![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad kas nors gali padėti, kaip ive got Fujitsu Siemens KOMP su pent 4 processer ir cant get it to boot praeityje atidarymo ekrane. IVE stengėsi įdiegti "Windows", bet tai įprotis parsisiųsti iki šiol, kad skaityti disko tai man buvo įdomu, ar kas nors turėjo tai bū prieš ar tai pagrindinis gedimas su comp ....... Any help appreciated būtų Dėkojame ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip seniai tai?
| |||
| |||
| jos tik 2 metų amžiaus. ir IVE bandė valyti, ir dar tos pačios |
|
| |||
| |||
| nuo lst post IVE pašalintas hardrive ir COMP gaisrai iki bet kai kietasis diskas reinsteted tai doesnt Kaip aš galiu kovoti su šia problema, bet mintis turėtų būti vertinama |
|
| |||
| |||
| pirkti naują kietąjį diską gali būti jūsų vienintelis būdas. pirmiausia bando padaryti kad visi sujungimai yra dulkių, kas kabelį kur tai turėtų būti ir BIOS yra nustatyta, kad normalus jei jūs kartą jis. antra, jei turite seną kompiuterį arba net skirtingose disko pasistenkite, kad, jei tai neveikia, pabandykite SATA kabelis gali būti pažeistas. po to, kad aš sakyčiau naujas kietasis diskas yra vienintelis būdas judėti pirmyn |
|
| |||
| |||
| Ji aptinka standųjį diską per Bios? Įjungus kompiuterį? Paprastai sako: "Detecting IDE kietieji diskai" ar kažkas palei tas linijas. Taip pat patikrinkite įkrovos tvarką BIOS. Nors tai skamba Hardware problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteryje nebus įkeliama: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2008 04:16 |
| Can't Boot Computer | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4 rugpjūtis 2008 20:11 |
| Kompiuteryje nebus Įkėlimo | steve05 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 sausis 2008 12:40 |
| Kompiuteris bus ne boot | shramek23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 gruodis 2007 17:00 |
| Kompiuteris bus ne boot | ss8601 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 24, 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |