mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Cant Get paleisti kompiuterį viršų

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 6, 2007, 11:01
Naujas Narys

Default Cant Get paleisti kompiuterį viršų

Tikiuosi, kad kas nors gali padėti, kaip ive got Fujitsu Siemens KOMP su pent 4 processer ir cant get it to boot praeityje atidarymo ekrane. IVE stengėsi įdiegti "Windows", bet tai įprotis parsisiųsti iki šiol, kad skaityti disko tai man buvo įdomu, ar kas nors turėjo tai bū prieš ar tai pagrindinis gedimas su comp ....... Any help appreciated būtų Dėkojame .......
Old Gruodis 6, 2007, 11:03
Donorų grupės

Kaip seniai tai?

perkaitimo, gali prireikti švarus?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 6, 2007, 11:07
Naujas Narys

jos tik 2 metų amžiaus. ir IVE bandė valyti, ir dar tos pačios
Old Gruodis 10, 2007, 15:02
Naujas Narys

nuo lst post IVE pašalintas hardrive ir COMP gaisrai iki bet kai kietasis diskas reinsteted tai doesnt Kaip aš galiu kovoti su šia problema, bet mintis turėtų būti vertinama
Old Gruodis 12, 2007, 10:47
Narys

pirkti naują kietąjį diską gali būti jūsų vienintelis būdas. pirmiausia bando padaryti kad visi sujungimai yra dulkių, kas kabelį kur tai turėtų būti ir BIOS yra nustatyta, kad normalus jei jūs kartą jis. antra, jei turite seną kompiuterį arba net skirtingose disko pasistenkite, kad, jei tai neveikia, pabandykite SATA kabelis gali būti pažeistas. po to, kad aš sakyčiau naujas kietasis diskas yra vienintelis būdas judėti pirmyn
Old Gruodis 12, 2007, 11:15
Narys

Ji aptinka standųjį diską per Bios? Įjungus kompiuterį? Paprastai sako: "Detecting IDE kietieji diskai" ar kažkas palei tas linijas.

Taip pat patikrinkite įkrovos tvarką BIOS. Nors tai skamba Hardware problema.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuteryje nebus įkeliama: ( TOA5T General Hardware Chat 3 31 spalis 2008 04:16
Can't Boot Computer morrowj112 General Hardware Chat 9 4 rugpjūtis 2008 20:11
Kompiuteryje nebus Įkėlimo steve05 Windows "operacinės sistemos 4 8 sausis 2008 12:40
Kompiuteris bus ne boot shramek23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 14 gruodis 2007 17:00
Kompiuteris bus ne boot ss8601 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 Lapkritis 24, 2007 12:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.