мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цаннот боот фром ЦД - помоћ молим!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 07:44
Нови члан групе

Default Цаннот боот фром ЦД - помоћ молим!

Хелло ја сам нова на форумима, надајући неко може помоћи ...

Неки дан мој лаптоп (Тосхиба екуиум) пала без правописних разлога, а сада неће покренути на све. Одлука није сигуран начин рада, а све то ће учинити је отићи на Уиндоус лоадинг сцреен за неколико секунди, а затим га поново покреће поново.

Погледамо дечко је за мене и ми преузети ову датотеку КНОППИКС_В5.1.1ЦД-2007-01-04-ЕН.исо на друго рачунар (надамо се да то значи да је нешто за некога!), А затим га сачуване на ЦД-Р диск. Измењен боот секуенце на лаптоп како би то чизма из ЦД-а пре него што хард диск, ставите ЦД у и поново покретање и ништа! Њена и даље само радиш тачно исту ствар. Може се чути ЦД стварање буке, али се ништа не дешава.

Надам се неко може помоћи као што ми треба да дођем до датотека на мој лаптоп, о, мој боже Мрзим компјутере!

Китты кс
Old 4. Мар 2008, 13:48
Аустин Гроуп

мабые ур харддриве се покварио

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 4 јан 2008, 14:46
Донаторска Група

Не можете једноставно спали филе - морате спалити га као имаге како би се боот офф то.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 4. Мар 2008, 15:15
Донаторска Група

Био цд изгорети као боот ЦД-а, ако то није онда када изгледа за БИОС-боот рецорд он неће наћи један на цд, а затим преместите на следећи у боот секвенца која је хард диск, а затим ваш заглави у исту петља као имате са својим лаптоп у овом тренутку. Знате ли да Кноппикс је верзија Линукс прозора, а не (само обложити сте мислили ваше рачунар ће се вратити у нормалан)

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 5. Мар 2008, 06:00
Нови члан групе

Захвалност момачки,

Тако изгледа као да ја нисам направио ЦД право, само сам вукао датотеку у фасциклу и ЦД-а копирате као што би иначе. Ако неко могао рећи мене прави начин за то онда би то било супер. Све што сте прочитали сугерише да би требало да раде, то је тако фустратинг!

Китты
Old 5. Мар 2008, 07:50
Донаторска Група

Пре него што троше превише времена са КНОППИКС диск, то неће вратити Уиндоус за вас, (само нека ти опоравити неке податке ако си срећан). Још важније, да ли сте добили са системом Уиндоус Инсталлатион диска? или Рецоверы Диск као добили са Лаптоп?.

Ле т кноткле шта нас .... ако је то Рецоверы Диск, постоји мај бити опцију Нон деструктивно за опоравак, који ће чувати ваше податке нетакнуте.

Такође је ово један КСП или Виста?

Ако ви или ваш б / ф знате шта радите и желите да се спали КНОППИКС диска исправно, зграби копију ИМГБурн (фрееуаре) фром овде: хттп://ууу.имгбурн.цом/ или ако имате инсталиран Неро можете отворити датотеку у ИСО Неро.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 5. Мар 2008, 09:02
Нови члан групе

Бок Пхил,
добро смо кноппикс покренути по чувања датотеке на нову ЦДР помоћу програма који се зове ИСОрецордер. Следећи корак је био да се иде на роот схелл типа "цфдиск" и ентер. То је значило да нам списак свих партиција и били смо решили одласком на оне у којима је НТФС филесыстем. Међутим, само партицију која је дошла до сда1. Тако смо екситед цфдиск, онда се врати у љусци и куцаног "нтфсфикс / дев/сда1" у нади да би могли нешто направити. Искључити и поново покренути кноппикс лаптоп без ЦД-а, али још увек иста стара прича.

Мисли смо достигли границу онога што можемо учинити сада, схватила сам какав је до сада, али његова узимајући превише техничких и сада је још важније крајње досадна.

Лаптоп је Уиндоус КСП, не размишљам Имам Уиндоуси на диску, али сам добио диск рецоверы али је нерадо га користити као бф рекао би то могло да значи губљење података. Да ли је могуће користити Кноппикс чување датотеке (нпр. слике и речи доцс) на меморы стицк или ЦД-а пре него што сам пробати рецоверы диск? Тада ћу учинити ако изгубите податке на лаптоп сам подлогом ит уп?
Old 5. Мар 2008, 09:50
Донаторска Група

Да будем искрен моје искуство са КНОППИКС и Линукс је ограничен, тако да нисам најбоља особа за саветовати вас о овом .... можда је неко на ту ће се постављати или саветовати.

То би могло бити вриједно покретања Рецоверы диск да видим ако се не Деструцтибе мада постоји могућност опоравка, ако је то ће бити једноставан пут. Само будите опрезни да не кликну на све што се може почети потпуни опоравак, уколико сигурноссцху натраг ван.

Постоји још један начин спашавајући своје податке, те да би се за премештање ХДД од лаптоп и ставио га на УСБ Екстернал енцлосуре. То могу бити повезани на неки други систем на провући података / датотека.

ХТХ
Old 5. Мар 2008, 09:52
Донаторска Група

Требала бих и рекао је, ако је имао оригиналних КСП диска, ви мај моћи спровести Поправка система.
Old 5. Мар 2008, 16:55
Донаторска Група

Покушајте боотинг са КСП ЦД-а и користити мбрфикс на конзолу за опоравак.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) рыаннатханс Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 11. јула 2009 07:42
"Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" грамбле Уопштено Софтуаре Цхат 1 8. јуна 2009 23:28
Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате хбеес888 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 мај 2009 23:01
Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг траыде Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 март 2009 07:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц