![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Remélem, ez a megfelelő fórum! Ok, egy furcsa probléma a CD-meghajtó a Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional: A CD meghajtó az a számítógép, - ie. Azt mutatja meg, hogy a listán a My Computer, Hardware igazgató azt mondja, hogy a hardver telepítve van és megfelelően működik, és ellátja árammal it - ie. a meghajtó nyit / zárása, amikor nyomni. Azonban, ha be egy CD-t a meghajtóba, akkor az a zaj várható, amikor a berakodás a CD-t, de soha nem jut tovább -, ahelyett, hogy folyton ezt, és soha nem betölti a CD-t. Kattintva a meghajtót a My Computer durran megjelöl egy Windows üzenet kérve, hogy helyezze be a CD-t a meghajtóba. A számítógépet úgy tűnik, hogy vírusmentes az Avast Pro, CCleaner rögzítette a rendszerleíró kérdésekre talált stb Google = nincs hasonló probléma a Windows 2000 lol. HELP! Én tisztességesen illetékes PC annyira érzi, hogy segíteni kell, most a srácok, mert ez nekem nincs! Köszönöm Rich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez csak egy lemez, vagy a több lemezre?
| |||
| |||
| Ez minden lemezt tettem oda. CD-R, CD-RW, Microsoft lemezek, zenei CD, stb, stb, stb I would be egy másik meghajtó, de az a modell is, ez egy fura egy - ultra kicsi stb Egy gyors pillantást a Dell honlapján nem dobja ki egy meghajtó csere: ( |
|
| |||
| |||
| Miután egy gyors pillantást, akkor azt egy rendes dell CD / DVD meghajtó, mint amennyit felhasznál a laptopok - Tudom, akik már az iskolában is, amelyek hasonló, hogy ezeket a meghajtókat. Azt kell megnézni, és ha talál egyet. |
|
| |||
| |||
| Ah ok - Erre nem is gondoltam a lehetőséget, hogy egy laptop meghajtó! ![]() Ha van valami körül fekvő, kérjük, tudassa velem, én is érdekelt. Köszönöm Rich |
|
| |||
| |||
| Miután körülnézve nem találok egy tartalék. Legolcsóbb az ebay mintegy 30 £ inc P & P. |
|
| |||
| |||
| Thanks, I will get a "öbölben. Számítsuk ez a megoldás? Az egység nem pontosan sokkal többet ér, úgy gondoltam, ha még érdemes most lol. |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, hogy őszinte legyek. Ha nem látod a CD, akkor azt hiszem ezt valami baj van a DVD-meghajtó, és ez lesz az első hívást. Vagy, ha gondolt kapok egy új számítógépet a jövőben mindenképpen, akkor is csak egy USB-egy most majd kap egy új számítógép egy későbbi időpontban. Vagy ha loacted közelében nekem akkor pop és tudtam, hogy nézd meg azt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Melyek a szemüveg, a számítógép? hogy mennyi lesz a jövőben, akkor is kap egy újat? honeslty sem nowing a specs azt mondanám, hogy megéri, de amit csak én Mert szeretlek, hogy tonna régi dolgozó számítógépek a házamban (de nekem nincs szükségem több !!!!!)
| |||
| |||
| Csak még egy gondolat - mind a vezetők naprakész a CD-meghajtót? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kikapcsolása Windows XP Professional | : Jon | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 22, 2009 20:22 |
| Újratelepíteni a Windows XP Professional? A Windows XP telepítő sérült!? | LegendaryFire | A Windows operációs rendszerek | 11 | 17. augusztus 2009 12:17 |
| Windows Me Audio probléma. I have a Dell Optiplex Gx150 | Mohi212 | Multimédia és kodekek | 4 | 18. március 2009 15:57 |
| Dell Optiplex gx260 a televíziós | Kevan Kelly | Általános fémáru Chat | 2 | 17. április 2008 20:57 |
| DELL Optiplex 500Mbr + Bios Revision AO7 Adding merevlemez | THEDENTIST | Drives & Removable Media | 3 | 19. december 2007 12:09 |
| Téma eszközök | |
| |