μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

CD Drive ζητήματα σχετικά με την Dell Optiplex SX260, εκτελεί Windows 2K Professional ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 05:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Guys,

Ελπίζω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα!

Εντάξει, έχουν ένα παράξενο πρόβλημα με το CD Drive για την Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional:

Το CD Drive είναι αναγνωρισμένο από τον υπολογιστή - δηλαδή. δείχνει στον κατάλογο υπό τον υπολογιστή μου, Υλικό Διευθυντής λέει ότι το υλικό είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί σωστά, και τροφοδοτικά προς αυτό - δηλαδή. η κίνηση θα ανοίξει / κλείσει όταν πιέζεται.

Ωστόσο, όταν τοποθετείτε ένα CD στη μονάδα, θα κάνει το θόρυβο αναμένεται, κατά τη φόρτωση ένα CD, αλλά ποτέ δεν γίνεται καμία περαιτέρω - αντί να διατηρεί τον τρόπο αυτό και ποτέ δεν φορτώνει το CD.

Κάνοντας κλικ στη μονάδα δίσκου στον υπολογιστή μου αναδύεται ένα μήνυμα των Windows που σας ζητά να τοποθετήσετε ένα CD στη μονάδα.

Ο υπολογιστής φαίνεται να είναι ιός δωρεάν σύμφωνα με Avast Pro, CCleaner έχει καθοριστεί όλα τα θέματα που βρέθηκαν μητρώου κλπ.

Google = δεν παρόμοιο θέμα σχετικά με Windows 2000 lol. HELP!

Είμαι αρκετά αρμόδιο με τον υπολογιστή, έτσι αισθάνονται ότι χρειάζομαι βοήθεια από εσάς τώρα παιδιά, όπως αυτό με έχει χαθεί!

Ευχαριστώ

Πλούσια
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:20
Ομάδα Δωρητών

Είναι μόνο με ένα δίσκο ή με αρκετούς δίσκους;

Ίσως το λέιζερ ανάγκες καθαρισμού - εάν αυτή είναι η περίπτωση θα ήθελα απλώς να συστήσω να πάρει μια άλλη μονάδα δίσκου που είναι τόσο φθηνή να αγοράσουν είναι απλώς πολύ ταλαιπωρία elss!

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Είναι με οποιονδήποτε δίσκο έβαλα εκεί μέσα. CD-R, CD-RW, Microsoft Δίσκοι, κτλ κτλ CD μουσικής, κ.λπ.

Θα ήθελα να θέσω ένα άλλο δίσκο μέσα, αλλά είναι το μοντέλο είναι, είναι ένα παράξενο ένα - πολύ μικρό κ.λπ. Μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα της Dell δεν είχε ρίξει ένα δίσκο αντικατάστασης: (
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:34
Ομάδα Δωρητών

Έχοντας μια γρήγορη ματιά, παίρνει ένα συνηθισμένο dell CD / DVD drive, όπως αυτές χρησιμοποιούνται σε φορητούς υπολογιστές τους - ξέρω αυτά που έχουμε στο σχολείο που είναι παρόμοια επίσης να λάβει τις μονάδες αυτές.

Θα ρίξουμε μια ματιά και να δω αν μπορώ να βρω ένα.
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Ah ok - δεν είχα καν σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι ένα φορητό δίσκο!

Αν έχετε κάτι που βρίσκεται κοντά, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω, μπορεί να ενδιαφέρονται.

Ευχαριστώ

Πλούσια
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:48
Ομάδα Δωρητών

Μετά ψάχνετε γύρος δεν μπορώ να βρω μια εφεδρική. Φτηνότερες σε ebay είναι περίπου £ 30 inc P & P.
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ, θα πάρω με το κόλπο ".

Υπολογίζω ότι είναι η λύση; Η μονάδα δεν είναι ακριβώς αξίζει πολύ πια, ώστε αναρωτιούνται αν είναι ακόμη και αξίζει τον κόπο τώρα lol.
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 08:56
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι σίγουρος για να είμαι ειλικρινής.

Εάν δεν βλέπετε το CD, τότε θα GUESS είναι κάτι λάθος με το δίσκο DVD και ότι θα είναι η πρώτη μου παρατήρηση της κλήσης. Ή, αν σκέφτεστε να πάρει ένα νέο υπολογιστή και στο μέλλον έτσι κι αλλιώς, τότε θα μπορούσατε να πάρετε μόνο ένα USB μία για τώρα και στη συνέχεια να πάρετε ένα νέο υπολογιστή σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ή αν είστε κοντά μου loacted θα μπορούσατε να το ποπ και θα μπορούσα να έχω μια ματιά.
Old 6 Οκτωβρίου, 2008, 18:16
Ομάδα Δωρητών

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του υπολογιστή; πόσο στο μέλλον θα πρέπει να έχετε πάρει μια νέα; honeslty δεν nowing ακόμη και το i specs θα έλεγα ότι του αξίζει αλλά thats ακριβώς εγώ αιτία μου αρέσει να έχουν τόνους από παλιούς υπολογιστές που εργάζονται στο σπίτι μου (μα εγώ έχω Δεν χρειάζονται περισσότερα !!!!!)

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 8 Οκτωβρίου, 2008, 08:57
Ομάδα Δωρητών

Απλά άλλη σκέψη - είναι όλοι οι οδηγοί μέχρι σήμερα για τη μονάδα δίσκου CD;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.