![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Надявам се това е правилният форум! Добре, като странен проблем със CD устройство на Dell OptiPlex SX260, runnning Windows 2000 Professional: В CD Drive е призната от компютъра - т.е.. Той показва в списъка по My Computer, хардуер, казва мениджър на хардуера е инсталиран и работи правилно, и захранващи устройства към нея - т.е.. устройството ще се отвори / затваряне при натиск. Въпреки това, когато поставите диска в устройството, то прави шум се очаква, при зареждане на диск, но никога не получава повече - вместо да го поддържа този начин и никога не се товари на компактдиска. Кликвайки върху диск в My Computer УОЗ съобщение на Windows с молба да поставите диска в устройството. Компютърът се явява без вируси според Avast Pro, CCleaner е определила всички въпроси на регистъра е установено др Google = няма подобен проблем на Windows 2000 хаха. Помощ! Аз съм доста компетентни с компютъра, така чувствам, че имам нужда от помощ сега от вас, момчета, тъй като това ми е загубил! Благодарности Богат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли само с един диск или с няколко дискове?
Може би е необходимо почистване на лазера - ако това е случая аз просто препоръча получаване друго устройство, тъй като те са толкова евтино да купя това е просто много по-караница elss! Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Това е с всеки диск да поставя там. CD-R, CD-RW, Microsoft дискове, CD's музика и т.н. и т.н. др Аз ще постави в друг диск, но с модела, това е, това е едно странно - ултра малък др Един бърз поглед на сайта Dell не повърна устройство става: ( |
|
| |||
| |||
| Като един бърз поглед към нея, тя взема обикновен Dell CD / DVD карам като те използват в своите лаптопи - Знам, че тези, които са в училище, които са подобни на тези също така да карам. Аз трябва да погледнете и да видим дали мога да намеря някой. |
|
| |||
| |||
| А добре - не бях дори мисълта за възможността той да бъде лаптоп карам! ![]() Ако имате нещо, разположена около, моля да ме уведомите, аз може да се заинтересува. Благодарности Богат |
|
| |||
| |||
| След гледам кръг не мога да намеря резервен. Евтините на Ebay е около £ 30 Inc P & стр. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще получите на "залива. Предполагам, че е решението? Единицата не е точно струва много повече, така че се чудех дали това е дори струва сега хаха. |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен, че трябва да бъда честен. Ако не виждате CD's тогава бих Предполагам, че нещо не е наред с DVD карам и че ще ми бъде първата точка на повикване. Или, ако си мислиш за получаването на нов компютър в бъдеще, така или иначе, след това можеш да получа една USB за сега и след това получи нов компютър в по-късна дата. Или, ако сте loacted близо до мен можете да мушкам и бих могъл да погледна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какви са спецификациите на компютъра? колко и в бъдеще ще бъде получаването на нов? honeslty дори не nowing спецификациите бих казал, си заслужава, но този просто ме защото аз обичам да имам тона стари компютри, работа в моята къща (но аз имам и няма нужда от повече !!!!!)
| |||
| |||
| Просто друга мисъл - са всички драйвери до датата за CD диск? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изключване Windows XP Professional | Jon | Windows операционни системи | 1 | 22-ри октомври 2009 година 20:22 |
| Преинсталирането на Windows XP Professional? Windows XP инсталиране е повреден! | LegendaryFire | Windows операционни системи | 11 | 17 Авг 2009 12:17 |
| Windows Me Аудио проблем. Имам Dell Optiplex Gx150 | Mohi212 | Мултимедия & Codecs | 4 | 18 Март 2009 15:57 |
| Dell Optiplex gx260 За телевизия | Kevan Кели | Общи Хардуер Чат | 2 | 17 април 2008 20:57 |
| DELL OPTIPLEX 500Mbr + BIOS Редакция AO7 Прибавяне Harddrive | THEDENTIST | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Дек 2007 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |