![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Es ceru, ka tas ir pareizs forums! Ok, ar dīvaina problēma ar CD Drive par Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional: CD Drive atzīst dators - ti. tas parāda, sarakstā zem My Computer, Hardware Manager saka aparatūra tiek uzstādīta un darbojas pareizi, un tā piegādes tiesības, kas tai - ti. vadīt būs atvērt / aizvērt, kad nospiests. Tomēr, ja ievietojat kompaktdisku disku, tas padara troksnis gaidīt, kad iekraušana CD, bet nekad izpaužas jebkurā tālāk - gan saglabā to izdarīt un nekad slodzes CD. Uzklikšķinot uz disku My Computer pops up Windows ziņojumu ar lūgumu ievietot kompaktdisku diskdzinī. Dators, šķiet, ir bez vīrusiem, saskaņā ar Avast Pro, CCleaner ir fiksēti visi reģistra jautājumus, tajā konstatēts, uc Google = nav līdzīgu jautājumu Windows 2000 lol. HELP! Es esmu diezgan kompetenta ar PC tik šķiet, ka man ir vajadzīga palīdzība, tagad no jums puiši, jo tas ir zaudējis me! Pateicība Rich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir tikai ar vienu disku vai ar vairākiem diskiem?
| |||
| |||
| Tas ir ar visiem diskiem man tur. CD-R, CD-RW, Microsoft disku, Music CD's etc etc etc Es liktu vēl braukt, bet ko modelis tas ir, tas ir dīvaini, vienu - ultra maza utt ātri paskatīties uz Dell vietā nav uzmest rezerves disks: ( |
|
| |||
| |||
| Kam ātri apskatīt to, ko tā veic parastu dell CD / DVD drive kā tās izmanto klēpjdatorus - Es zinu, mēs būtu skolā, kas ir līdzīgas arī pieņemt šos diskus. Man ir skatīties un redzēt, ja es nevaru atrast vienu. |
|
| |||
| |||
| Ah ok - man bija pat doma par iespējamību, ka tas ir klēpjdators brauc! ![]() Ja jums ir kaut kas atrodas tuvumā, lūdzu, ļaujiet man zināt, es varētu interesēt. Pateicība Rich |
|
| |||
| |||
| Pēc izskata ap nevaru atrast rezerves. Vislētākais par ebay ir apmēram £ 30 inc P & P. |
|
| |||
| |||
| Paldies, es nokļūt uz "bay. Jārēķinās, ka ir risinājums? Vienība nav precīzi vērts daudz vairs, tik jautājums, ja tas ir pat vērts to tagad lol. |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ja godīgi. Ja tas nav redzēt CD tad es uzminēt tas ir kaut kas nepareizi ar DVD disku un tas būtu mans pirmais punkts zvanu. Vai, ja tu domā, kā iegūt jaunu datoru, kas nākotnē anyway, tad jūs varētu tikai iegūt USB vienu tagad un pēc tam saņemt jaunu datoru ar vēlāk. Vai, ja esat loacted pie manis varētu pop un es varētu apskatīt to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kādi ir no datora specs? cik daudz nākotnē jūs iegūt jaunu? honeslty pat nowing specs es teiktu tā vērts, bet thats just me izraisīt i love ir t veco darba datoriem manā mājā (bet man neviens i need vairāk !!!!!)
| |||
| |||
| Tikai vēl viena doma - ir visi draiveri atjauninātiem CD disku? |