![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nadam se da netko može pomoći kao ive je dobio Fujitsu Siemens comp sa napregnut 4 processer i licemjerje dobiti Internet to čizma prošlosti otvor zaslona. ive pokušao reinstalirati Windowse, ali Internet navika 'čizma gore da je daleko pročitati disk na taj način Sam bio izvjedljiv ako bilo tko je imao taj prob prije ili je to veliki kvar sa comp ....... bilo koji pomoć bi bilo poštovati zahvalno ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koliko je stara?
| |||
| |||
| njegova samo 2 godina star. i ive pokušao ga čišćenje i još uvijek isti |
|
| |||
| |||
| od LST post ive dalek hardrive i comp požari gore ali jednom hard disk je reinsteted Internet se kako mogu borbu protiv ovog problema bilo koji ideja bi bilo poštovati |
|
| |||
| |||
| kupiti novi hard disk može biti vaš jedini izlaz. najprije pokušajte što jesu li sve veze su bez prašine, svaki kabel je gdje se je trebala biti i bios je postavljen na normalno ako ga promjene. drugo, ako ste stariji pc ili čak drugi tvrdi disk probati staviti da se u, ako je to doesnt rad pokušati SATA kabel on svibanj biti slomljen. nakon toga ja bi rekao novi hard disk je jedini put naprijed |
|
| |||
| |||
| Da li to otkriti hard disk u BIOS? kada uključite računalo? Obično se kaže "Detecting IDE Hard diskovi 'ili nešto po tim linijama. Također provjerite čizma red u bios. Iako se ovo čini kao hardverski problem. |