![]() |
|
| |||
| |||
| Birinin ive olarak yardım eder bir Fujitsu Siemens var bir hapsedilmiş 4 processer ile comp ve boot açılış ekranı geçmişte get it cant. ive pencere yeniden denedi ancak kimse bu prob olmuştur veya daha önce comp ile önemli bir arıza ....... o öylesine i merak ediyorum o kadar bu kadar diski okumak için önyükleme alışkanlık herhangi bir yardım minnetle ....... mutluluk duyacağız ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne kadar eski o?
| |||
| |||
| onun sadece 2 yaşında. ve ive temizlenmesi ve hala aynı çalıştı |
|
| |||
| |||
| başlangıç lst sonrası ive kaldırıldı hardrive ve comp yangınları kadar ancak bir kez sabit disk nasıl i herhangi bir fikir mutluluk duyacağız bu sorunla mücadele için doesnt reinsteted olduğunu |
|
| |||
| |||
| yeni bir sabit sürücü, tek çıkış yolu olabilir satın alın. eğer ilk olarak tüm bağlantıları tozsuz olduğundan emin, her kablo nerede ve bios olması gerekiyordu olması normal olarak ayarlanır yapmayı deneyin. ikinci, eski bir hatta farklı bir sabit disk pc varsa ki, eğer o doesnt iş bu kırılmış olabilir SATA kablosu deneyin koymayı deneyin. sonra ben yeni bir sabit disk tek yol olduğunu söyleyebilirim |
|
| |||
| |||
| O BIOS sabit disk algılar? zaman pc kapatmak? Genellikle 'diyor saptamak IDE Sabit diskler' falan bu doğrultuda. Ayrıca BIOS açılış sırasını kontrol edin. Ancak bu bir donanım sorunu gibi ses yok. |