σημαίνει κάτι σε κάποιον!) Και στη συνέχεια να αποθηκευτεί το σε ένα δίσκο CD-R. Άλλαξε ακολουθία εκκίνησης για laptop ώστε να εκκινήσετε από το CD, πριν από σκληρό δίσκο, τοποθετήστε το CD και στην επανεκκίνηση και τίποτα δεν! Το μόνο εξακολουθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μπορώ να ακούσω τη μονάδα CD κάνουν θορύβους, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει.

Ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει ως Πρέπει να μπω σε αρχεία στον φορητό υπολογιστή μου, Θεέ μου Μισώ τους υπολογιστές!

Kitty x
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 13:48
Banned Ομάδα

mabye ur σκληρούς δίσκους είναι σπασμένα

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 14:46
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορείτε να κάψετε το αρχείο μόνο - θα πρέπει να καεί σαν μια εικόνα για να εκκινήσετε από αυτό.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 15:15
Ομάδα Δωρητών

Ήταν το cd καεί ως boot cd, αν δεν ήταν τότε, όταν τα βιογραφικά αναζητά μια εγγραφή εκκίνησης δεν θα βρείτε το ένα πάνω στο cd, ενώ στη συνέχεια, μετακινηθείτε στην επόμενη στην ακολουθία εκκίνησης που είναι από τον σκληρό δίσκο και στη συνέχεια σας κολλήσει με τον ίδιο βρόχο που έχετε με το laptop αυτή τη στιγμή. Ξέρετε ότι Knoppix είναι μια έκδοση του Linux και δεν παράθυρα (ακριβώς εγκλείω σε θήκη νόμιζες ότι ο υπολογιστής σας θα πρέπει να επανέλθει σε κανονική λειτουργία)

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 06:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ, παιδιά,

Έτσι φαίνεται ότι αν και δεν έχουν κάνει το σωστό CD, μόλις σύρθηκε το αρχείο στο φάκελο και η αντιγραφή CD όπως θα κάνατε κανονικά. Αν κάποιος μπορούσε να μου πει το σωστό τρόπο για να το κάνετε τότε που θα είναι μεγάλη. Οτιδήποτε έχω διαβάσει σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργεί, είναι τόσο fustrating!

Kitty
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 07:50
Ομάδα Δωρητών

Πριν από υπερβολικά πολύ χρόνο με το KNOPPIX δίσκο, αυτό δεν πρόκειται να επαναφέρετε τα Windows για εσάς, (μόνο σας επιτρέπει να ανακτήσει κάποια στοιχεία, αν είστε τυχεροί). Πιο σημαντικό, πρέπει να έχεις το CD εγκατάστασης των Windows; Ανάκτηση δίσκο ή όπως παρέχεται με το Laptop;.

Le t εμάς γνωρίζουν ποια .... αν είναι ένα Ανάκτηση δίσκο, μπορεί να υπάρχει μια επιλογή για μια μη καταστρεπτική αποκατάσταση, η οποία θα διατηρήσει άθικτα τα δεδομένα σας.

Επίσης, αυτό είναι ένα setup XP ή Vista;

Αν εσείς ή ο b / f ξέρω τι κάνετε και θέλετε να κάψετε το KNOPPIX δίσκο σωστά, πιάσε ένα αντίγραφο του IMGBurn (freeware) από εδώ: http://www.imgburn.com/ ή αν έχετε εγκαταστήσει Nero μπορείς να ανοίξει το αρχείο iso στο Nero.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 09:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Phil,
καλά έχουμε KNOPPIX να τρέχει από την αποθήκευση του αρχείου σε ένα νέο CDR με τη χρήση ενός προγράμματος που ονομάζεται ISOrecorder. Το επόμενο βήμα ήταν να πάνε στην ρίζα κέλυφος τύπου "cfdisk" και εισάγετε. Αυτό είχε ως στόχο να μας δώσει μια λίστα με όλα τα διαμερίσματα και επρόκειτο να καθορίσουν εκείνες όπου το σύστημα αρχείων είναι NTFS. Ωστόσο, το μόνο διαμέρισμα που τέθηκε ήταν sda1. Γι 'αυτό και αποχώρησε cfdisk, τότε πήγε πίσω σε κέλυφος και δακτυλογραφηθεί "ntfsfix / dev/sda1" με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι. Τερματίστε τη λειτουργία του KNOPPIX και επανεκκίνηση laptop χωρίς CD αλλά ακόμη ίδια παλιά ιστορία.

Σκέψου έχουμε φτάσει το όριο του τι μπορούμε να κάνουμε τώρα, θα καταλάβει το είδος αυτό μέχρι αυτό το σημείο, αλλά η τεχνική τώρα γίνεται πολύ πιο σημαντικό και εξαιρετικά βαρετό.

Laptop έχει τα Windows XP, δεν πιστεύω ότι έχω έναν υπολογιστή με Windows δίσκο, αλλά έχω την ανάκτηση δίσκο, αλλά ήταν απρόθυμη να τις χρησιμοποιήσει ως BF είπε ότι θα μπορούσε να σημαίνει να χάσει δεδομένα. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε Knoppix για να αποθηκεύσετε τα αρχεία (π.χ. φωτογραφίες και docs λέξη) στο memory stick, ή πριν από cds προσπαθώ ανάκτηση δίσκο; Στη συνέχεια, αν μου χάνει τα στοιχεία για την υποστήριξη laptop έχω το πάνω;
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 09:50
Ομάδα Δωρητών

Για να είμαστε ειλικρινείς με την εμπειρία μου με το KNOPPIX και το Linux είναι περιορισμένες, οπότε δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να σας συμβουλέψει σχετικά με αυτό .... ίσως κάποιος άλλος εδώ θα δημοσιεύσετε ή συμβουλεύει.

Αξίζει να αρχίζουν την ανάκτηση δίσκο για να δείτε αν ένα Destructibe Μη ανάκτηση και αν υπάρχει η επιλογή, αν αυτό που θα είναι μια εύκολη διαδρομή. Απλά προσέξτε να μην κάνετε κλικ σε κάποιο στοιχείο που μπορεί να ξεκινήσει μια πλήρη ανάκτηση, σίγουροι αν κάνει πίσω.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για την ανάσυρση των δεδομένων σας και ότι θα ήταν να αφαιρέσετε το δίσκο από το Laptop και να είναι σε USB Εξωτερικό Περίβλημα. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να συνδεθεί με ένα άλλο σύστημα για την έλξη των δεδομένων / αρχείων.

HTH
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 09:52
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει επίσης να του πει, αν είχε ένα πρωτότυπο XP Disk, σας μπορεί να είναι σε θέση να προβεί σε Σύστημα επισκευής.
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 16:55
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε εκκίνηση με CD XP και χρήση mbrfix κατά την κονσόλα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης elanorbreton Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10
Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) ryannathans Λειτουργικά συστήματα Windows 12 11 Ιουλ 2009 07:42
"Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" gramble Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Ιουν 2009 23:28
Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε hbees888 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 25η Μαΐου 2009 23:01
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.