mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

CD Drive probleme pe Dell Optiplex SX260, execută Windows 2K Professional ...

Reply

Thread Tools
Old 6 octombrie 2008, 05:17
Noile state Group

Salut Baieti,

Sper că acest lucru este corect forum!

Ok, cu o ciudată problemă cu unitatea de CD pe un Dell Optiplex SX260, runnning Windows 2000 Professional:

Unitatea de CD este recunoscut de calculator - de ex. care le afişează în listă sub My Computer, Hardware Manager spune că hardware-ul este instalat şi rulează corect, şi livrărilor de energie pentru a-l - de ex. drive-ul se va deschide / închide când presat.

Cu toate acestea, atunci când introduceţi un CD în unitate, se face de zgomot de aşteptat, în cazul de încărcare pe un CD, dar niciodată nu ajunge mai departe - în loc să-l păstrează acest sens şi nu încarcă pe CD.

Dacă faceţi clic pe unitatea de stocare din My Computer apare un mesaj de Windows care vi se solicită să introduceţi un CD în unitatea de stocare.

Computerul pare a fi în conformitate cu virus gratuit stai Pro, CCleaner a stabilit toate problemele de registry este găsit, etc

Google = nici o problemă asemănătoare pe Windows 2000 lol. AJUTOR!

Sunt destul de competente, cu PC-ul e asa simt că am nevoie de ajutor acum de la voi, ca aceasta a pierdut-mă!

Mulţumesc

Rich
Old 6 octombrie 2008, 08:20
Grupul de donator

Este doar cu un singur disc sau cu mai multe discuri?

Poate ca are nevoie de curăţare cu laser - dacă acesta este cazul, aş recomanda doar obtinerea altă unitate, deoarece acestea sunt atât de ieftine pentru a cumpara este doar mult elss hassle!

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 6 octombrie 2008, 08:25
Noile state Group

Este scris cu nici un disc, am pus acolo. CD-R, CD-RW, Microsoft Discuri, Muzică CD's etc etc etc

Mi-ar pune într-o altă unitate, dar fiind de model este, este un un ciudat - ultra mici etc O scurtă privire pe site-ul Dell nu a arunca în aer un înlocuitor unitate: (
Old 6 octombrie 2008, 08:34
Grupul de donator

Beneficiind de o scurtă privire la aceasta, este nevoie de o obişnuiţi Dell CD / DVD-ROM de parca ar fi utilizate în cadrul laptopuri - Stiu cele avem la scoala, care sunt similare, de asemenea, să ia aceste unităţi.

Eu trebuie să aibă o privire şi văd dacă pot găsi o.
Old 6 octombrie 2008, 08:37
Noile state Group

Ah ok - am crezut ca nu chiar despre posibilitatea de a fi un laptop de unitate!

Dacă aveţi ceva situată în jurul, vă rog să-mi spuneţi, am mai fi interesat.

Mulţumesc

Rich
Old 6 octombrie 2008, 08:48
Grupul de donator

După ce căutaţi rotund nu pot găsi o rezervă. Mai ieftin de pe ebay este de aproximativ £ 30 inc P & P.
Old 6 octombrie 2008, 08:53
Noile state Group

Multumesc, voi lua pe 'Bay.

Recunosc că este soluţia? Unitatea nu este chiar merită mai mult, asa ca intrebam daca este chiar merita acum lol.
Old 6 octombrie 2008, 08:56
Grupul de donator

Nu sunt sigur de a fi cinstit.

Dacă nu vedeţi pe CD-ul lui, atunci aş Cred că e ceva în neregulă cu DVD şi că ar fi primul meu punct de apel. Sau, dacă te gândeşti de a obţine un nou PC-ul, pe viitor, oricum, atunci ai putea sa te USB o acum şi apoi pentru a lua un nou PC-ul la o dată ulterioară.

Sau, dacă vi se apropia de mine loacted ai putea arunca o privire înăuntru şi am putea avea o privire la ea.
Old 6 octombrie 2008, 18:16
Grupul de donator

Care sunt specificatiile de computer? cât de mult în viitor va fi obtinerea vă unul nou? honeslty nu chiar nowing specificaţiile i-ar spune ei, dar merita thats doar eu provoca Îmi place să aibă de tone de computere vechi de lucru in casa mea (dar i-au nici unul nu am nevoie de mai multe !!!!!)

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 8 octombrie 2008, 08:57
Grupul de donator

Doar un alt crezut - sunt toate driver-ele până la data limită pentru unitatea de CD?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.