![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Надявам се някой може да помогне както Ive имам Fujitsu Siemens Comp с запрян 4 processer и арго добивам то към обувка миналото откриването на екрана. Ive опита преинсталиране на Windows, но то имам навик обувка горе, че доколкото да се чете диска така аз се чудех дали някой е имал преди това проблемите, или да го е основен неизправност с Comp ....... всяка помощ ще бъдат оценени благодарност ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на колко години е?
| |||
| |||
| си само на 2 години. Ive и се опита да го почистете и все същите |
|
| |||
| |||
| lst тъй като след Ive отстранени hardrive и пожари Comp нагоре, но след като твърд диск е reinsteted той doesn't как мога аз борба с този проблем някакви идеи ще бъдат оценени |
|
| |||
| |||
| купи нов твърд диск може да бъде единственият изход. вземане на първия опит, че всички връзки са прах безплатно, всеки кабел е мястото, където се е трябвало да бъде и BIOS е настроен на нормални, ако го променя. Второ, ако имате по-стар компютър или дори на различните твърд диск опитайте да сложите, че, ако това doesn't работа опитайте SATA кабел може да бъде счупен. След това мога да кажа на нов твърд диск е единственият път напред |
|
| |||
| |||
| Има ли откриване на твърдия диск в BIOS? Когато включите компютъра? Обикновено се казва "Откриване IDE Hard Drives" или нещо подобно. Също така проверете за зареждане в BIOS. Въпреки че това не звучи като проблем хардуер. |