menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Nie je možné zaviesť systém priamo z CD - pomôžte prosím!

Reply

Thread Tools
Old 4 januára 2008, 07:44
Nový člen skupiny

Default Nie je možné zaviesť systém priamo z CD - pomôžte prosím!

Dobrý deň, som nový na fórach, dúfal, že niekto môže pomôcť ...

Na druhý deň môj notebook (Toshiba equium) havaroval bez zjavného dôvodu a teraz to nebude naštartovať vôbec. Výber núdzovom režime nefunguje, všetko sa bude robiť, je ísť do okien ložnej obrazovka na niekoľko sekúnd a potom sa to restartuje znova.

Priateľ si ju pre mňa, a sme prevzali tento obrázok KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso na inom počítači (dúfajme, že to znamená niečo, pre niekoho!) A potom uložený na CD-R disku. Zmenil boot sekvencie na notebooku, takže by sa zavádzať z CD, ako pevný disk, vložte CD a restart a nič! Jeho stále len robí presne to isté. Môžete počuť na CD-ROM tvorby zvuky, ale nič sa nedeje.

Dúfam, že niekto môže pomôcť, ak Potřebuju sa dostať k súborom na mojom notebooku, bože Nesnáším počítača!

Kitty x
Old 4 januára 2008, 13:48
Banned Skupina

maby ur pevný disk je poškodený

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 4. januára 2008, 14:46
Darcu Skupina

Nemôžete len vypáliť súbor - musíte vypáliť ju ako obrázok s cieľom zaviesť systém vypnúť ju.

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 4 januára 2008, 15:15
Darcu Skupina

Bola cd napáliť ako boot cd, ak to nebolo potom, keď BIOS hľadá zavádzací záznam nebude nájdete na CD a potom presunúť na ďalší v boot sekvenciu, ktorá je na pevný disk a potom sa vaše štukatura v rovnakom slučku ako ste sa so svojim notebookom v čase. Viete, že Knoppix je verzia linux a nie Windows (len zapouzdřit ste si počítač by sa späť do normálneho)

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 5 januára 2008, 06:00
Nový člen skupiny

Vďaka chlapi,

Takže to vyzerá ako keď som nebol na CD pravdu, já jen pretiahnuť súbor na CD a zložky skopírované ako zvyčajne. Ak niekto by mohol povedať mi právo spôsobom, ako to potom, že by bolo skvelé. Čítal som všetko naznačuje, že by malo fungovať, je to tak fustrating!

Kitty
Old 5 januára 2008, 07:50
Darcu Skupina

Pred príliš veľa času s Knoppix disku, nebude to obnovenie systému Windows pre Vás (len nechám obnoviť niektoré údaje, ak budete mať šťastie). Ďalšie dôležité, máte inštalačný disk systému Windows? alebo zotavenie Disk dodávané s Laptop?.

Le t nám vedieť, ktoré .... ak je to pre zotavenie disku, môže byť možnosť pre Nedeštruktívne Obnova, ktorá bude uchovávať vaše dáta nepoškodená.

Tiež je to jeden XP alebo Vista, nastaviť?

Ak vy alebo váš b / f vedieť, čo robíte a chcete vypálit Knoppix disk správne, stiahnite kópiu IMGBurn (freeware) tu: http://www.imgburn.com/ alebo ak máte nainštalované Nero stačí otvoriť súbor v iso Nero.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 januára 2008, 09:02
Nový člen skupiny

Ahoj, Phil
dobre sme Knoppix spustiť uložíte súbor na novú CDR pomocou programu ISOrecorder. Ďalším krokom bolo ísť na root shell typu "cfdisk" a vstúpiť. To bolo pre nás zoznam všetkých oddielov a my šli na opravu tých, kde je súborový systém NTFS. Avšak, jediný oddiel, ktorý prišiel bol sda1. Tak sme odešlo cfdisk, potom sa vrátil späť do shellu a napísali "ntfsfix / dev/sda1" v nádeji, že by mohol niečo urobiť. Vypnite Knoppix a reštartovaní notebooku bez CD, ale stále rovnaký starý príbeh.

Myslím, že by sme dosiahli hranice toho, čo môžeme robiť, mám akési chápať to, aby k tomuto bodu, ale jeho získanie príliš technické teraz ešte dôležitejšie je veľmi nudný.

Laptop má Windows XP, nemyslím, že som dostal Windows disk, ale já mám využitia disku, ale zdráha použiť ako bf povedal, že by mohlo znamenať stratu dát. Je možné použiť Knoppix na ukladanie súborov (napr. fotografie a slovo docs) na pamäťovú kartu alebo CD pred zkusím využitie disku? Teda ak mám prísť o data na notebooku som podporil ju?
Old 5 januára 2008, 09:50
Darcu Skupina

Ak chcete byť úprimný mojej skúsenosti s Knoppix a Linux je obmedzená, takže som nemala najlepší osoba, ktorá má radiť vám na toto .... Možno niekto iný na tu bude poštou alebo poradiť.

Možno by stálo za to rozbehu zotavenie disk vidieť, ak nie sú Destructibe zotavenie Alternatíva existuje, aj keď, ak sa to, že bude ľahké ceste. Len sa mať na pozore, aby klikali na čokoľvek, čo by mohlo začať úplné zotavenie, ak si nie ste istí vycúvať.

Neexistuje iný spôsob zachraňovanie vaše dáta, a že by k odstráneniu HDD z notebooku a dajte sa do USB externé ozvučnice. To potom môže byť pripojený na iný systém pre ťahanie dát / súborov.

HTH
Old 5 januára 2008, 09:52
Darcu Skupina

Bol by som tiež povedal, keď ste mal originálne XP disk, môžete byť schopní vykonať opravu systému.
Old 5 januára 2008, 16:55
Darcu Skupina

Skúste zavádzaním s XP CD a používať mbrfix na konzolu na obnovenie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia elanorbreton Operačné systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potreba prístupu Boot.ini) ryannathans Operačné systémy Windows 12 11. júla 2009 07:42
"Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device" gramble Všeobecné Software Chat 1 8 júna 2009 23:28
No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať hbees888 Operačné systémy Windows 1 25. mája 2009 23:01
Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba trayde Operačné systémy Windows 4 18. marca 2009 07:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.