mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Kompaktinių diskų klausimus Dell Optiplex SX260, Windows 2K Profesionalus ...

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 6, 2008, 05:17
Naujas Narys

Default Kompaktinių diskų klausimus Dell Optiplex SX260, Windows 2K Profesionalus ...

Hi Guys,

Tikiuosi, kad tai yra tinkamas forumas!

Gerai, turinti keistą problemą su CD Drive apie Dell Optiplex SX260, Liko Windows 2000 Professional:

Kompaktinių diskų yra pripažintas kompiuteryje - ty. Jis rodo į Mano kompiuteris sąrašą Aparatūra Vadybininkas sako įranga yra įdiegta ir veikia tinkamai, ir ji tiekia galią ji - ty. diskas bus atidaryti / uždaryti kai presuoti.

Tačiau, jei jūs įtraukėte į kompaktinį diską, tai leidžia tikėtis, triukšmas, kai pakrovimo CD, bet niekada pasireiškia bet toliau - vietoj to palaiko tai padarysite ir niekada krovinius CD.

Paspaudę ant Mano kompiuteris vairuoti pasirodo Windows pranešimą, kuriame turite įrašyti į kompaktinį diską.

Kompiuteris atrodo virusų pagal Avast Pro CCleaner yra nustačiusi visus registro klausimus, reikia rasti ir pan

"Google" = nėra panaši problema su Windows 2000 Lol. HELP!

Esu gana kompetentingas su PC tai manau, kad man reikia pagalbos dabar jus vaikinai, nes tai neteko man!

Ačiū

Rich
Old Spalis 6, 2008, 08:20
Donorų grupės

Default Kompaktinių diskų klausimus Dell Optiplex SX260, Windows 2K Profesionalus ...

Ar tai tik vieną diską arba su keliais diskais?

Gal lazerio reikia valyti - jei tai yra atvejis, kai aš tiesiog rekomenduoti gauti kitą diską, nes jie taip pigiai pirkti tai tik daug elss vargo!

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Spalis 6, 2008, 08:25
Naujas Narys

Tai su bet disko įdėti ten. CD-R, CD-RW, Microsoft diskai, muzikos CD ir tt ir tt ir tt

Norėčiau įdėti kitą diską, bet yra pavyzdys ji yra, tai keistai - viena ultra mažas ir tt greitai atrodys "Dell" svetainėje nebuvo apvemti pakeitimo diskas: (
Old Spalis 6, 2008, 08:34
Donorų grupės

Atsižvelgdama greitai ieškoti, ji mano paprastas Dell CD / DVD diskų, kaip jie naudojasi savo nešiojamuosius kompiuterius - Aš žinau, ką mes jau mokykloje, kurios yra panašios taip pat imasi šių diskų.

Aš turi atrodyti ir pamatyti, jei aš galiu surasti vieną.
Old Spalis 6, 2008, 08:37
Naujas Narys

Ah ok - aš net minties apie tai galimybė nešiojamas vairuoti!

Jei turite kažką gulinčius, Please let me know, I gali būti suinteresuotas.

Ačiū

Rich
Old Spalis 6, 2008, 08:48
Donorų grupės

Peržiūrėję turas Negaliu rasti atsarginių. Pigiausia eBay yra apie £ 30 Inc P & P.
Old Spalis 6, 2008, 08:53
Naujas Narys

Ačiū, aš gausiu apie 'Bay.

Manyti, kad yra išeitis? Vienetas nėra tiksliai verta daug daugiau, todėl įdomu, jei tai dar verta dabar Lol.
Old Spalis 6, 2008, 08:56
Donorų grupės

Nesu tikras, kad turi būti sąžiningi.

Jei jis nematote CD tada aš Guess it's something wrong with DVD-ROM, ir kad bus mano pirmasis taškas skambinti. Arba, jeigu jūs ketinate įsigyti naują kompiuterį, kad ateityje vis tiek, tada galima gauti tik USB vienas dabar ir tada gausite naują kompiuterį vėliau.

Arba, jei esate loacted šalia manęs galite POP ir Galėjau jį matyti.
Old Spalis 6, 2008, 18:16
Donorų grupės

Kokie yra kompiuterio specifikacijas? kiek ateityje bus jums reikia gauti naują? honeslty net nowing Specifikacijos Sakyčiau jos verta, bet thats just me Cause I love turėti tonų senų kompiuterių darbo savo namuose (o aš nė man reikia daugiau !!!!!)

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Spalis 8, 2008, 08:57
Donorų grupės

Tiesiog kita mintis - visi yra vairuotojai iki datos kompaktinį diską?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išjungti "Windows XP Professional Jon Windows "operacinės sistemos 1 22 spalis 2009 20:22
Naujo įdiegti Windows XP Professional? Windows XP yra sugadinta!? LegendaryFire Windows "operacinės sistemos 11 Rugpjūtis 17, 2009 12:17
Windows Me Garso problema. I Have Dell Optiplex Gx150 Mohi212 Multimedia & Codecs 4 Kovas 18, 2009 15:57
Dell Optiplex gx260 televizijos Kevan Kelly General Hardware Chat 2 Balandis 17, 2008 20:57
DELL OptiPlex 500Mbr + BIOS AO7 Įrašyta HARDDRIVE THEDENTIST Drives & Removable Media 3 19 gruodis 2007 12:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.