kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Nem lehet elindítani a CD - help please!

Reply

Téma eszközök
Old Január 4, 2008, 07:44
Új tag Csoport

Default Nem lehet elindítani a CD - help please!

Hello Én új fórumok, remélve, valaki tud segíteni ...

A minap én laptop (Toshiba equium) lezuhant nem látható ok miatt, és most már nem indul ki minden. Choosing biztos mód nem működik, az összes nem is fog menni a Windows loading képernyő pár másodpercre, majd ismét újraindul.

Barát nézte meg, és ezt a letöltött fájlt KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso másik számítógépen (remélhetőleg ez azt jelenti, hogy valaki valamit!), Majd a mentett meg egy CD-R lemezre. Megváltozott boot sorrend a laptop így lenne boot CD előtt merevlemezén, hogy a CD-t, és újraindítani, és semmi! A még mindig csak ezt pontosan ugyanaz. Lehet hallani a CD-meghajtó a hangokat, de semmi sem történik.

Remélem valaki tud segíteni, ahogy kell arra, hogy a kép az én laptop, oh my god Gyûlölöm számítógépek!

Kitty x
Old Január 4, 2008, 13:48
Tiltott Group

mabye ur merevlemez elromlott

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 4 2008, 14:46
Donor Group

Nem lehet csak éget a fájl - el kell égetni, mint egy image annak érdekében, hogy boot róla.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 4, 2008, 15:15
Donor Group

Vajon a CD-t égetni, mint egy boot cd, ha nem akkor, ha a BIOS-t keres egy indító rekord nem fogja megtalálni az egyik a CD, majd mozgassa át a következő az indító sorrend, amely a merevlemezre, majd a beragadt ugyanabban a hurok, mint ha a saját laptop pillanatában. Tudja, hogy a Knoppix A Linux és Windows (csak beládáz gondolt a számítógépet, majd vissza a normális)

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old Január 5, 2008, 06:00
Új tag Csoport

Köszönöm fiúk,

Szóval úgy néz ki, hogy még nem készült a CD jobb, csak húzni a fájlt a CD mappa és másolhatók, mint ahogyan általában. Ha valaki tudna nekem mondani a helyes módja, hogy akkor lenne jó. Minden Olvastam azt javasolja, hogy működnie kell, ez így fustrating!

Kitty
Old Január 5, 2008, 07:50
Donor Group

Mielőtt kiadásai túl sok időt a Knoppix lemez, ez nem fogja visszaállítani Windows for you, (csak vele visszatéríttetésére adatokat, ha szerencsések vagyunk.) Sokkal fontosabb, hogy van a Windows telepítő lemez? vagy beszedési Lemezkarbantartó szállításkori a Laptop?.

Le nem velünk, amelyek .... ha ez egy helyreállítási lemez, lehet, hogy egy lehetőséget egy roncsolásmentes Helyreállási, amely megőrzi az Ön adatait ép.

Ugyancsak ez az XP vagy Vista telepítője?

Ha Ön, vagy b / f tudom, hogy mit csinálsz, és azt szeretnék, hogy égett a Knoppix lemez megfelelően, megragad egy-egy példányát IMGBurn (ingyenes) itt: http://www.imgburn.com/ vagy ha Nero telepítése csak akkor nyissuk meg az ISO fájlt a Nero.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 5, 2008, 09:02
Új tag Csoport

Hi Phil,
is kaptunk a Knoppix által mentse a fájlt megugrik CDR használó programot ISOrecorder. A következő lépés az volt, hogy menjen át a root shell type "cfdisk", és adja meg. Ez azt jelentette, hogy nekünk egy listát az összes partíciót és már megy is rögzíteni, ha az NTFS fájlrendszert is. Azonban az egyetlen partíció jött sda1 volt. Ezért kilépett cfdisk, aztán vissza a Shell és typed "ntfsfix / dev/sda1" abban a reményben, hogy talán valamit. Állítsák le Knoppix restarted és laptop nélkül, de még CD régi történet.

Hiszem el azt a határt, amit tehetünk most egyfajta értette meg, hogy ezt a pontot, de túl a műszaki és most még fontosabb rendkívül unalmas.

Laptop Windows XP, nem hiszem, hogy van egy Windows-lemez, de van helyreállítási lemez, de vonakodnak ezt használják bf mondta adatok elvesztését is jelenti. Lehet használni Knoppix menteni fájlokat (például képeket és Word docs) be a Memory Stick vagy a CD-k előtt megpróbálok helyreállítási lemez? Akkor, ha nem veszít az adatokat laptop I've backed it up?
Old Január 5, 2008, 09:50
Donor Group

Hogy őszinte legyek én tapasztalat Knoppix és a Linux is korlátozott, így nem vagyok a legjobb aki Önt erre .... Lehet, hogy valaki itt a postán, vagy tanácsot.

Lehet, hogy érdemes indulását a helyreállítási lemez, hogy ha egy nem Destructibe helyreállítási lehetőség létezik, bár, ha ez nem lesz könnyű út. Légy óvatos, ne kattints rá, hogy lehet kezdeni a teljes Helyreállási, ha nem vagy hátra.

Van egy másik módja a emelhetők ki az adatokat, és hogy az lenne, hogy vegye ki a HDD a laptop, és azt egy USB External Enclosure. Ez aztán csatlakozik egy másik ösztönző rendszert, hogy az adatok / fájlok.

HTH
Old Január 5, 2008, 09:52
Donor Group

Azt is mondta, ha már az eredeti XP-lemez, akkor lehet, hogy végezze el a rendszer javítása.
Old Január 5, 2008, 16:55
Donor Group

Próbáld meg indításkor egy XP CD-t és használata mbrfix meg a helyreállítási konzolt.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.