kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

CD-meghajtó problémák a Dell Optiplex SX260, Windows 2K Professional ...

Reply

Téma eszközök
Old Október 6 2008, 05:17
Új tag Csoport

Default CD-meghajtó problémák a Dell Optiplex SX260, Windows 2K Professional ...

Hi Guys,

Remélem, ez a megfelelő fórum!

Ok, egy furcsa probléma a CD-meghajtó a Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional:

A CD meghajtó az a számítógép, - ie. Azt mutatja meg, hogy a listán a My Computer, Hardware igazgató azt mondja, hogy a hardver telepítve van és megfelelően működik, és ellátja árammal it - ie. a meghajtó nyit / zárása, amikor nyomni.

Azonban, ha be egy CD-t a meghajtóba, akkor az a zaj várható, amikor a berakodás a CD-t, de soha nem jut tovább -, ahelyett, hogy folyton ezt, és soha nem betölti a CD-t.

Kattintva a meghajtót a My Computer durran megjelöl egy Windows üzenet kérve, hogy helyezze be a CD-t a meghajtóba.

A számítógépet úgy tűnik, hogy vírusmentes az Avast Pro, CCleaner rögzítette a rendszerleíró kérdésekre talált stb

Google = nincs hasonló probléma a Windows 2000 lol. HELP!

Én tisztességesen illetékes PC annyira érzi, hogy segíteni kell, most a srácok, mert ez nekem nincs!

Köszönöm

Rich
Old Október 6 2008, 08:20
Donor Group

Default CD-meghajtó problémák a Dell Optiplex SX260, Windows 2K Professional ...

Ez csak egy lemez, vagy a több lemezre?

Lehet, hogy a lézer kell tisztítani - ebben az esetben azt javasoljuk, csak a szerzés egy másik meghajtón, mivel ezek igen olcsó vásárolni csak sokkal elss szóváltás!

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 6 2008, 08:25
Új tag Csoport

Ez minden lemezt tettem oda. CD-R, CD-RW, Microsoft lemezek, zenei CD, stb, stb, stb

I would be egy másik meghajtó, de az a modell is, ez egy fura egy - ultra kicsi stb Egy gyors pillantást a Dell honlapján nem dobja ki egy meghajtó csere: (
Old Október 6 2008, 08:34
Donor Group

Miután egy gyors pillantást, akkor azt egy rendes dell CD / DVD meghajtó, mint amennyit felhasznál a laptopok - Tudom, akik már az iskolában is, amelyek hasonló, hogy ezeket a meghajtókat.

Azt kell megnézni, és ha talál egyet.
Old Október 6 2008, 08:37
Új tag Csoport

Ah ok - Erre nem is gondoltam a lehetőséget, hogy egy laptop meghajtó!

Ha van valami körül fekvő, kérjük, tudassa velem, én is érdekelt.

Köszönöm

Rich
Old Október 6 2008, 08:48
Donor Group

Miután körülnézve nem találok egy tartalék. Legolcsóbb az ebay mintegy 30 £ inc P & P.
Old Október 6 2008, 08:53
Új tag Csoport

Thanks, I will get a "öbölben.

Számítsuk ez a megoldás? Az egység nem pontosan sokkal többet ér, úgy gondoltam, ha még érdemes most lol.
Old Október 6 2008, 08:56
Donor Group

Nem vagyok benne biztos, hogy őszinte legyek.

Ha nem látod a CD, akkor azt hiszem ezt valami baj van a DVD-meghajtó, és ez lesz az első hívást. Vagy, ha gondolt kapok egy új számítógépet a jövőben mindenképpen, akkor is csak egy USB-egy most majd kap egy új számítógép egy későbbi időpontban.

Vagy ha loacted közelében nekem akkor pop és tudtam, hogy nézd meg azt.
Old Október 6 2008, 18:16
Donor Group

Melyek a szemüveg, a számítógép? hogy mennyi lesz a jövőben, akkor is kap egy újat? honeslty sem nowing a specs azt mondanám, hogy megéri, de amit csak én Mert szeretlek, hogy tonna régi dolgozó számítógépek a házamban (de nekem nincs szükségem több !!!!!)

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Október 8. 2008, 08:57
Donor Group

Csak még egy gondolat - mind a vezetők naprakész a CD-meghajtót?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kikapcsolása Windows XP Professional : Jon A Windows operációs rendszerek 1 Október 22, 2009 20:22
Újratelepíteni a Windows XP Professional? A Windows XP telepítő sérült!? LegendaryFire A Windows operációs rendszerek 11 17. augusztus 2009 12:17
Windows Me Audio probléma. I have a Dell Optiplex Gx150 Mohi212 Multimédia és kodekek 4 18. március 2009 15:57
Dell Optiplex gx260 a televíziós Kevan Kelly Általános fémáru Chat 2 17. április 2008 20:57
DELL Optiplex 500Mbr + Bios Revision AO7 Adding merevlemez THEDENTIST Drives & Removable Media 3 19. december 2007 12:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.