![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני חדש בפורומים, מקווה שמישהו יכול לעזור ... לפני כמה ימים הנייד שלי (Toshiba equium) קרס בלי שום סיבה נראית לעין, ועכשיו הוא לא להניע בכלל. בחירה במצב בטוח לא עובד, כל זה יהיה לעשות הוא ללכת ל-Windows עבור המסך טוען כמה שניות ואז זה שוב מחדש. החבר הסתכל לי אותו ואנחנו הורדת קובץ זה KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso במחשב אחר (אני מקווה שזה אומר משהו למישהו?) ולאחר מכן הציל את זה על דיסק CD-R. השתנה רצף אתחול המחשב הנישא על כך שהוא היה לפני אתחול מתקליטור לכונן הקשיח, הכניסו את התקליטור ואילו מחדש ושום דבר! את עדיין רק עושה בדיוק את אותו הדבר. יכול לשמוע את התקליטורים לבצע רעשים אבל שום דבר לא קורה. ![]() אני מקווה שמישהו יכול לעזור שאני צריך להגיע לקבצים על המחשב הנישא שלי, אוי אלוהים, אני שונא מחשבים! מיצי x |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ur harddrive מקולקל
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יכול פשוט לצרוב את הקובץ - אתה צריך לצרוב את זה כקובץ תמונה כדי לאתחל את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לצרוב תקליטור אתחול כמו CD, אם זה לא היה אז מתי נראה את ה-BIOS עבור האתחול הרשומה היא לא למצוא אחד על CD ולאחר מכן להעביר על גבי ה הבא / ה את רצף האתחול שנמצא בכונן הקשיח שלך ולאחר מכן נתקע ב באותה לולאה כפי שיש לך עם המחשב הנישא ברגע. האם אתה יודע את זה Knoppix היא גירסה של לינוקס ולא חלונות (רק incase שחשבת המחשב יהיה חזרה בדרך כלל)
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה, אז זה נראה כאילו אני עדיין לא עשה את תקליטור צודק, אני פשוט גררו את הקובץ לתוך התיקייה CD ו מועתקים כפי שהיית עושה בדרך כלל. אם מישהו יכול לומר לי את הזכות לעשות את זה בדרך אז זה יהיה נהדר. הכל קראתי עולה כי היא צריכה לעבוד, זה כל כך fustrating! מיצי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפני יותר מדי זמן שביליתי עם KNOPPIX בדיסק, זה לא יהיה לשחזר את Windows בשבילך, (רק לתת לך לשחזר נתונים מסוימים, אם אתה בר מזל). חשוב מכך, יש לך את דיסק ההתקנה של Windows? או לשחזור דיסק כפי שסופק עם Laptop?.
Le לנו לא יודע איזה .... אם זהו שחזור דיסק, ייתכן שקיימת אפשרות שאינה הרסנית השחזור, אשר תמשיך את שלמות הנתונים. כמו כן, היא זו של תוכנית ההתקנה של XP או Vista? אם אתה או את b / F יודע מה אתה עושה ואת רוצה לשרוף את הדיסק KNOPPIX כהלכה, לתפוס עותק של IMGBurn (freeware) מכאן: http://www.imgburn.com/ או אם יש לך Nero מותקן אתה יכול פשוט לפתוח את הקובץ ISO ב Nero. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| היי פיל, ובכן, יש לנו knoppix לפעול על ידי שמירת קובץ חדש על גבי CDR באמצעות תוכנית הנקראת ISOrecorder. השלב הבא היה ללכת על גבי שורש פגז מסוג "cfdisk" והזן. זה היה אמור לתת לנו רשימה של כל המחיצות ואנחנו נוסעים כדי לתקן את אלו שבהם הוא FILESYSTEM NTFS. עם זאת, כי רק מחיצה ניגש היה sda1. אז אנחנו exited cfdisk, ולאחר מכן חזרו לתוך מעטפת ו הקלדת "ntfsfix / dev/sda1" של מקווה שזה עלול לעשות משהו. כבה knoppix ו מחדש את הנייד עם דיסק אבל עדיין אותו סיפור. חושב שאנחנו מיצית את המגבלה של מה שאנחנו יכולים לעשות עכשיו, אני הבנתי את זה בערך עד נקודה זו אבל מקבל עכשיו גם טכנית ועוד חשוב מאוד משעמם. הנייד יש Windows XP, לא חושב שאני כבר יש לי דיסק של Windows, אבל לא קיבלתי דיסק יש התאוששות אבל היה רוצה להשתמש בו בתור bf אמר שזה עשוי מתכוון לאבד נתונים. האם ניתן להשתמש Knoppix לשמור קבצים (כלומר, תמונות ו-Word Docs) מקל זיכרון או על גבי תקליטורים, לפני שאני מנסה שחזור דיסק? אז אם אני רוצה לאבד את הנתונים על הנייד אני כבר מאחורי זה? |
|
| |||
| |||
| כדי להיות כנים עם הניסיון שלי KNOPPIX ו-Linux היא מוגבלת, אז אני לא האדם המתאים ביותר כדי לייעץ לך על זה .... אולי מישהו אחר פה יהיה לכתוב או לייעץ. זה יכול להיות שווה החל את השחזור הדיסק כדי לראות אם לא Destructibe אם כי קיימת אפשרות שחזור, אם זה יהיה קל התוואי. רק תהיה זהיר לא ללחוץ על שום דבר שעלול להפעיל מלא השחזור, אם לא בטוח בחזרה החוצה. יש עוד דרך salvaging את הנתונים ואת זה יהיה להוציא את HDD מן Laptop ותשים אותו כבל USB חיצונית צרוף. אז זה יכול להיות מחובר לרשת כדי למשוך עוד מערכת של נתונים / קבצים. HTH |
|
| |||
| |||
| אני צריך גם אמר, אם היה דיסק מקורי XP, ייתכן שתוכל לבצע תיקון של המערכת. |
|
| |||
| |||
| נסה באתחול עם XP לכונן ולהשתמש mbrfix בבית השחזור. |