![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Én új fórumok, remélve, valaki tud segíteni ... A minap én laptop (Toshiba equium) lezuhant nem látható ok miatt, és most már nem indul ki minden. Choosing biztos mód nem működik, az összes nem is fog menni a Windows loading képernyő pár másodpercre, majd ismét újraindul. Barát nézte meg, és ezt a letöltött fájlt KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso másik számítógépen (remélhetőleg ez azt jelenti, hogy valaki valamit!), Majd a mentett meg egy CD-R lemezre. Megváltozott boot sorrend a laptop így lenne boot CD előtt merevlemezén, hogy a CD-t, és újraindítani, és semmi! A még mindig csak ezt pontosan ugyanaz. Lehet hallani a CD-meghajtó a hangokat, de semmi sem történik. ![]() Remélem valaki tud segíteni, ahogy kell arra, hogy a kép az én laptop, oh my god Gyûlölöm számítógépek! Kitty x |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ur merevlemez elromlott
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lehet csak éget a fájl - el kell égetni, mint egy image annak érdekében, hogy boot róla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajon a CD-t égetni, mint egy boot cd, ha nem akkor, ha a BIOS-t keres egy indító rekord nem fogja megtalálni az egyik a CD, majd mozgassa át a következő az indító sorrend, amely a merevlemezre, majd a beragadt ugyanabban a hurok, mint ha a saját laptop pillanatában. Tudja, hogy a Knoppix A Linux és Windows (csak beládáz gondolt a számítógépet, majd vissza a normális)
| |||
| |||
| Köszönöm fiúk, Szóval úgy néz ki, hogy még nem készült a CD jobb, csak húzni a fájlt a CD mappa és másolhatók, mint ahogyan általában. Ha valaki tudna nekem mondani a helyes módja, hogy akkor lenne jó. Minden Olvastam azt javasolja, hogy működnie kell, ez így fustrating! Kitty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mielőtt kiadásai túl sok időt a Knoppix lemez, ez nem fogja visszaállítani Windows for you, (csak vele visszatéríttetésére adatokat, ha szerencsések vagyunk.) Sokkal fontosabb, hogy van a Windows telepítő lemez? vagy beszedési Lemezkarbantartó szállításkori a Laptop?.
Le nem velünk, amelyek .... ha ez egy helyreállítási lemez, lehet, hogy egy lehetőséget egy roncsolásmentes Helyreállási, amely megőrzi az Ön adatait ép. Ugyancsak ez az XP vagy Vista telepítője? Ha Ön, vagy b / f tudom, hogy mit csinálsz, és azt szeretnék, hogy égett a Knoppix lemez megfelelően, megragad egy-egy példányát IMGBurn (ingyenes) itt: http://www.imgburn.com/ vagy ha Nero telepítése csak akkor nyissuk meg az ISO fájlt a Nero. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Hi Phil, is kaptunk a Knoppix által mentse a fájlt megugrik CDR használó programot ISOrecorder. A következő lépés az volt, hogy menjen át a root shell type "cfdisk", és adja meg. Ez azt jelentette, hogy nekünk egy listát az összes partíciót és már megy is rögzíteni, ha az NTFS fájlrendszert is. Azonban az egyetlen partíció jött sda1 volt. Ezért kilépett cfdisk, aztán vissza a Shell és typed "ntfsfix / dev/sda1" abban a reményben, hogy talán valamit. Állítsák le Knoppix restarted és laptop nélkül, de még CD régi történet. Hiszem el azt a határt, amit tehetünk most egyfajta értette meg, hogy ezt a pontot, de túl a műszaki és most még fontosabb rendkívül unalmas. Laptop Windows XP, nem hiszem, hogy van egy Windows-lemez, de van helyreállítási lemez, de vonakodnak ezt használják bf mondta adatok elvesztését is jelenti. Lehet használni Knoppix menteni fájlokat (például képeket és Word docs) be a Memory Stick vagy a CD-k előtt megpróbálok helyreállítási lemez? Akkor, ha nem veszít az adatokat laptop I've backed it up? |
|
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek én tapasztalat Knoppix és a Linux is korlátozott, így nem vagyok a legjobb aki Önt erre .... Lehet, hogy valaki itt a postán, vagy tanácsot. Lehet, hogy érdemes indulását a helyreállítási lemez, hogy ha egy nem Destructibe helyreállítási lehetőség létezik, bár, ha ez nem lesz könnyű út. Légy óvatos, ne kattints rá, hogy lehet kezdeni a teljes Helyreállási, ha nem vagy hátra. Van egy másik módja a emelhetők ki az adatokat, és hogy az lenne, hogy vegye ki a HDD a laptop, és azt egy USB External Enclosure. Ez aztán csatlakozik egy másik ösztönző rendszert, hogy az adatok / fájlok. HTH |
|
| |||
| |||
| Azt is mondta, ha már az eredeti XP-lemez, akkor lehet, hogy végezze el a rendszer javítása. |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg indításkor egy XP CD-t és használata mbrfix meg a helyreállítási konzolt. |