![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я новачок у форумах, сподіваючись, хтось може допомогти ... Днями мій ноутбук (Toshiba Equium) упав без видимої причини, і тепер вона не запускається взагалі. Вибір безпечному режимі не працюють, все це буде зробити, це перейти до завантаження Windows екран на пару секунд, а потім перезавантажиться знову. Boyfriend подивився на нього для мене, і ми завантажили цей файл KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso на іншому комп'ютері (сподіваюся, що означає що-то кому-то!), А потім зберегли його на CD-R дисках. Змінено послідовність завантаження на переносному комп'ютері і він буде завантажуватись з CD до жорсткого диска, вставте компакт-диск в та перезапущений і нічого! Його ще тільки роблять точно таку ж річ. Можна почути компакт-дисків вимовляють звуки, але нічого не відбувається. ![]() Надія хтось може допомогти, як мені потрібно дістатися до файлів на моєму ноутбуці, боже мій Я ненавиджу комп'ютери! Кіті X |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| порушується mabye жорсткого диска Ур
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете просто записати файл - вам необхідно записати його як зображення для завантаження з неї.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи був записати CD як завантажувальний CD, якщо вона не була тоді, коли BIOS шукає завантажувальний запис не буде знайти на одному компакт-диску, а потім перейти до наступного в послідовності завантаження якого є жорсткий диск, а потім ваш застряг в тому ж циклі, як ви з вашим ноутбуком в даний момент. Чи знаєте ви, що Knoppix є версією Linux, а не Windows (тільки він закінчить ви думаєте, ваш комп'ютер буде повернутися до нормального)
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці, Так це виглядає, як ніби я не зробив КР права, я просто витягнули файл у папці компакт-диска і скопіювати так, як звичайно. Якщо хтось може сказати мені правильний шлях зробити це те, що було б здорово. Все, що я читав припустити, що вона повинна працювати, це так fustrating! Кіті |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш ніж витрачати надто багато часу з диска Knoppix, це не буде відновити Windows для вас, (тільки дозволяють відновити деякі дані, якщо вам пощастить). Що більш важливо, у вас є диск установки Windows? або відновлення диска, що поставляється з ноутбуком?.
Ле т нам знати, які .... якщо це диск відновлення, може бути прийнятним варіантом для неруйнівного відновлення, який буде тримати ваші дані без змін. Крім того, це XP або Vista Setup? Якщо ви або ваш б / ж знаю, що ви робите і хочете записати диск KNOPPIX правильно, захопити копію ImgBurn (безкоштовна) тут: http://www.imgburn.com/ або якщо у вас є Nero встановлена, ви можете просто відкрити ISO файл у Nero. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Привіт Філ, добре ми отримали Knoppix для запуску шляхом збереження файлу на новий CDR допомогою програми під назвою ISOrecorder. Наступним кроком була піти на корінні тип оболонки "Cfdisk" і введіть. Це повинно було надати нам список всіх розділів і ми збираємося виправити ті, де файлова система NTFS. Тим не менше, єдиний розділ, який підійшов було sda1. Таким чином, ми виходили Cfdisk, а потім відправився назад в оболонку і ввів "ntfsfix / dev/sda1" в надії, він може робити що-то. Вимкніть Knoppix і перезапущений з ноутбука з CD але все ж стара історія. Думаю, що ми досягли межі, що ми можемо зробити зараз, я родом розумів до цього моменту але його стає занадто технічної зараз і що ще більш важливо дуже нудно. Ноутбуці Windows XP, не думаю, що у мене є диск Windows, але у мене відновлення диска, але не хотілося б використовувати його в якості ДП сказав, це може означати втрати даних. Чи можна використовувати Knoppix для збереження файлів (наприклад, фотографії та документи слів) на карту пам'яті або компакт-дисках, перш ніж я спробувати відновити диск? Тоді, якщо я втратити дані на ноутбуку я резервної копії? |
|
| |||
| |||
| Щоб бути чесним мій досвід роботи з Linux і KNOPPIX обмежена, так що я не кращий чоловік, проконсультувати Вас з цього .... Може бути, хтось інший тут буде посада чи пораду. Може бути варто запуск диска відновлення, щоб побачити, якщо Номери Destructibe Recovery Option існує, хоча, якщо вона що буде легкий шлях. Просто будьте обережні, щоб не натискати на все, що може почати повне відновлення, якщо не впевнені назад. Існує й інший спосіб порятунку ваших даних і, що б видалити з жорсткого диска ноутбука і помістити її в USB External Enclosure. Це може бути підключено до іншої системи, щоб тягнути даних / файлів. HTH |
|
| |||
| |||
| Я також сказав, якщо у вас оригінальний диск XP, ви можете бути в змозі виконувати системи репарації. |
|
| |||
| |||
| Спробувати завантажитися з компакт-диска і використання mbrfix на консоль відновлення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition не завантажується? (Необхідний доступ до Boot.ini) | ryannathans | Операційні системи Windows | 12 | 11 липня 2009 07:42 |
| "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" | gramble | General Software чат | 1 | 8 червня 2009 23:28 |
| Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити | hbees888 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 23:01 |
| Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній | trayde | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 07:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |