![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Doufám, že je to správné fórum! Ok, s podivnou problém s CD mechanika na Dell Optiplex SX260, aplikaci Windows 2000 Professional: CD mechanika je uznán v počítači - tzn. se zobrazí v seznamu pod Tento počítač, Hardware Manager říká hardware je nainstalován a běží správně, a to dodává energii - a to tedy. mechaniky se spíná / li stisknuto. Nicméně, při vložení CD do mechaniky, to způsobuje, že hluk se očekávalo, při načítání CD, ale nikdy se žádné další - namísto toho neustále dělá to a nikdy nahrál CD. Kliknutím na disk ve složce Tento počítač se systémem Windows se objeví zpráva s požadavkem na vložení CD do mechaniky. Počítač se zdá být virus zdarma podle Avast Pro, CCleaner má pevnou registru všech otázkách, bylo zjištěno, atd. Google = žádný podobný problém v systému Windows 2000 lol. HELP! Jsem docela příslušnými s PC tak pocit, že potřebuju pomoc hned od vás chlapi, jak je to ztracené mě! Díky Rich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pouze jeden disk nebo s několika discích?
| |||
| |||
| Je to v každém disku jsem tam. CD-R, CD-RW, Microsoft disků, hudební CD, atd atd atd. Chtěl bych dát jiný disk, ale jako model je, je to divný jedno - ultra malý apod. Rychlý pohled na Dell místě nebyly vzpažit náhradní disk: ( |
|
| |||
| |||
| S rychle se na to podívat, to je běžné dell CD / DVD mechaniky, jako je jejich použití ve svých notebooků - Já vím, ty jsme ve škole, které jsou podobné také na tyto disky. Budu se muset podívat a zjistit, jestli můžu najít. |
|
| |||
| |||
| Aha ok - jsem myslel, ani o možnosti, že je přenosný disk! ![]() Pokud máte něco leží kolem, dejte mi prosím vědět, můžu mít zájem. Díky Rich |
|
| |||
| |||
| Poté, co hledáte kolo Nemohu najít náhradní. Nejlevnější na eBay je asi 30 liber vč P & S. |
|
| |||
| |||
| Díky, budu mít na 'Bay. Myslíš, že je řešení? Jednotku, není zrovna moc dobré už, tak bych, je to ještě stojí za to hned lol. |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, které mají být upřímný. Pokud není vidět na CD, pak bych GUESS je to něco špatného na DVD a že by bylo moje první místo volání. Nebo, pokud jste přemýšlel, jak se nové PC v budoucnu tak jako tak, pak by mohl dostat jen jeden pro USB a hned potom si pořídit nový PC později. Nebo pokud jste loacted u mě můžeš pop a můžu se podívat na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké jsou specifikace na počítači? kolik v budoucnu budete získání nového zaměstnání? honeslty ani nowing se specifikací bych řekl svůj význam, ale to je jen můj způsobit i lásku mít tun starých pracovní počítače v mém domě (ale já jsem žádný Potřebuju víc !!!!!)
| |||
| |||
| Just another myšlení - jsou všechny ovladače až na datum pro CD mechaniku? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vypnutí systému Windows XP Professional | jon | Operační systémy Windows | 1 | 22.října 2009 20:22 |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Windows Me Audio problému. Mám Dell Optiplex Gx150 | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 18. března 2009 15:57 |
| Dell Optiplex gx260 televize | Kevan Kelly | Obecné Hardware Chat | 2 | 17. dubna 2008 20:57 |
| DELL OPTIPLEX 500Mbr + Bios Revize AO7 Přidání pevný disk | THEDENTIST | Drives & Removable Media | 3 | 19. prosince 2007 12:09 |
| Thread Nástroje | |
| |