![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Mam nadzieję, że jest właściwym forum! Ok, po dziwny problem z CD Drive na Dell Optiplex SX260, uruchomienie programu Windows 2000 Professional: CD Drive jest uznawany przez komputer - ie. to widać na liście w oknie Mój komputer, sprzęt Manager mówi, sprzęt jest zainstalowany i działa poprawnie, a zasilanie do niego - czyli. napęd będzie otwierania / zamykania po naciśnięciu. Jednak po włożeniu płyty do napędu, to sprawia, że hałas z oczekiwaniami, podczas ładowania CD, ale nigdy nie wystąpią dalej - zamiast trzyma ten sposób i nigdy nie ładuje CD. Po kliknięciu na dysk w oknie Mój komputer pojawia się komunikat systemu Windows prosi o włożenie płyty do napędu. Komputer wydaje się być wolne od wirusów według Avast Pro, CCleaner ma ustalone wszystkie kwestie rejestru okazało itp. Google = no podobny problem w systemie Windows 2000 lol. HELP! Jestem dość właściwe z komputera, tak czuje, że potrzebuję pomocy teraz od was chłopaki, ponieważ stracił do mnie! Dzięki Bogate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy jest to tylko jeden dysk lub kilka dysków?
| |||
| |||
| To z każdą płytę umieścić tam. CD-R, CD-RW, Microsoft Discs, Music CD's etc etc etc Chciałbym umieścić na innym dysku, ale jest to model, it's weird one - ultra małe itp. szybki rzut oka na stronie Dell nie rzucać jazdy wymiana: ( |
|
| |||
| |||
| Uwzględniając szybkie spojrzenie na to, że ma zwykłe dell CD / DVD, jak używają w swoich laptopów - Wiem, że te mamy w szkole, które są podobne również tych dyskach. I mają wyglądać i czy mogę znaleźć jeden. |
|
| |||
| |||
| Ah ok - nie miałem nawet myśli o możliwości to jest laptop drive! ![]() Jeśli masz coś leżące wokół, proszę dać mi znać, mogą być zainteresowani. Dzięki Bogate |
|
| |||
| |||
| Po rozglądać Nie mogę znaleźć zamiennych. Najtańszy w serwisie eBay jest około £ 30 inc P & P. |
|
| |||
| |||
| Dzięki, będę się na "zatokę. Twierdzą, że jest rozwiązanie? Urządzenie nie jest dokładnie wart więcej, więc zastanawiasz się, czy to jeszcze warto teraz lol. |
|
| |||
| |||
| I'm not sure to be honest. Jeśli nie widząc CD wtedy i guess it's something wrong with DVD-ROM i to mój pierwszy punkt połączenia. Lub, jeśli myślimy o uzyskanie nowego komputera w przyszłości tak, to może dostaniesz USB jeden na teraz, a następnie dostać nowy komputer w późniejszym terminie. Albo, jeśli loacted blisko mnie można pop i mogłem patrzeć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie są specyfikacje na komputerze? ile w przyszłości będzie coraz nowe? honeslty nawet nowing widowisko i mogliby powiedzieć, że warto but thats just me Cause I love mieć ton starych komputerów pracujących w domu (ale ja i żadna nie musi więcej !!!!!)
| |||
| |||
| Just another myśli - są wszystkie sterowniki aktualne do napędu CD? |
![]() |
|
| Zakładki |