menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačním systémem Windows 2K Professional ...

Reply

Thread Nástroje
Old 6. října 2008, 05:17
Nový člen skupiny

Default CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačním systémem Windows 2K Professional ...

Ahoj Lidi,

Doufám, že je to správné fórum!

Ok, s podivnou problém s CD mechanika na Dell Optiplex SX260, aplikaci Windows 2000 Professional:

CD mechanika je uznán v počítači - tzn. se zobrazí v seznamu pod Tento počítač, Hardware Manager říká hardware je nainstalován a běží správně, a to dodává energii - a to tedy. mechaniky se spíná / li stisknuto.

Nicméně, při vložení CD do mechaniky, to způsobuje, že hluk se očekávalo, při načítání CD, ale nikdy se žádné další - namísto toho neustále dělá to a nikdy nahrál CD.

Kliknutím na disk ve složce Tento počítač se systémem Windows se objeví zpráva s požadavkem na vložení CD do mechaniky.

Počítač se zdá být virus zdarma podle Avast Pro, CCleaner má pevnou registru všech otázkách, bylo zjištěno, atd.

Google = žádný podobný problém v systému Windows 2000 lol. HELP!

Jsem docela příslušnými s PC tak pocit, že potřebuju pomoc hned od vás chlapi, jak je to ztracené mě!

Díky

Rich
Old 6. října 2008, 08:20
Dárce Skupina

Default CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačním systémem Windows 2K Professional ...

Je to pouze jeden disk nebo s několika discích?

Možná, že laser potřebuje úklid - pokud je to v případě bych jen doporučit, jak se jiný disk, protože jsou tak levné, aby si ji koupili jen mnohem elss problém!

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6. října 2008, 08:25
Nový člen skupiny

Je to v každém disku jsem tam. CD-R, CD-RW, Microsoft disků, hudební CD, atd atd atd.

Chtěl bych dát jiný disk, ale jako model je, je to divný jedno - ultra malý apod. Rychlý pohled na Dell místě nebyly vzpažit náhradní disk: (
Old 6. října 2008, 08:34
Dárce Skupina

S rychle se na to podívat, to je běžné dell CD / DVD mechaniky, jako je jejich použití ve svých notebooků - Já vím, ty jsme ve škole, které jsou podobné také na tyto disky.

Budu se muset podívat a zjistit, jestli můžu najít.
Old 6. října 2008, 08:37
Nový člen skupiny

Aha ok - jsem myslel, ani o možnosti, že je přenosný disk!

Pokud máte něco leží kolem, dejte mi prosím vědět, můžu mít zájem.

Díky

Rich
Old 6. října 2008, 08:48
Dárce Skupina

Poté, co hledáte kolo Nemohu najít náhradní. Nejlevnější na eBay je asi 30 liber vč P & S.
Old 6. října 2008, 08:53
Nový člen skupiny

Díky, budu mít na 'Bay.

Myslíš, že je řešení? Jednotku, není zrovna moc dobré už, tak bych, je to ještě stojí za to hned lol.
Old 6. října 2008, 08:56
Dárce Skupina

Nejsem si jistý, které mají být upřímný.

Pokud není vidět na CD, pak bych GUESS je to něco špatného na DVD a že by bylo moje první místo volání. Nebo, pokud jste přemýšlel, jak se nové PC v budoucnu tak jako tak, pak by mohl dostat jen jeden pro USB a hned potom si pořídit nový PC později.

Nebo pokud jste loacted u mě můžeš pop a můžu se podívat na to.
Old 6. října 2008, 18:16
Dárce Skupina

Jaké jsou specifikace na počítači? kolik v budoucnu budete získání nového zaměstnání? honeslty ani nowing se specifikací bych řekl svůj význam, ale to je jen můj způsobit i lásku mít tun starých pracovní počítače v mém domě (ale já jsem žádný Potřebuju víc !!!!!)

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 8. října 2008, 08:57
Dárce Skupina

Just another myšlení - jsou všechny ovladače až na datum pro CD mechaniku?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vypnutí systému Windows XP Professional jon Operační systémy Windows 1 22.října 2009 20:22
Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? LegendaryFire Operační systémy Windows 11 17. srpna 2009 12:17
Windows Me Audio problému. Mám Dell Optiplex Gx150 Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 18. března 2009 15:57
Dell Optiplex gx260 televize Kevan Kelly Obecné Hardware Chat 2 17. dubna 2008 20:57
DELL OPTIPLEX 500Mbr + Bios Revize AO7 Přidání pevný disk THEDENTIST Drives & Removable Media 3 19. prosince 2007 12:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.