![]() |
|
| |||
| |||
| Ceru, ka kāds var palīdzēt kā ive got FUJITSU SIEMENS comp ar pent 4 processer un cant get to boot pagātnē sākuma ekrāns. IVE mēģinājis pārinstalēt windows, bet tas paradis boot pat tik tālu, lai lasītu diska lai man bija jautājums, ja kāds ir bijusi šī prob pirms vai tas ir galvenais darbības traucējumu ar comp ....... any help būtu gratefully appreciated ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cik vecs tas ir?
| |||
| |||
| tā tikai 2 gadu vecumam. un IVE mēģināja tīrīšana, un vēl pats |
|
| |||
| |||
| kopš LST post IVE noņemt hardrive un comp iedegsies bet tad, kad cietais disks ir reinsteted to doesn't kā es varu cīnīties pret šo problēmu jebkuras idejas būtu jāvērtē |
|
| |||
| |||
| nopirkt jaunu cieto disku varētu būt jūsu vienīgā izeja. vispirms mēģināt pārliecināties visi savienojumi ir bez putekļiem, katrs kabelis ir, ja ir vajadzētu būt, un BIOS ir iestatīts uz normālu, ja jūs izmaiņas to. Otrkārt, ja jums ir vecāks dators vai pat dažādu cieto disku pamēģiniet ievietot, ka, ja šis doesn't darbs mēģināt sata kabeli, tas var būt bojāts. Pēc tam es gribētu teikt, jauns cietais disks ir vienīgais ceļš |
|
| |||
| |||
| Vai atklāt cieto disku pie BIOS? Ieslēdzot pc? Parasti saka "Detecting IDE Cietie diski", vai kaut kas pa šo līniju. Pārbaudiet arī boot secībā BIOS. Kaut gan tas izklausīsies Hardware problēmas. |
![]() |
|
| Bookmarks |