mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Nevar palaist no CD - Help please!

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 4, 2008, 07:44
New Member Group

Sveiki Es esmu jauns forumā, cerot, kāds var palīdzēt ...

Otro dienu mans klēpjdators (Toshiba equium) avarēja bez redzama iemesla, un tagad tas nav sākuma vispār. Izvēloties drošais režīms nestrādāja, viss tas būs jādara, ir doties uz logiem iekraušanas ekrāns par pāris sekundēm un tad atkal restartējas.

Draugs paskatījās uz to man, un mēs lejupielādēt šo failu KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso uz cita datora (cerams, tas nozīmē, ka kaut kādam!) Un pēc tam saglabātas to CD-R diska. Mainīts boot secība uz portatīvo, lai tas boot no CD pirms cieto disku, ielieciet CD un iedarbina no jauna, un nekas! Tās vēl tikai dara tieši to pašu. Var dzirdēt CD disku padarot trokšņi, bet nekas nenotiek.

Ceru, ka kāds var palīdzēt kā man ir nepieciešams, lai nokļūtu līdz failus uz manu laptop, oh my god I hate datoru!

Kitty x
Old Janvāris 4, 2008, 13:48
Banned Group

mabye ur Harddrive ir bojāta

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Janvāris 4, 2008, 14:46
Donors Group

Jūs varat ne tikai sadedzināt failu - jums ir nepieciešams, lai sadedzinātu kā image , lai palaistu pie tā.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 4, 2008, 15:15
Donors Group

Bija cd degt kā boot cd, ja tas nav iespējams, tad, kad BIOS meklē Boot Record nebūs atrast vienu uz cd un tad pāriet uz nākamo boot secība, kas ir cieto disku un tad jūsu iestrēdzis šajā pašā cilpa kā jūs ar savu portatīvo datoru uz mirkli. Vai jūs zināt, ka Knoppix ir versija Linux un ne logi (tikai incase jūs domāja jūsu dators būtu atpakaļ normāli)

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 5 janvāris 2008, 06:00
New Member Group

Thanks guys,

Tā izskatās, it kā man nav veiktas CD labi, es tikai vilka failu kompaktdisku mape un kopijas, kā jūs parasti. Ja kāds varētu man pateikt pareizo veidu, kā to izdarīt tā, tad tas būtu lieliski. Viss izlasītā liecina, ka jāstrādā, tas ir tik fustrating!

Kitty
Old 5 janvāris 2008, 07:50
Donors Group

Pirms izdevumu pārāk daudz laika ar KNOPPIX disku, tas nevar atjaunot Windows jums (tikai ļauj atkopt dažus datus, ja esat laimīgs). Vēl svarīgāk ir jums Windows instalācijas disku? vai Recovery Disk, kas tiek piegādātas ar Laptop?.

Le t mums zināt, kuri .... ja tas ir Recovery Disk, var būt iespēja nesagraujošiem Recovery, kas saglabās jūsu datus neskarts.

Arī tas ir XP vai Vista setup?

Ja jūs vai jūsu b / f zināt, ko jūs darāt un vēlas sadedzināt KNOPPIX disku pareizi, greifers kopiju IMGBurn (freeware) no šejienes: http://www.imgburn.com/ vai Jums ir Nero uzstādītas jūs varat atvērt iso failu Nero.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 janvāris 2008, 09:02
New Member Group

Hi Phil,
arī mēs saņēmām KNOPPIX darboties, saglabājot failu uz jauna CDR, izmantojot programmu ar nosaukumu ISOrecorder. Nākamais solis bija doties uz root shell tipa "cfdisk" un enter. Tas bija paredzēts, lai dotu mums sarakstu ar visām starpsienām un mēs gatavojamies noteikt tur, kur filesystem ir NTFS. Tomēr tikai nodalījumu, nāca klajā bija sda1. Tā mēs izbrauc cfdisk, tad devās atpakaļ čaumalā un uzrakstīja "ntfsfix / dev/sda1" in ceru, ka tas varētu kaut ko darīt. Slēgtas KNOPPIX un iedarbina no jauna klēpjdators ar no CD, bet joprojām pats vecais stāsts.

Domāju, ka mēs esam sasnieguši robežu, ko mēs varam darīt tagad, man veida sapratis līdz šajā punktā, bet tās kļūst pārāk tehnisks tagad un vēl jo svarīgāk ir ārkārtīgi garlaicīgi.

Klēpjdators ir Windows XP, nedomāju, ka man windows disku bet man atjaunošanas disks, bet nevēlējās, lai to izmantotu kā bf teica, ka tas varētu nozīmēt, nezaudējot datus. Vai ir iespējams izmantot Knoppix, lai saglabātu failus (piemēram, fotogrāfijas un vārdu docs) uz atmiņas karti vai CD pirms mēģinu atjaunošanas diska? Tad, ja man zaudēt uz klēpjdators Esmu atbalsta it up datus?
Old 5 janvāris 2008, 09:50
Donors Group

Ja godīgi manas pieredzes ar KNOPPIX un Linux ir ierobežots, tāpēc es neesmu labākā persona konsultēt jūs par šo .... varbūt kāds cits šeit tiks pastu vai padomu.

Varētu būt lietderīgi sākt atkopšanas diska, lai redzētu, vai nav Destructibe atgūšana iespēja pastāv, lai gan, ja tas, ka būs viegli maršrutu. Vienkārši esiet uzmanīgi nevis klikšķināt uz kaut ko, kas varētu sākt pilnīgu atgūšanu, ja pārliecināts back out.

Ir vēl viens glābšana datu veidā, un ka būtu izņemt HDD no portatīvo datoru un ievietojiet to USB External Enclosure. Tad to var savienot ar citu sistēmu, lai vilktu datus / failus.

HTH
Old 5 janvāris 2008, 09:52
Donors Group

Es arī teica, ja jums būtu oriģinālā XP diska, jūs varat veikt sistēmas remonta.
Old 5 janvāris 2008, 16:55
Donors Group

Izmēģiniet booting ar XP CD un lietot mbrfix pie atkopšanas konsoli.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.