mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Can't boot from CD - Help please!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 07:44
Naujas Narys

Default Can't boot from CD - Help please!

Hello I'm new forumuose, tikiuosi kas nors padės ...

Kitą dieną mano nešiojamojo kompiuterio (Toshiba equium) sudužo be aiškios priežasties, o dabar nebus pradėti ne visi. Nurodykite safe mode neveikia, visa tai bus padaryti, tai eikite į Windows loading ekranas kelias sekundes ir tada paleidžiamas iš naujo.

Vaikinas pažvelgė į jį man ir mes atsisiųsti šią bylą KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso į kitą kompiuterį (tikiuosi, kad tai ką nors!) Ir tada įrašyti ją į CD-R diską. Pasikeitė krovimosi tvarką dėl laptopo, kad jis būtų paleisti iš CD prieš kietąjį diską, įdėkite kompaktinį diską ir iš naujo, ir nieko! Jos dar tik tai tiksliai tas pats. Ar girdi CD priėmimo garsų, bet nieko nevyksta.

Hope nors gali padėti, kaip man reikia patekti į failus į savo nešiojamą kompiuterį, oh my god I hate kompiuterius!

Kitty x
Old Sausis 4, 2008, 13:48
Banned Group

mabye UR diską neveikia

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 14:46
Donorų grupės

Jūs galite ne tik įrašyti failą - reikia jas deginti, kaip vaizdas norint paleisti jį išjungti.

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 4, 2008, 15:15
Donorų grupės

Buvo įrašyti CD su įkrovos CD, jeigu jis nebuvo tada, kai BIOS ieško boot record nebus rasti vieną ant CD ir tada perkelti į kitą ir boot seka, kuri yra kietojo disko ir tada savo įstrigo tos pačios linijos, kaip tu su savo kompiuterį metu. Ar žinote, kad yra Knoppix Linux versija, o ne Windows (tik uždengti galvojote kompiuteryje būtų grįžti prie normalių)

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 5 sausis 2008, 06:00
Naujas Narys

Thanks guys,

Taigi atrodo taip, lyg aš nepadarė CD teisė, aš tiesiog tempia failą į CD aplanką ir nukopijuoti, kaip paprastai. Jei kas nors gali pasakyti teisingą kelią tai daryti tada, kad būtų labai gerai. Viskas, ką aš perskaičiau rodo, kad ji turėtų dirbti, tai taip fustrating!

Kitty
Old 5 sausis 2008, 07:50
Donorų grupės

Prieš išleidžiate per daug laiko su KNOPPIX disko, tai nebus atkurti Windows jums (tik jums susigrąžinti kai kuriuos duomenis, jei jums sekasi). Dar svarbiau, kad jūs turite Windows diegimo diską? arba atkūrimo diską tiekiamos su nešiojamas?.

Le t mums žinoti, kuris .... jei jis atkūrimo diską, tačiau gali būti dėl Neardomieji išieškojimas, kurie bus saugomi jūsų duomenys sveika alternatyva.

Taip pat tai yra XP arba Vista setup?

Jei Jūs ar Jūsų b / f, ką jūs darote ir norite įrašyti KNOPPIX disko tinkamai patraukti į IMGBurn (freeware) kopija iš čia: http://www.imgburn.com/ arba jei turite Nero, įrengtas, galite tiesiog atidaryti ISO rinkmeną į Nero.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 sausis 2008, 09:02
Naujas Narys

Hi Phil,
ir mes turime Knoppix paleisti įrašydami failą į naują CDR naudojant programą "ISOrecorder. Kitas žingsnis buvo pereiti į root tipo "cfdisk" ir įvesti. Tai reiškia, kad mums visų skyrių sąrašą ir mes ketiname ištaisyti tuos, kur failų sistemoje NTFS. Tačiau, tik skyrių, kad atėjo buvo sda1. Taigi mes išėjo cfdisk, tada grįžo į lukštais ir atspausdinti "ntfsfix / dev/sda1" ir tikiuosi, kad galėtų ką nors daryti. Uždaryti Knoppix ir vėl nešiojamąjį kompiuterį su iš kompaktinio disko, bet vis dar sena istorija.

Pagalvokite, mes pasiekėme tai, ką mes galime padaryti dabar, aš tarsi riba tai suprato iki šio taško, tačiau jos tampa pernelyg techninės ir dabar yra dar svarbiau labai nuobodu.

Laptop "Windows XP", don't think I've got Windows disko, bet turiu atkūrimo diską, tačiau nenorėjo naudoti kaip BF sakė, kad tai reikštų prarasti duomenis. Ar galima naudoti Knoppix išsaugoti failus (pvz., nuotraukas ir failus word doc) į atminties kortelę ar CD, prieš bandau atkūrimo diską? Tada, jeigu aš prarasti dėl nešiojamas Aš paremti ją duomenis?
Old 5 sausis 2008, 09:50
Donorų grupės

Turi būti sąžiningas savo patirtimi su KNOPPIX ir Linux yra ribotas, todėl aš nesu geriausias asmuo Jums patarti dėl šio .... gal kažkas su čia bus paštu arba patarti.

Vertėtų pradėti kurti atkūrimo diską, ar ne Destructibe atkūrimo galimybė egzistuoja, nors, jei ji, kad bus lengva maršrutą. Tiesiog būkite atsargūs, spausti ant nieko, kad būtų galima pradėti grąžinti visą pagalbą, jeigu nežinote, iš nugaros.

Yra dar vienas būdas išgelbėti savo duomenis, ir kad būtų pašalinti iš disko kompiuterį ir įdėkite jį į USB Išorinis dėžutė. Tai gali būti prijungtas prie kitos sistemos traukti duomenis / failus.

HTH
Old 5 sausis 2008, 09:52
Donorų grupės

Aš taip pat sakė, jei jums buvo originalus XP disko, jums gali būti suteikta galimybė atlikti sistemos remontas.
Old 5 sausis 2008, 16:55
Donorų grupės

Gauta paleidimo su XP CD ir naudojimo mbrfix į atkūrimo konsolę.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo elanorbreton Windows "operacinės sistemos 3 2 spalis, 2009 15:10
Windows XP Home Edition WON'T BOOT? (Reikia naudotis Boot.ini) ryannathans Windows "operacinės sistemos 12 11 liepa 2009 07:42
"Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas gramble BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 birželis 2009 23:28
Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti hbees888 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 25, 2009 23:01
Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos trayde Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 18, 2009 07:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.