manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

CD pitanja o Dell Optiplex SX260, Windows 2K Stručni ...

Reply

Thread Tools
Old 6. listopad 2008, 05:17
Novi član grupe

Hi momački,

Nadam se da je ovo ispravan forum!

Ok, ima čudan problem sa CD Drive na Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional:

CD Drive je priznala računalo - ie. pokazuje na popisu pod My Computer Hardware Manager kaže hardvera je ispravno instaliran i pokrenut, i daje moć da ga - ie. voziti će se otvoriti / zatvoriti kada se pritisne.

Međutim, kada umetnete CD u pogon, čini buke je očekivano, prilikom utovara CD-a, ali nikada ne dobije daljnje - umjesto da ga drži ovaj događaj i nikada ne učitava CD-a.

Klikom na disk u My Computer Windows pops gore poruku od vas tražiti da umetnete CD u pogon.

Čini se da je računalni virus slobodan prema Avast Pro, CCleaner je fiksni sve registar pitanja postaviti Internet itd.

Google = no sličan problem na Windows 2000 lol. HELP!

Ja sam prilično nadležni s računalom, tako je osjećam da mi treba pomoć sada od vas momci, jer ovo mi je izgubio!

Hvala

Rich
Old 6. listopad 2008, 08:20
Donatorska Grupa

Da li je to samo jedan disk ili sa više diskova?

Možda laser potreba za čišćenje - ako je to slučaj samo ja bih preporučiti uzimajući drugi pogon, kako su tako jeftini za kupiti to je samo puno elss gnjavaža!

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 6. listopad 2008, 08:25
Novi član grupe

To je s bilo kojim diskom sam stavio tamo. CD-R, CD-RW, Microsoft diskovi, glazbe CD-a itd itd itd.

Ja bih stavio u drugi pogon, ali se model je, to je čudan jedan - ultra mali itd. brz pogled na Dell stranicama nije zameriti zamjenski disk: (
Old 6. listopad 2008, 08:34
Donatorska Grupa

Imajući brzo na to gledate, to traje obična dolina CD / DVD voziti kao što je oni koristiti u svojim laptopima - Znam one koje su u školi koji su slični također uzeti ovi pogoni.

Ja ću imati izgled i vidjeti ako ja mogu naći jedan.
Old 6. listopad 2008, 08:37
Novi član grupe

Ah ok ne - Imao sam čak i razmišljao o mogućnosti da ga se laptop drive!

Ako imate bilo izležavanja, javite mi znamo, ja svibanj biti zainteresirani.

Hvala

Rich
Old 6. listopad 2008, 08:48
Donatorska Grupa

Nakon pregleda kruga Ja ne mogu naći rezervni. Najjeftinije na ebay je oko £ 30 inc P & P.
Old 6. listopad 2008, 08:53
Novi član grupe

Hvala, ja ću se na 'zaljev.

Računati da je rješenje? Jedinica nije točno vrijedi puno više, tako da pitate ako je to čak i isplati sada lol.
Old 6. listopad 2008, 08:56
Donatorska Grupa

Nisam siguran da budem iskren.

Ako svoj 'ne vidi CD-a onda bih pogodak svoj' nešto nepravda s određeni član DVD voziti i da će biti moja prva točka poziva. Ili, ako se misli na dobivanje jedan nov PC-u budućnosti ionako, onda te mogao pravedan dobiti USB jedan za sada, a zatim dobiti novo računalo na kasniji datum.

Ili, ako ste loacted kod mene ste mogli banuti i ja mogao imati pogled na njega.
Old 6. listopad 2008, 18:16
Donatorska Grupa

Koje su specifikacije od računala? koliko u budućnosti će Vam biti dobivanje jedan nov pojedinac? honeslty ni nowing naočale ja bih rekao da je vrijedan, ali taj mi je nanijeti ja pravedan hatar to imati tona starih računala rade u mojoj kući (ali imam niti mi treba više !!!!!)

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 8. listopada 2008, 08:57
Donatorska Grupa

Samo još mislio - svi su vozači do datuma za CD pogon?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.