![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я сподіваюся, хтось може допомогти як Ive Got Fujitsu Siemens Comp з Pent 4 processer и косяк отримати його для завантаження останніх відкриття екрану. Ive спробували перевстановити Windows, але це звичай завантаження, що далеко прочитати диск, так що мені було цікаво, якщо хто мав до цього проб чи це великий збій з Comp ....... будь-яка допомога буде з вдячністю оцінив ....... ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ж це було?
| |||
| |||
| єдиною 2 років. Ive і спробував її очищення і все той же |
|
| |||
| |||
| З LST пост Ive видалені Hardrive і Comp запускає але коли жорсткий диск reinsteted його doesn't Як можна боротися з цією проблемою будь-які ідеї Буду вдячний |
|
| |||
| |||
| купити новий жорсткий диск може бути вашим єдиним виходом. перша спроба ухвалення впевнений, що всі з'єднання пилу, кожен кабель, де повинен бути і BIOS встановлений на нормальній роботі, якщо Ви змінили її. По-друге, якщо у Вас є старий комп'ютер або навіть на іншому жорсткому диску спробувати покласти, що, якщо це оленяча шкіра робота спробувати SATA кабель може бути порушений. Після цього я б сказала, що новий жорсткий диск представляє собою єдиний шлях вперед |
|
| |||
| |||
| Чи має виявити жорсткий диск в BIOS? Коли ви вмикаєте комп'ютер? Зазвичай говорить: "Виявлення IDE жорсткі диски або щось в цьому напрямку. Також перевірити порядок завантаження в BIOS. Хоча це звучить як проблем з обладнанням. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не завантажується: ( | TOA5T | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 04:16 |
| Не може завантажитися Комп'ютерні | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 серпня 2008 20:11 |
| Комп'ютер не завантажується | steve05 | Операційні системи Windows | 4 | 8 січня 2008 12:40 |
| Комп'ютер не буде завантажуватися | shramek23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 грудня 2007 17:00 |
| Комп'ютер не завантажується | ss8601 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 24 листопада 2007 12:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |