![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam nadzieję, że ktoś może pomóc w ive got Fujitsu Siemens Comp z pent 4 processer i cant get it to boot przeszłości ekranu otwarcia. ive wypróbowany ponownej instalacji systemu Windows ale przyzwyczajenie rozruchu, że daleko do odczytu dysku, tak i zastanawiałem się, czy ktoś miał ten prob przed czy jest to poważne usterki z komp ....... wszelki współpracownik byłby być wdzięcznie docenione ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| how old is it?
| |||
| |||
| jej tylko 2 roku życia. i ive wypróbowany czyszczeniu i wciąż ten sam |
|
| |||
| |||
| od LST po ive usunąć dysk twardy i pożary komp się tylko raz dysk twardy jest reinsteted it doesnt Jak można zwalczyć ten problem wszelkie pomysły będą mile widziane |
|
| |||
| |||
| kupić nowy dysk twardy może być jedynym wyjściem. najpierw upewnić wszystkich połączeń wolna od kurzu, każdy przewód jest gdzie ma być i że BIOS jest ustawiony do normalnych, jeśli zmodyfikowany. Po drugie, jeśli starszych komputerów, a nawet inny dysk spróbuj umieścić, że w razie that doesnt work try SATA kabel może być uszkodzony. Potem powie nowy dysk twardy jest jedynym sposobem na wyjście |
|
| |||
| |||
| Czy wykryje dysk w BIOS? po włączeniu komputera? Zwykle mówi "Detecting IDE Dyski twarde" czy coś w tym kierunku. Sprawdź również kolejność rozruchu w systemie BIOS. Choć brzmi jak problem ze sprzętem. |
![]() |
|
| Zakładki |