![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Forumlara için, biri yardımcı olabilir yeni umut ediyorum ... Geçen gün benim laptop (Toshiba equium) hayır bariz nedenle düştü ve şimdi bütün kadar başlamayacaktır. Seçme güvenli modda, tüm yapacağım pencereler saniyelik bir çift için ekran yükleniyor ve daha sonra tekrar yeniden go did not work. Erkek arkadaşı ona bana baktı ve başka bir bilgisayarda KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso Bu dosyayı indirdiğiniz (umarım birisinin!) Ve bir anlamı daha sonra CD-R disk üzerinde kayıtlı. Laptopunda Değiştirildi önyükleme sıra sabit disk önce CD böylece de açılış, bir CD koyun ve yeniden başlatılması ve hiçbir şey! Bu hala aynı şeyi yapıyorum. CD sürücüsüne gürültü yapma duyuyormusun ama hiçbir şey oluyor. ![]() Gibi dosyalar için dizüstü başlamak gerekir Umarım biri, hay Allah ben bilgisayar nefret yardımcı olabilir! Kitty x |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye UR sabitdisk bozuldu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece dosya yazmak değil - bir olarak yazmak gerek resim sipariş boot kapalı olarak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer öyle değilse o zaman BIOS bir CD bulamayacaksınız bir önyükleme kaydı ve sonraki üzerine olan sabit disk ve sonra sıkışmış olan önyükleme sırası hareket görünüyor CD bir boot olarak CD yakmak, oldu Aynı döngü gibi, şu anda dizüstü bilgisayar ile. (Sadece bilgisayarınızda tekrar normal olacağını düşündüm) örtmek o Knoppix Linux bir sürümünü ve pencere olduğunu biliyor musun
| |||
| |||
| Teşekkürler çocuklar, Yani aslında sanki ben CD doğru yapılması değil, sadece CD klasöre ve dosyayı sürüncemede gibi normalde kopyalandı. Birisi bana o çok iyi olurdu bunu yapmanın doğru şekilde söylemek olabilir. Her şey okudum bu çalışması gerektiğini öneriyor, bunu fustrating kadar! Pisi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Knoppix'in disk ile çok fazla zaman harcama önce, sizin için, (sadece bazı verileri eğer şanslı olduğunuzda geri) izin Windows geri değildir. Daha önemli, Windows Kurulum Disketi var? Dizüstü bilgisayarın birlikte olarak veya Kurtarma Disketi?.
Le bize hangi .... bile Eğer bir Kurtarma Disketi's, bir Sİgara yıkıcı Kurtarma olan verilerinizi bozulmadan saklamak için bir seçenek olabilir. Ayrıca bu XP veya Vista kurulum nedir? Ya da B / E ne yaptığınızı bilmek ve düzgün bir KNOPPIX diske yazmaya, IMGBurn (freeware bir kopyasını yakala) buradan istiyorum: http://www.imgburn.com/ veya Nero sadece Nero yılında ISO dosyasını açabilirsiniz yüklü. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Selam Phil de var yeni bir CDR bir program kullanarak üzerine ISOrecorder adı dosyayı kaydederken tarafından yayınlanmaya Knoppix'in. Bir sonraki adım root kabuk türü üzerine "cfdisk i" gidip girmek oldu. Bu bize tüm bölümleri bir listesini vermek gerekiyordu ve biz burada dosya NTFS olanları düzeltmek için gidiyordun. Ancak, sadece o bölümü geldi sda1 oldu. Biz cfdisk i çıktı, sonra kabuk içine döndü ve "ntfsfix / dev/sda1" bir şeyi yapacağım umuduyla yazdım. Knoppix'in kapatın ve dizüstü yeniden başlatılması dışarı CD ama hala aynı eski hikaye. Biz şimdi, I sıralama yapabileceklerinizin sınırına ulaştınız düşünün bu noktaya ancak elde Çok teknik ve daha da önemlisi son derece sıkıcı onu anladım. Dizüstü bilgisayar, bir Windows Disk var sanmıyorum Windows XP var ama ben kurtarma diski var ama BF veri kaybetme anlamına söyledi kullanmak konusunda isteksiz oldu. Önce kurtarma diski deneyin dosyaları (yani fotoğraf ve Memory Stick veya CD üzerine kelime DOCS) kaydetmek için Knoppix kullanmak mümkün mü? Sonra eğer dizüstü Ben dosyalarının yedekleri üzerinde veri kaybedersin? |
|
| |||
| |||
| KNOPPIX ve Linux ile deneyim Dürüst olmak gerekirse bu .... size tavsiye, bu yüzden ben değil en iyi kişi sınırlıdır belki başka biri burada yazı veya tavsiye üzerine. Eğer bu kolay bir rota olacak bu Eğer Olmayan Destructibe Kurtarma Seçeneği de var görmek için Kurtarma disketi başlarken değerinde olabilir. Sadece bir tam Kurtarma'yı başlayabilir şey tıklamamaları dikkat geri emin eğer. Burada veri salvaging başka bir yoludur ve bu dizüstü bilgisayarda HDD kaldırmak ve USB Harici muhafaza içine koymak olacaktır. Bu da veri çekmek için başka bir sistem / dosyalara bağlanabilir. HTH |
|
| |||
| |||
| Eğer bir orijinal XP Disk vardı Ben de aynı zamanda, bir Sistem Onarım gerçekleştirmek mümkün olabilir dedi. |
|
| |||
| |||
| Bir XP CD ve kullanım mbrfix ile kurtarma konsoluna at boot deneyin. |
![]() |
|
| Bookmarks |